מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 15.12.2017


גולת הכותרת וכוכב הערב היה באמת הדג השלם שעליו ימית המליצה, הלברק. קיבלנו צלחת ענקית, עם דג שלם, בשרני, ענק. לנו נותר רק להסתער והתנפלנו על השלל. הדג היה מהטובים ביותר שאכלתי. וגם רובי אחי סבר כך. אפילו לא היה צריך לטפטף עליו לימון. טעם הדג היה כה משובח שלא הזדקקנו לתוספות חיצוניות. אפילו לאחר שהפכנו את הדג לצידו השני, כמו שני מנתחים, כבר היינו שבעים. אבל לא הפסקנו לאכול. הרי צריך אומגה 3, לא? שני הדגים הגיעו עם תפוחי אדמה אפויים שנזנחו עד לסיום הדגים ונאכלו לסיום סיומת.

מלבי וקרם ברולה היו הסיום ההולם לערב ה"זורם" הזה. הדגים עשו לנו פשוט גיבוש אחים והקינוחים היו הסיום המתוק לערב המוצלח הזה. רובי התנחם בקפה הפוך, אני בתה בניחוח תות-פנקוטה. טעם מתוק עם ערב מתוק, וגילוי חדש - הדג – הכוכב החדש שלנו נמצא ב"ג'קו – מאכלי ים".
מאת: אודליה צדוק
דגה נהדרת בג'קו נתניה
"ג'קו – מאכלי ים" היא מסעדת דגים ופירות ים השוכנת באזור התעשייה פולג שבנתניה. יש בה אווירה טובה וצוות מקסים, אבל כל אלו בטלים בשישים כשממליצים על המקום, כי גולת הכותרת שלו הם הדגים הפשוט משובחים. אל תחמיצו!
לפני מספר שנים התחלתי לאכול דגים. המטבח שגדלתי עליו לא כלל דגים כמנה עיקרית. דגים היו מנת נשנוש, כזה פיצוח של ברבוניה על הדרך. לא שבענו ממנה של דג. דג היה רק התוספת. בשנים האחרונות הפכתי לחובבת דגים מושבעת. התחלתי להזמין דגים כמעט בכל מסעדה, כמו אחת שהציצה ונפגעה. תמיד יעניין אותי סעיף הדגים בכל תפריט. כך אני מוצאת עצמי מזמינה דגים באופן תמידי, מחכה למנת הדג המושלמת שאמצא. לא עוד דג משעמם, דק, כזה שקשה לשבוע ממנו. אני ממתינה למצוא את הדג שיצדיק גם נסיעה למקום רחוק.
את מסעדת "ג'קו – מאכלי ים" השוכנת בנתניה אני מכירה הרבה שנים. חיפשתי סיבה למסיבה לנסוע עד נתניה כדי לטעום שוב מהדגים הטובים הכה זכורים לי מ"ג'קו – מאכלי ים". רובי אחי צלצל והודיע לי שעשה בדיקות וגילה שחסר לו אומגה 3 ולכם עליו לאכול הרבה דגים. לא התמהמהתי והזמנתי לשנינו מיד מקום ב"ג'קו – מאכלי ים". אספתי את אחי מהר, ונסענו לעבר מנת האומגה 3 שלנו...

"ג'קו – מאכלי ים" מקבלת כל אורח בחיוך רחב. אותנו קיבלה ימית המקסימה. בכזו חמידות מזמן לא נתקלנו. היא הרעיפה על שולחננו שפע סלטים: סלט גזר, איקרה, חציל מטוגן וטחינה, חומוס תוצרת בית, סלק בתחמיץ, כרוב אסייתי, עגבניות בכוסברה, טחינה וסחוג, דג מלוח... בנוסף קיבלנו גם חציל קלוי שלם על צלחת ענקית, וסלט ירקות ענקי. כל הסלטים היו מדהימים. רובי הסתער על החומוס וטען שזו אחת ממנות החומוס הטובות שאכל. ימית ציינה שהחומוס מוכן במקום ואכן את הטריות והטיב שלו ניתן היה להרגיש בכל ביס וביס. הסלטים היו מעולים והחציל הקלוי כיכב, לא שחה בטחינה, אלה ממש נעטף בטחינה עם ירקות, מה שהשאיר מקום לחציל לתת את הטון. ב"ג'קו – מאכלי ים" אתם מתחילים את הארוחה שלכם ברגל ימין לגבי זה אין כל ספק. כל סלט קלע בול לטעמנו. ימית חדת החושים ראתה שאנחנו מרוצים, ומילאה את שולחננו סלטים בכל פעם שסיימנו את הצלוחיות.

ימית המקסימה המליצה לנו לקחת דג אחד מטוגן – דניס – ואחד שלם. היא המליצה על לברק – דג ים בשרני שיוכל למלא את שנינו. כמובן שעל דניס פילה חצי מטוגן-חצי גריל לא ויתרתי. על ההמלצות של ימית אין לי מה לערער, עם כל המתיקות הזו שיש בה, היא בטוח צודקת. דג הדניס היה ממש נפלא. שני נתחי פילה דניס טעימים ועסיסיים עלו ובאו עם ירקות קלויים. הדניס נבלע חיש קל על ידי האחים.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על