מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 17.10.2017


עדינות ראויה ומופתית. מנת הדג חוסלה תוך דקות. הפילה היה טרי ומדויק. ספיישל האנאמרו שלנו גרף מחמאות. אני ידועה בהתמכרות לסושי מטוגן ולא מוותרת להזמין אותו בכל מקום שבו אני מוצאת את המנה הזו. זו של אנאמרו התגלתה כמנה המנצחת מבחינתי בכל הקשור לסושי טמפורה. הטריות המורגשת בכל ביס, השילוב המנצח של המרכיבים, והטמפורה שחובקת הכל בחום... מומלץ בכל פה. ג'ני מבחינתה לא הפסיקה להתפעל מקרם הארטישוק וניגבה את שאריות הקרם בצ'יפס המתובל - המנה החמה שבחרנו לצד הדג.

כוס יין הבית העניקה לנו רוגע ושלווה. בסיום המנות התרווחנו לאחור ולא הפסקנו להתפעל מהגדול של המנות, הסלט והצ'יפס שנלוו למנת הדג, והסושי בטמפורה שהיה גם הוא מנה משביעה וטובה. כי זה העיקרון ב"אנאמרו" – התפריט מתאים לכל אחד. יש הכל מהכל, אך הכל ברמה גבוהה. אפשר לאכול בה דגים באיכות של מסעדת דגים, סושי באיכות של מסעדה יפנית, ואפילו את הקינוחים נעשים במקום. אז לצד היין הזמנו מנת פרופיטרול, שמוגשת על מרק שוקולד וניל – ועושה חם-קר בפה עם הנמסות של כדורי הגלידה מהפרופיטרול. פשוט מעדן אמיתי. מאושרות ממתיקות ויין סיימנו את הערב שלנו באוויר הצלול שבחסות "אנאמרו". נחזור כשנרצה שוב לנשום קצת אוכל טוב.
מאת: אודליה צדוק
לנשום קצת אוכל טוב
ביסטרו בר "אנאמרו" ממושב בית יצחק עמוס באווירה פסטורלית, כפרית ושלווה שבתוכה מוגשות לאורחים הרבים מנות מעולות ומגוונות במבחר סגנונות וכיד המלך. ככה בדיוק צריך להיראות בילוי מוצלח 
חברתי עברה לאזור עמק חפר אחרי שהתלבטה רבות בינו לבין אזור פולג-נתניה. היא תמיד קיוותה למצוא את פינת החמד שלה באחד ממושבי האזור, יותר מאשר בעיר מקומית, וכך היה. חברתי התמקמה לה במתחם בית יצחק, ומשם צחקה על כולם עם איכות חיים, ירוק בעיניים, בלי בעיות חנייה, עם אוויר צלול בריח פרדסים, ציפורים מצייצות ו... עם אחת המסעדות המצליחות והטעימות שיש! מסעדה שנוחלת הצלחה כבר שנים, וגורמת ללקוחות מכל הארץ לבוא להתארח אצלה, או אפילו לחגוג עם כל המשפחה בחיקה. מדובר במסעדה עם תפריט בו כל אחד יכול למצוא את האוצר הקולינרי הפרטי שלו – ארוחות בוקר, סלטים, כריכים, שפע מנות בשרים, פסטות, דגים, ואפילו תפריט סושי עשיר ופאיות. מדובר על "אנאמרו", המסעדה המצליחה בעמק חפר, שלא מפסיקה להפתיע.

"אנאמרו" ממוקמת בכניסה לבית יצחק, באזור שקט ופסטורלי, עם שפע חנייה בחוץ. יש לה אולם ישיבה וחצר גדולה, שמאוכלסים כל היום בכל שעה. לקחתי את ג'ני חברתי לערב ב"אנאמרו", שנסעד את נפשנו, ונרחיב את נשימתנו באוויר הצלול ובאווירה הביתית של המקום. בחרנו להתיישב במתחם הפנימי של "אנאמרו".

"אנאמרו" מעוצבת בגאונות מקסימה, שאפשר להרגיש באינטימיות בכל פינה, אפילו בחלל גדול. לחימום הקנה תרתי משמע, בחרנו לפתוח במרק היום – עגבניות ואורז בשבילי ומרק מיסו לג'ני האנינה. המרק שלי הפתיע בגדול. החמיצות המעודנת של העגבניות, בתיבול עדין וכיפי, עשה נעים בפה עם הנימוחות המעלפת של האורז.

לעיקריות לא ידענו מה לבחור, מנה חמה, או קרה, או מהדגים המיוחדים של מקום. אחרי שברוך המלצר שלנו סיפר לנו על מנת פילה הדניס על קרם ארטישוק פשוט לא יכולנו שלא לנסות אותה. המנה מגיעה עם תוספת חמה וסלט ירוק או סלט ירקות לבחירה. אך גם לא ויתרנו על ספיישל אנאמרו – סושי פוטומאקי עם טונה אדומה, בטטה, עירית וטאמגו – מטוגן בטמפורה. תחילה עלה ובא הסלט הירוק שנלווה למנת הדניס. לא ידענו שאפשר להיות כל כך מופתעים מסלט שנלווה למנה. הסלט הירוק היה עשיר בעליי בייבי, חסה, מלפפון, נבטים, גרעיני חמנייה וויניגרט הדרים. סלט שגרם לנו לעונג עוד לפני העיקריות. הדניס שלנו הפתיע עם קרם הארטישוק הירושלמי, שתובל בצורה מעודנת שמשתלבת עם טעם הדג, עושה נעים בפה ולא משתלטת בטעמים.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על