מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 18.10.2017


סדנת אלכוהול :
בסדנת האלכוהול של "יקב מורד" כולם משתתפים, מוזגים, מערבבים ומשקשקים. כולם יושבים יחד, או בחלוקה לקבוצות, ומשלבים יין עם משחקי תחרות והיכרות. האווירה הנרקמת במהלך הסדנה יוצרת היכרות מעמיקה יותר, חוויה משותפת לכולם, ונושאים לשיחה במשרד ביום שאחרי, או במילה אחרת – גיבוש! על השפעתו החיובית של האלכוהול כמסיר מחיצות אין צורך להרחיב, רק נזכיר את הביטוי "נכנס יין יצא סוד".

סדנת קוקטילים :
ב"יקב מורד" המנחים אינם ברמנים מנוסים, הם כן אנשים מגניבים, וכל מה שהם רוצים זה לעשות לחברי הסדנה כיף! בסדנה ייכנסו המשתתפים, כל אחד בתורו, לתוך הבר, וכל אחד יכין קוקטייל טעים ושונה וייתן לכולם לטעום. במסגרת הסדנה המשתתפים ילמדו, כמובן, גם על המוצרים והשילובים, ולא רק יכינו משקאות. ב"יקב מורד" יענו על כל שאלה בתחום האלכוהול וכל משתתף יקבל דף עם מתכונים להכין בבית. בסיום הסדנה יבדקו המנחים ב"יקב מורד" מה למדתם, יחלקו אתכם לשתיים-שלוש קבוצות, והשיא יהיה כאשר תתקיים תחרות בין הקבוצות בהמצאת קוקטייל חדש ומקורי, וכך יוכלו לראות מי למד משהו – ומי שתה קצת יותר מידי...

סדנת בישול ואפיה :
קונדיטורים לא יוצאים מהסדנה הזו אבל שוקולד, אוכל והרבה מצב רוח טוב – בהחלט יש! בישול ואפייה בשילוב אלכוהול, כמתבל ומרכיב המוסיף טעם, הפך לימים למצרך מבוקש מאוד במטבח הביתי ובמטבחי מסעדות גורמה. בסדנה לומדים כיצד ליישם זאת במטבח הביתי, במתכוני בישול ואפייה שיכינו כל חברי הקבוצה. לסיום לא מוותרים ב"יקב מורד" ומקנחים בשיפודי פירות מעוצבים, אותם יטבלו המשתתפים במפל שוקולד. תוך כדי ישוחקו משחק או שניים. הסדנה חווייתית, מלאת מתיקות ואלכוהול ובסיומה מקבל כל משתתף דף מתכונים של כל המתכונים שלמד ועוד נוספים.
מאת: מערכת ROL
יקב מורד: הנאה משכרת
"יקב מורד", היקב המומחה ליצור שיכרים בארץ, החל ביוזמה חדשה: סדנאות אלכוהול חווייתיות. גם אתם מוזמנים להגיע, לבלות, ללמוד דבר או שניים, ובעיקר – ליהנות מחוויה ייחודית ומגבשת
מסעדה: יקב מורד
ב"יקב מורד" שביקנעם, למרגלות הר הכרמל ובחיק יופיו של חבל הגליל הפורח, הופך הפרי שנאסף מהטבע לשיכרים ולליקרים מהטובים ביותר בעולם, כשרים וכשרים לפסח. ביקב משתמשים בפירות, בירקות ובעשבי תבלין כדי לייצר מוצרים אקזוטיים בקשת רחבה של טעמים – מפרי הפסיפלורה ועד לרימון. מוצרי מורד, בניחוח ושפע טעמים, אין כמותם להנאה בשגרה, לאירועים מיוחדים, ולארוחות חג, להעצמת ההנאה מהאוכל, בכל סגנון בישול.

גולת הכותרת הוא מרכז המבקרים של היקב, המארח מדי שנה אלפי מבקרים מרחבי הארץ ומחו"ל. במרכז זה יכולים המבקרים לטעום מהיינות, להתענג על המוצרים הייחודיים וכן לגלות טעמים חדשים שיתחבבו עליהם. בחנות היקב יוכלו המבקרים להרכיב חבילות שי מיוחדות למשפחה, לחברים ולשותפים לעסקים. ניתן גם לבצע משלוחים ברחבי הארץ.

בחודש מאי השנה נפתחה גלריית תולדות היקב, שם יוכלו המבקרים ללמוד עוד על המורשת המשפחתית של "יקב מורד", מאז ועד היום, באמצעות תמונות המספרות את סיפור היקב. בגלריה ניתן להתרשם גם ממוצגים שונים וממיכלי תסיסה שקופים.

המייסדים, אתי ויעקב מורד, מוצאם ממשפחות שחיו ונשמו את עשיית היין להנאתן האישית, וכדי לחגוג את חגי ישראל. בשנת 1999 הם פתחו את "יקב מורד" ובו מייצרים יינות ערבים לחיך, בהשראת אוצר מתכונים משפחתיים שעברו מדור לדור. לאחרונה הצטרפה משפחת בודנר למשפחת מורד, ויחד מפעילות המשפחות יקב בוטיק ברמה עולמית. בני המשפחות חולקים את אהבתם ליין, תוך מחויבות עמוקה לשלמות.
בנוסף לביקור במרכז המבקרים מציעים ב"יקב מורד" סדנאות מגוונות וחווייתיות, מלוות באלכוהול ומצב רוח טוב. הסדנאות נוצרו כדי לספק מענה לחברות, לוועדים, לקבוצות מאורגנות וללקוחות פרטיים. "יקב מורד" מציע דרך אחרת לפעילות חברתית מרתקת, שלא נוסתה עדיין – בעולם הקסום של השיכר, בדרך של הנאה, המשלבת את כל החושים ונשארת איתכם זמן רב לאחר מכן.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על