מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 11.12.2017


אתם עדיין איתי? כי זה רחוק מלהסתיים – מנות עיקריות – צ'יקן טיקה (נתחי עוף מתובלים, צלויים ומעושנים מעל גחלים); אפגאני (חתיכות חזה עוף בטעם עדין מאוד); קבב עוף (בשר עוף טחון עם בצל, זנגוויל, שום ותבלינים הודים); שיש-קבב (בקר וכבש טחון בשום, זנגוויל ובצל, מתובל בתבלינים הודים ועשוי על גחלים); זעפרני (מומחיות הבית – פילה של עוף מושרה במרינדת פטרוזיליה, שום ופלפל חריף, הצלוי על גחלים); ורסמי – (שיפודי עוף מתובלים בעדינות בקרם ירקות ותבלינים הודיים הנצלים על גחלים). כמובן שהמחיר כולל יין או שתייה קלה, ואיך אפשר בלי קינוח – גלידות תוצרת הבית – למרות שאני חייב להודות שבשלב הזה סטינו וביקשנו לקינוח לאסי (יוגורט קטיפתי בליווי פירות לבחירתך).

ראו כאן הזהרה לכל אלו שכמותי חיים עם סבתא רגינה על הכתף, שדורשת שתסיים הכול מהצלחת – ב"אינדירה" המשימה היא בלתי אפשרית – ואפילו סבתא רגינה הפעם הייתה מבינה (אבל רק הפעם). "אינדירה" מספקת מענה לכל סוגי הסועדים – מדייט ראשון ועד הצעת נישואים, מיציאה שקטה עם התינוק ועד חגיגה סוערת של יום הולדת 60 עם כל הנכדים. ומה עם חנייה, אתם שואלים. צמוד למסעדה חניון נוח ונגיש. למסעדה שתי קומות, הקומה הראשונה מיועדת למיושבים שבינינו, שנהנים מחוויה אסייתית בתנאים מערביים – המוזיקה והאווירה מלווה בישיבה ליד שולחנות, אבל בקומה השנייה שוכנת ההוויה ההודית האמיתית. החדר העליון ניקרא חדר ה"שאנטי" וכשמו כן הוא – העיצוב ההודי והמוזיקה מלווים הפעם בישיבה על כריות לרגלי שולחן נמוך, ומשרים בך תחושה הודית אותנטית על כל המשתמע על כך. את חדר השאנטי ניתן לסגור לאירועים פרטיים עד ל-30 אנשים (תזכרו את מה שעידן אומר – יום הולדת הודי זה השלאגר הבא). ניתן להזמין את החדר לארוחות שישי משפחתיות, ואם אתם ממש בני מזל ניתן להזמין את החדר לארוחת פסח או ראש השנה.

"אינדירה" היא אחד המקומות היותר מיוחדים שתל-אביב יכלה להציע. אי של שלווה בחיי הטירוף שאנו מנהלים כאן. אז קבלו המלצה אישית ממני – תפנקו את עצמכם ואת מי שאתם אוהבים בחוויה אוריינטלית ולכו ל"אינדירה". תבלו!
מאת: עידן בר שי
תרמילאות תל אביבית - זה כל הקסם
מסעדת "אינדירה" מגישה לתל-אביבים כבר במשך שנים אוכל הודי איכותי המתובל באווירה ייחודית ואקזוטית. מקום אידיאלי לזכות בו לחוויה גסטרונומית ותרבותית מתגמלת
מסעדה: אינדירה
ערב תל-אביבי של שלהי החורף. רחובות הומי אדם. הכול רועש סביב, נע וזע ואנשים במרוץ אחר מטרה נעלמת משוטטים חסרי כיוון. רק אנחנו מחפשים מפלט, מנסים למצוא פינה שקטה ונעימה לסעוד בה, פינה קצת שונה, אפילו זרה, כזו שתיקח אותנו על כנפי הדמיון למחוזות אחרים, לטעמים וריחות קסומים. מסעדה כזו שלרגע אחד, קצר ככל שיהיה, תשכיח את כל מה שמתרחש בחוץ ואת המחויבויות ושאר הדברים שאנחנו מעמיסים על עצמנו, ותביא אלינו קצת נופים חדשים וריחות ממכרים. אין מקום מושלם יותר לכך ממסעדה הודית ואין מסעדה הודית המתאימה לכך יותר מאשר – "אינדירה".

בלב ליבה של תל-אביב, על רחוב שאול המלך, יושבת לה מסעדת "אינדירה". הודית אמיתית ואותנטית. כבר בכניסה הבנו שאנחנו במדינה אחרת. העיצוב, הריחות, כל אנשי המסעדה ילידי הארץ הקסומה ההיא, עדינים וחייכניים, מברכים את בואך באנגלית במבטא הודי כובש, מזמינים אותך לנוח איתם ולחוות קצת מהתרבות עתיקת היומין שלהם דרך האף והחיך.

כמו לקוח מסיפור אגדה הודית, סיפורו של המקום ניגלה אלינו – היה היו פעם (22 שנים בעסקי המסעדנות מצדיקות פתיחה כמו "היה היו") ארבעה נסיכים (טוב נו שפים – אבל אחרי שתטעמו מה שהם מכינים תואר נסיך קטן עליהם), מארבעה מחוזות המדינה. צפון, דרום, מזרח ומערב. יום בהיר אחד (לא סגור על הבהיר אבל זה השתלב לי טוב בסיפור) החליטו הנסיכים לאגד יחדיו את נפלאות ארצם וללכת לארץ אחרת ולברך אותה בנפלאות ממלכתם (למען הסר ספק – הארץ האחרת זה אנחנו). יחד הקימו מרכז עלייה לרגל באותה ארץ זרה – מקום בו האנשים החדשים והמשונים החיים בארץ החדשה יוכלו ללמוד את דרכם וליהנות מטעמיה של ארצם. ארבעה שפים, כל אחד מקוטב אחר של הודו, כל אחד אמון על טעם אחר ותרבות אחרת. ל"אינדירה" תפריט כה מגוון, שגם אם תחליטו לאכול שם כל ערב בשנה הקרובה, תוכלו ליהנות מארוחה שונה לחלוטין בכל פעם מחדש.

אחרי שהתיישבנו ולאט לאט התאוששנו מהאתגר הגדול של לבחור מה לאכול, החלטנו ללכת על תפריט הטעימות, שפתר לנו את ההתלבטויות וכמו כן נתן הכרות עם סגנונות האוכל ההודי השונים מכל קצוות המדינה. במבט ראשוני המחיר יכול קצת להרתיע (149 ₪ לסועד) אבל כשהאוכל יתחיל להגיע אתם תבינו שזה מחיר מצחיק למה שעוד כמה רגעים יציף את השולחן, ותחזיקו חזק אם אינכם רוצים לעוף מרוב הפירוט שמתחיל להגיע: מנות ראשונות – פקורה ירקות (מבחר ירקות טבולים בבלילת קמח עדשים ומטוגנים); כנפי עוף פקורה (כנפי עוף מטוגנות ברוטב מיוחד); נאן בשר (לחם הודי ממולא בשר בקר טחון); נאן ירקות (לחם הודי ממולא בירקות מבושלים); נאן שום (שום ונענע מעל לחם הודי אפוי בטנדור); טבעות בצל בנוסח טיבט; מונדאל פקורי (פלאפל הודי); מנות ביניים – מרק עדשים, עגבניות או תירס (לכו על העגבניות הוא חזק).

הדפס כתבה שלח לחבר
7084 מסעדות במאגר
”  “ על