מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 11.12.2017


לאחר שסיימנו את כל ההתחלות, הגיע הזמן לעיקריות. לשולחננו הגיעה מחבת כבדים לוהטים, שבושלו ברוטב על בסיס יין, דבש ובצל. ביס אחד והבנו מהו משולש הקסמים. יין, דבש ובצל נתגלו כרוטב המעודן ביותר שאכלתי בחיי יחד עם כבדים. שילוב של רכות, מתיקות, וארומה, שעם זאת השאירו מקום לשירת סולו של טעם הכבדים. תרשמו לפניכם את השילוש הזה, כי זה שילוב מנצח! (או שתשאלו את השף סמי, או את הסו-שף שבלס). כתוספת למנה בחרנו באורז לבן, שנתן לנו את הזכות לאכול עוד מהרוטב. מנה שנייה שהתענגנו עליה הייתה רצועות עוף בצ'ילי עם בצל צלוי, על מצע ירקות טריים, שהיתה פשוט מעולה. נתחי העוף היו מתובלים בדיוק מופתי. בדיוק על קו התפר שבין חריף למתקתק. וניצלו בו במקום, ללא גריעה מרמת העסיסיות. כמובן שגם נתחי העוף שלי זכו להתרווח ברוטב שלו זכתה מעיין. למה שרק היא תיהנה? גם לי מגיע!

הותשנו מהעיקריות. זה לא פשוט לחסל ככה שתי מנות גדושות של בשר. אבל עם זאת, שנסנו מותנינו והתרנו את החגורות – מתכוננות ומצפות. הנה הם באים – הקינוחים רוזמרי וטילון! רוזמרי הוא קינוח אישי, המכיל מוס רוזמרי מצופה שוקולד, וטילון התגלה כסנדביץ' שכבות של עוגיות שוקולד וגלידת וניל עם פצפוצי שוקולד, ביסקוויטים ובוטנים. וכן, אתם לא טועים! המסעדה גלאט כושר, עם קינוחים מדהימים (אפילו זו שהייתה לידנו לא התאפקה ובאמצע העיקרית שלה הציצה לראות על מה אנחנו כל-כך מתענגות). אכן סיום מוצלח לארוחה שכזו!

למסעדה גם קומה שנייה עם אולם אירועים, וחדר אירוח VIP, שרק מלראות אותו בא לי לחתום על איזו עסקה טובה בשביל לאכול שם. מקסימום אפשר גם לקחת טייק-אווי הביתה. אבל בכל אופן, בשביל לקבל את הטיפול המסור, עם קרני השמש המחממות של השירות האדיב במקום, הכי טוב פשוט להגיע ל"מולדן" פתח-תקווה.
מאת: מערכת ROL
ממשיכה לפרוח
כשמסעדת "מולדן" עברה מתל-אביב לפתח-תקווה לא היה לאיש מושג שהצלחתה הגדולה בלאו הכי עוד עשויה לצבור תאוצה – אך כך קרה. מטעמי איכות יוקרתיים, שירות מעולה ושפע יצירתיות מעניקים לאורחי המקום חוויה מלהיבה, והם מחזירים – ופשוט חוזרים וחוזרים וחוזרים!
כשהיינו בבית הספר, לפני הרבה שנים, תמיד בשיעורי ביולוגיה לימדו אותנו, שכדי שהצמחים שלנו יגדלו טוב, הם צריכים לקבל אור של שמש. במידה שאין מספיק אור שמש המגיע אליהם, צריך להזיז אותם לשמש ולהשקות עד לפריחה מחדש. זה מה שקרה ל"מולדן". מסעדת "מולדן" בפתח-תקווה היא אותה "מולדן" הידועה מתל-אביב. רק שהתל-אביבית בשיפוצים. ובינתיים נפתחה "מולדן" פתח-תקווה – וזו רק ממשיכה לפרוח בקצב מסחרר, נדמה היה לרגע שפשוט נתנו לה קצת אור.

כשמעיין ואני חפשנו מקום לאכול רצינו שיהיה בשר, הרבה בשר, וכשר, גלאט כשר. השמועות הפנו אותנו ל"מולדן פתח-תקווה" ואנחנו זרמנו איתן. לאחר נסיעה קצרה הגענו, התיישבנו, לקחנו נשימה ארוכה והזמנו מכל הבא ליד ולפה. היינו רעבות רק מלשמוע כמה טעים שם.

לשירותנו עמדו שלושת המלצריות קארין, נדין ונועה. פתחנו את התפריט ובחנו את ה"הכי מומלצים" של "מולדן". לפתיחת התיאבון ניגבנו חומוס עם פטריות, שהיה מעולה ונתגלה כמעדן שאפשר גם לאכול בכפית. את החומוס מכין השף סמי ביטן במקום (והוא מכין הכל טרי מדי יום), כמו גם את הלאפות שהצטרפו תוך 30 שניות לחגיגה. כן, את הלאפות אופים במקום בטאבון, והן מגיעות אל השולחן לוהטות, ללא פערי תיווך. מרק "מולדן" הצטרף אף הוא לחגיגה ונתגלה כמרק סמיך ואוורירי בדיוק המושלם. כיכובו בו נתחי בשר, שעועית אדומה וצהובה ומגוון ירקות שורש. הסתכלנו אחת על השנייה, תוך כדי לעיסה, וחייכנו חיוך שאומר: "כן, הגענו למקום הנכון!".

הדפס כתבה שלח לחבר
7084 מסעדות במאגר
”  “ על