מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


באחר צהריים קייצי וחביב, סיימתי לעבוד מוקדם, אך עם בטן מקרקרת, לכן צלצלתי לא' חברי וקבענו לחנוך את ה-פינה שלנו. וכך היה. עת הגענו ל"ל'אנגולו", קרץ לנו שולחן הטעימות אליו. שם טעמנו: פסטו עגבניות, ממרח עגבניות מיובשות ואת גולת הכותרת, עגבניות מיובשות עם ארטישוק בשמן זית ותבלינים. מעדן אמיתי. מיטל ונטע המקסימות נתנו לנו לטעום כמעט מכל סוג גבינה. זה היה ממש משובח וטוב. כחובבת מעדניות הייתי נותנת להן קודם כל ציון 100 על השירות ו 100 על הטעם, א' יקירי הסכים איתי בפה מלא. הכל פשוט טעים וטוב.

כשכבר "רווינו" מטעימות מיטל לקחה את העניינים לידיים והושיבה אותנו על הבר הקטן בפינת "ל'אנגולו" (הפינה של הפינה), ליקטה זיתים מפינת הכבושים שלה, עם ארטישוק בשמן זית ותבלינים לתוך צלחת, הגישה לנו על הבר ורצה להכין לכל אחד כריך מהגבינות שהכי אהבנו. יש יותר טוב מזה? בקבוק יין נפתח על ידי נטע, השקנו לחיים, ואחרי כל הביחד הזה, אני וא' חיבקנו כל אחד את הכריך שלו ולא הפסקנו להתפעל. המהמנו בהנאה ואני הכרזתי "המיטל הזאת, יש לה טעם, אך היא גם אלופה בלפנק!" הכריך שלנו פשוט נעשה באהבה עם גבינות, פרוסות ארטישוק, רוקט ועגבנייה. ראוי לשבח את הבגט. זה לא טעם שנתקלים בו בכל מקום, בגט אמיתי, שהצרפתים רוכשים אותי כשהם מתגעגעים הביתה. אבל אני אמרתי לא' שהפעם הבאה שאני אתגעגע לטעם טוב, אני פשוט אפגש איתו בפינה!
מאת: מערכת ROL
לטעום מכל הבא ליד
חוויה תרבותית בנווה צדק הפכה להיות חוויה קולינרית ממדרגה ראשונה במעדניית לאנגולו: אוכל, טעמים, אווירה
כשמטיילים בנווה צדק, חלק מהחוויה התרבותית-תיירותית של נווה צדק, זה עצם הגילוי. גילוי הסמטאות החבויות, גילוי ריחות התבשילים מהבתים באזור, והכי - גילוי של פינות החמד שנווה צדק לא מפסיקה לייצר. הן יכולות להיות פינות חמד של יצירה, של אומנות, של ריחות ואוכל. הכל תחת אנינותה המופתית של נווה צדק. מי שרגיל שפינות החמד של נווה צדק הינן חנויות המעצבים והמסעדות, יישמח לשמוע שלאחרונה פינות החמד של נווה צדק קבלו שידרוג שלא מהעולם הזה. פינת חמד אמיתית - "ל'אנגולו" - "הפינה" באיטלקית, מעדנייה אמיתית, עם גבינות קשות, נקניקים, רטבים, תבלינים מיוחדים, בגטים, לחמים, עוגות, עוגיות, יינות וכו'. בעצם, זה בדיוק מה שנווה צדק חיכתה לו הרבה זמן!!!

"ל'אנגולו" נפתחה על ידי מיטל , אנינת טעם אמיתית עם המון ידע במסעדנות, שבחרה להעביר את הטעם הקולנרי שלה לקהל הנווה צדקי. מיטל עושה הכל למען הלקוחות שלה. מביאה גבינות מיוחדות שמיוצרות במערה ליד ירושלים. כן, היא נוסעת עד לשם על מנת להנחיל לכם את הטעם הכי מיוחד שניתן למצוא בגבינות, אפילו ניתן למצוא גבינה שמיושנת במערה בתוך חבית מרלו. טעם בילתי נשכח. היצע הגבינות של "לאנגולו" רחב ומשובח, פרט לנעשות במערה, ישנן גם שלל גבינות קשות, כגון: שברין – גבינת עיזים קשה וטעימה שמגיעה מהפיראנים שאהובה במיוחד על הצרפתים באזור. כמו גם, גאודה עיזים, גרוייר, בושה עיזיים והרשימה עוד ארוכה. בזכות הטעמים הטובים, חומרי הגלם המשובחים והחושים הכי טובים של מיטל "ל'אנגולו" גם עושה סלסלות רומנטיות עם יין גבינות ו/או נקניקים, רטבים, בגט, לחמים ועוגות. שיא הרומנטיות ... פשוט לקחת ולצאת לטבע. אם אתן טיפוסים של יוקרה "לאנגולו" גם מביאה את הסלסלה הזו לבית המלון... כי אם כבר לאכול את הכי טוב, אז "לאנגולו" גם נותנת את השירות הכי טוב.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על