מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 19.10.2017


במהלך הערב סיפרו לנו של"קלימרה" יש סיבה למסיבה. היא חוגגת ממש בימים אלו יומולדת שנה. ובמסיבה כמו במסיבה צפויות הפתעות שוות לאללה: מבצע היומולדת של "קלימרה" מציע בכל יום ראשון ורביעי (במשך כל שעות הפתיחה בישיבה על הבר או אחרי השעה 22:00 בישיבה לצד שולחנות) דיל מהפנט – בתמורה ל-66 ₪ בלבד תזכו בחצי קילו מולים, בלוויית מנת צ'יפס ובירה סטלה. עם כזו מסיבה לא תיגשו לברך?

איך שלא יהיה אנחנו בחגיגה שלנו המשכנו, והזמנו עוד סיבוב של וודקה הדרים, כי נבחרת מנצחת לא מחליפים. אנשי הבר הניפו ידיים לקצב המוזיקה ואנחנו חלקנו יחד את המנות המיוחדות של היום. בין שירה לפיזוז חלקנו קרפצ'יו עבה של פלמידה עם גבינת לב?נה, אורגנו טרי וזרעי עגבניות. מנה פשוט מעולה! פשוט לנגוס בקרפצ'יו הזה לנצח. חלקנו גם דגים מטוגנים עם סלט קולרבי ותפוז דם בתיבול בזיליקום ונענע. בחוץ בשלב הזה, המדויק יש לומר, עברנו לבירות מהחבית. ההנאה עד כה הייתה מושלמת.

הקינוחים כמובן נעשים על ידי השפים של "קלימרה". יונתן הסביר ש"אוכל זה לבטן וקינוח זה ללב", וטען שאנחנו חייבים לטעום את מוס השוקולד עם קראץ' הקקאו מעל לרגל החגיגות. נעתרנו וכמובן שזו הייתה מנה חלומית. אנחנו חובבי שוקולד וב"קלימרה" גילינו את השלמות. המוס לא היה מתוק מדי אלא אוורירי וקליל. קראנץ' הקקאו עם הקצפת הביתית היו לביס הפרידה הכי טוב שהיה לנו. יצאנו משם חבוקים. כל-כך נהנינו. קליספרה "קלימרה" – נתראה בקרוב.
מאת: מערכת ROL
יום הולדת חגיגה נחמדת
"קלימרה" היא בר-מסעדה המשלבת טעמי מזרח רחוק ומערב בסטייל מופלא. תמצאו אותה באחד המקומות היפים בעולם – נמל יפו מהנמלים העתיקים בתבל. אז יש כבר מיקום מעלף ואוכל משובח. ועכשיו יש גם מבצעים מטריפים לכבוד יומולדת שנה
מסעדה: קלימרה
כשתגיעו לנמל יפו ותפקדו את "קלימרה" תגלו שמצידה האחד היא משקיפה לעבר העיר העתיקה ובצידה השני פרוש בפניה הים התיכון, שימי החורף מיפים אותו במיוחד. הזירה הייחודית היא כבר סיבה להגיע ל"קלימרה", אבל יש עוד. עוד הרבה. הקסם של "קלימרה" הוא תוצר של שילוב מרתק בין המזרח הרחוק למזרח התיכון.

"קלימרה" מוגדרת כבר-מסעדה של דגים ופירות ים עם נגיעות אסייתיות ומערביות, ולכן כשהגענו אליה היו ציפיותינו כבר בשמיים. עם הכניסה גילינו מיד שב"קלימרה" תמיד שמח, והמקום מלא בקהל צוהל, שותה ואוכל. צבעי הכחול לבן השולטים בעיצוב הזכירו לנו קצת את יוון והעלו חיוך על פנינו. ראשית נתקלנו במתחם חיצוני גדול, עם רהיטים לבנים וספות מזמינות, השוכן ממש מול הים. החורף הישראלי סופר סולידי וכך שבהחלט אפשר לשבת שם בכיף, אבל המוזיקה הערבית-יוונית האקזוטית שהתנגנה ברקע גרמה לנו דווקא להתיישב בפנים, על הבר. היום באנו ליהנות ולהיות קרובות לשתייה טובה!

שירה הברמנית האירה לנו פנים. היינו כבר חצי שיכורות מהמוזיקה ונתנו לה יד חופשית. זו, תוך דקה, הגישה לנו את קוקטיילי הבית של "קלימרה": וודקה-הדרים לו ואוזו-אשכוליות לי. השקנו לחיים והתמסרנו לאווירה. המוזיקה העבירה הילוך, ואנחנו פצחנו באכילה. ב"קלימרה" מתהדרים בחומרי הגלם הטובים ביותר, בדגים טריים שנרכשים מהדייגים המקומיים יום-יום ובשפים הכי טובים בארץ. יונתן, מנהל המסעדה המקסים, קיבל את הרשות לבחור לנו את המנות. "קודם תיקחו פוקצ'ה", הכריז, "אנחנו אופים אותן כאן, עם קצת זעתר טרי מעל, זה חובה על כל שולחן". אחרי הביס הראשון הבנו עד כמה הוא צדק. איננו מתלהבים מבצקים בדרך כלל, אך ב"קלימרה" זה סיפור אחר. הפוקצ'ה הייתה פריכה מבחוץ ונימוחה מבפנים. נ-ה-ד-ר-ת. לצד הפוקצ'ה חלקנו שרימפס בטמפורה ברוטב דאשי-כרישה ושמנת. ככה זה ב"קלימרה" דברים טובים אוכלים יחד. אני גם התרגשתי מסלט הוואן של "קלימרה" – סלט שורשים טריים ברוטב ליים, צ'ילי ומירין בליווי בוטנים, שומשום שחור, בזיליקום, נענע וכוסברה. מרגישים את הטריות בכל ביס והתיבול מעולה. לא יכולתי להתאפק, בצעתי מהפוקצ'ה הנהדרת וטבלתי ברוטב הדאשי שלו. זה פשוט ליהנות מכל ביס. "כמה טוב שגילינו את המקום הזה", אמרתי לו באושר. "ממש כיף פה", נעניתי בחזרה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על