מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 16.12.2017


אחרי שהתאוששנו מהראשונות המעולות, גלעד בחר להזמין למנה עיקרית נתחי פילה בקר מוקפצים עם בצל, חלב קוקוס וקארי. הרי אי-אפשר לוותר על מנת בשר נאותה במקום כזה. גלעד קיבל מנה מכובדת וגדולה עם קערת אורז בצד כתוספת. רעבה שכמוני לא יכולתי להתאפק, דגתי לי נתח בקר אחד לטעימה. זו הייתה חוויית "להציץ להיפגע". פשוט כך. נתחי הבקר היו כל כך טובים, שממש הצטערתי שלא הזמני גם לי אותם. בשר משובח במיטבו. מה אני בחרתי? הלכתי על המבורגר אנטריקוט – קציצה מבשר אנטריקוט מובחר המוגשת בלחמנייה עם חסה, עגבנייה, בצל סגול ומלפפון חמוץ. איזה כיף לאכול המבורגר שהבשר שלו זוכה לטיפול על-ידי מומחים לבשר ומרגישים את הטיב בכל ביס. גלעד מצידו חמד קצת מההמבורגר ולא הפסיק להחמיא לטעמים! מנות הבשרים של "על המנגל" מגיעות עם תוספת לבחירה: סלט ירוק, צ'יפס, אורז ירקות או פירה תפוחי אדמה. תוספת הסלט שהזמנתי הייתה טובה ומרעננת. שלב הבשרים עבר בהצלחה מענגת!

ולמרות השובע הגדול, יכולנו עדיין לנשנש איזה קינוח. ספיר המליצה על בוואריה ועל מנת סורבה פסיפלורה, קוקוס ותות. לא יכולנו לעמוד בפרץ החשק והזמנו את שתיהן. הבוואריה הייתה נהדרת, עליה נחו שברי אגוזים מקורמלים ופריכים, שגרמו לי רק לאכול עוד מהם, למרות השובע. כדורי הסורבה גם הם נחלו הצלחה בפה מלא. כשיצאנו משם ידענו שעוד נחזור ל"על המנגל", כמו כל הקהל שחוזר ופוקד אותה, כי גם אצלנו "על המנגל" עלתה על הגל!
מאת: אודליה צדוק
אלוהי המנגל
התפריט של מסעדת "על המנגל" מפתח-תקווה מתמקד בבשרים ובשיפודים, ומציע לסועדים מנות מיוחדות ברמה גבוהה ובאיכות מעולה, והם ממהרים להגיע ופוקדים את המסעדה בהמוניהם
זה כבר זמן מה אני חולמת לאכול אוכל טוב, יותר נכון, בשר טוב. לאכול בשר משובח, עסיסי, שנעשה על-ידי מקצוענים בבשר. אני חולמת לאכול במקום טוב, כשר, נוצץ, מרשים ומרווח. מקום עם שירות מעולה, שירות כיד המלך כיאה למלכה שכמותי. המיקום המיועד – אזור המרכז, כמובן, עם חנייה צמודה וחינם. כל האפשרויות הצביעו על מקום אחד: "על המנגל", מסעדת הבשרים החדשה שנפתחה בצמוד לקניון פתח-תקווה.
לקחתי את גלעד ידידי בערב סגרירי ומיהרנו חיש קל לעבר "על המנגל".

החנינו את הרכב בחניון הענק שבסמוך למסעדה ונכנסנו ל"על המנגל" רעבים ושמחים. "על המנגל" קיבלה את פנינו הומת אדם. מסתבר ש"שם טוב טוב משמן טוב". השמועה על טיבה ואיכותה של "על המנגל" פרשה כנפיים, והמבקרים מציפים את המסעדה ומגיעים במיוחד אליה ממרחקים.
"על המנגל" מתפרשת על אולם רחב ידיים, עם מתחם מסעדה מפואר ואטרקטיבי לאורחים ואולם ענק לאירועים פרטיים. המקום מתמחה בבשרים "על האש", ובמנות בשריות. בתמורה לתשלום סמלי תוכלו ליהנות מעשרים סלטי הבית. אנחנו, כרעבים אמתיים, לא ויתרנו על העונג וספיר המלצרית מיהרה להציף את שולחננו בכל-טוב: סלט חצילים בטחינה; סלט מטבוחה; חמוצים; גזר מרוקאי; שומר בלימון; סלט סלק; חציל בעגבניות; וגולת הכותרת: ממרח קישואים מעולה, אפשר לומר – מעדן מלכים! לא טועמים דבר כזה בכל מקום! גם סלט כרוב אדום עם אגוזים היה רענן ומיוחד, מיד ביקשתי מילוי חוזר מספיר החיננית. ב"על המנגל" הסלטים מוגשים חופשי ללא הגבלה. כיד המלך כבר אמרנו? את סלטי הבית ליוו פיתות עיראקיות אותן אופים במקום, בחדר שקוף במרכז "על המנגל".

אחרי שטעמנו מכל הטוב הראשוני, גלעד הציע שנזמין מנה בשם: "חזה אווז ופטריה" בה פטריות מוקפצות במחבת עם קוביות חזה אווז, שום, סילאן וחריף. וואי זו הייתה מנה נהדרת. ספיר הגישה לנו מחבת מהבילה ונוטפת עסיסיות, שמתחת לכל לנתחי חזה האווז והפטריות נחות להן פרוסות באגט שסופגות את כל הרוטב העסיסי שנטף מהפטריות, השום, וחזה האווז! מעדן אמיתי.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על