מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


סיימנו עם מנה שנקראת "שוקולד של פעם", שבעצם מורכבת מכמות שוקולד נדיבה מלווה בשמנת עסיסית וחייכנית, כמו גם עם טארט אגסים שלווה גם הוא בשמנת נדיבה, מה שסיפק לנו את החותמת הסופית על המקום האותנטי והנהדר הזה. כדי להוריד את האוכל לגמנו צ'ייסר פיג'לינג תמר.

"מונטיפיורי 7" היא מסעדה אמיתית. היא מציעה מגוון רחב של אוכל איכותי, אבל כזה שלא מתנשא מעל הסועדים. כל מי שנכנס בשער המסעדה יוכל למצוא את מה שחיפש. רווקים ורווקות מהעיר יוכלו להתיישב על הבר וליהנות מבילוי לילי בעיר הפעלתנית. זוגות צעירים יקבלו גם הם תמורה מוצלחת להשקעה הכספית, מלווה בערב רומנטי וכזה שלא מנדנד. משפחות או סתם אניני טעם, שירצו לקחת חלק בהרפתקה המרתקת של השפית אמלי, יצאו גם הם נשכרים. המסעדה מצליחה איכשהו לשלב ולתת תחושה ביתית לכולם. הוכחה לכך מקבלים בדרך החוצה: תפוח ירוק וטרי מחכה לסועדים שיחפצו בכך.

אגב, בדרך החוצה לחשו לנו שאחת לשבועיים בימי שישי בצהריים מתקיים במקום הפנינג מסקרן הכולל על האש לצד די ג'יי ואווירת מסיבה קולינארית. כדאי לבדוק
מאת: גלעד אנגלברג
מונטיפיורי 7: אוכל טוב, עניין, צבע והרבה טעמים
בתל-אביב, ברחוב מונטיפיורי מספר שבע, תמצאו את המקום המדליק והשווה ששמו, איך לא, "מונטיפיורי 7". מדובר בבר דינאמי וצעיר שיש בו שילוב של ההיצע הטרי מהשוק הקרוב עם אווירה צבעונית ושפית מוכשרת
תל-אביב מלאה במקומות טובים. בכל מקום שרק תלך תיתקל בעוד מסעדה טובה, עוד בר מסוגנן וכמובן שעוד בית קפה מעניין. כדי לבלוט בנוף התל-אביבי צריך איזשהו טאצ' ייחודי. משהו שיגרום לתל-אביבי הממוצע, שכבר נהיה אדיש למקומות טובים, להזיז את עצמו לכיוון שלך. כזה הוא "מונטיפיורי 7", שהתמקם לו בפשטות עירונית בכתובת הנושאת את אותו שם.

ערב שני בתחילת השבוע, כששבוע עמוס עוד לפנינו אבל חלק ממנו כבר מאחורינו, התיישבנו לנו במקום שהתקשיתי להגדיר. מצד אחד המקום מתויג כ"מטבח שף שוק המבוסס על טהרת המטבח הים תיכוני", מצד שני ב"מונטיפיורי 7" תמצאו גם בר צעיר ודינאמי, מהעשירים שבעיר. מראה המקום מתאפיין בעיצוב פשוט, כפרי גס, צבעוני ולא יומרני, המעביר אל באי המקום את תכני השוק. ככה יצא שלצד היושבים ממוקמים ארגזי סכו"ם ומפיות, המאפשרים גישה נוחה ומהירה. כדאי גם לציין שהמטבח פתוח לרווחה, מה שמספק הצצה אל אופן הכנת המנות, השימוש בחומרים הטריים והניקיון המוקפד של המקום.

פתחנו בעארק נקי כדי לסמן את תחילתה של הפייסטה, ומשם עברנו לאוכל עצמו. המנות הראשונות היוו את תחילתה של ידידות מופלאה, כשתרד תורכי ובצל סגול מוקפץ בחמאה, יין לבן, פטה ושומשום קלוי הוגש ברכות נעימה וכאפיטייזר מענג לצד קרפצ'יו קצבים חתוך גס על הסכין עם צנוברים, פלפל חריף ובצל סגול – מנה שלא מביישת את מנות הקרפצ'יו הטובות בעיר. התבוננות בשפית, אמלי גולדברג, נהנית מאותה המנה בדיוק חיזקה את התחושה שעשינו בחירה מדויקת. לצד המנות הללו הוגש לנו לחם ביתי מלווה בלימון כבוש מעט חריף וזעתר נפלא.

בגזרת המנות העיקריות הזמנו שרימפס בחמאת עגבניות איכרים, צ'ילי, שעועית ירוקה וגבינת קשקבל. השרימפס היה עשוי היטב, המנה לא הכבידה יותר מידי, והשילוב המוצלח עם העגבניות והגבינה היה משלהב למדי. מהקצב בחרנו בטיבון טלה, מוגש עם בטטה גריל, קלחי תירס ואיולי שום-נענע. המנה הגיעה מורכבת מארבע חתיכות בשר על עצם. כארבע מאות גרם סה"כ. מה שאפשר הפנמה של בשר איכותי ומענג שלא מאפיל על התוספות, שניכר כי הושקעה בהן מחשבה רבה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על