מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


אני זכיתי בסטייק אנטריקוט 330 גרם, המיושן במקום, והמוגש עם תוספת חמה וסלט ירוק. הסטייק עבר, בגדול, את מבחן אודליה 2009 (ותאמינו לי שמדובר ברף גבוה למדי...), השעועית הירוקה שהזמנתי (מתוך המבחר שכולל גם צ'יפס, אורז, פירה ותפוח אדמה) הפגינה קלילות שאיזנה את המסיביות של הבשר, וביחד הם קיננו זוגיות מוצלחת במיוחד בתוך הפה שלי.
קרין, שקודם לכן לא הפסיקה לדאוג אם יישאר לה מקום לקינוח, התענגה על קבב טלה המוגש על מצע פיתה דרוזית ומלווה בטחינה ובסלט ירוק. שלוש קציצות מעולות מילאו את פיה של קרין והצליחו לגרום לה להתמקד יותר בזלילה ופחות בדיבורים...

בין ביס לביס, בין חיוך לועס אחד לחיוך לועס שני, הבטנו בשמש שמתרחקת לאיטה וסוגרת לנו שבת מדהימה. המלצה שלי: צפו בשקיעה כשבפה סטייק טעים. פשוט כיף!

סיימנו את העיקריות מותשות ומרוצות. זיו, המלצרית המקסימה והיפיפייה שטרחה סביבנו והשקתה אותנו עד שרווינו, המליצה על פרופיטרולים לקינוח – וזכתה באהבתנו לנצח. שלוש פחזניות ממולאות גלידת וניל צרפתי וספוגות ברוטב שוקולד חם הונחו על השולחן ו... לא יכול להיות דבר כזה! פשוט לא הגיוני שאחרי ארוחה כל-כך דשנה קרין ואני הנפנו כפיות ונלחמנו על כל ביס בכל פרופיטרול. במעודנות שוקולדית כל-כך מרשימה לא נתקלתי הרבה זמן, ובכלל כיף לגלות מסעדה ששומרת על רמה גבוהה הן במנות הראשונות, הן בעיקריות והן באחרונות. הכתרנו את המקום כ"מסעדת השרון שלנו" וקרין הצהירה: "יו, זה כל-כך טוב, אני פשוט רוצה לישון פה". וכן, גם אני מוכנה להישאר לנצח ב"אנאמרו", לנמנם רוב הזמן ולהתעורר רק לארוחות המופלאות שיכינו לי...
מאת: אודליה צדוק
סוף שבוע רגוע באנאמרו
המנות הראשונות ב"אנאמרו" מעולות. העיקריות אפילו מתעלות עליהן, והקינוחים שומרים על הרף הגבוה. אם באים בשעה הנכונה נהנים גם משקיעה קסומה. מה צריך יותר מזה?
יום שבת קייצי וכיפי נחת עלינו לטובה, עם שמש שמאדימה אותנו מבחוץ ומבפנים תחושת השבת מרגיעה את הלב. מה שנשאר לעשות אחרי הים זה רק לצלצל לקרין חברתי ולקבוע איתה לארוחת צהריים מאוחרת, כזו שרואים ממנה את השקיעה ונפרדים לשלום מסוף השבוע המופלא.

הכיוון היה ברור: נוסעים צפונה, אבל לא רחוק מדי (בהתאם לעוצמת תחושת הרעב...). היעד – בית יצחק, מושב שרוני נחמד ושקט, ובו מסעדה שווה שמושכת אליה לקוחות גם מרחוק, "אנאמרו".

אפס פקקים בדרך ושפע חנייה במקום סיפקו סיפתח נאה לבילוי, המנות הראשונות כבר גרמו להתלהבות. טורטייה מקסיקנית במילוי נתחי עוף, פלפל קלוי, טפנד עגבניות מיובשות על טחינה, ובלוויית סלט קטן, הייתה מרהיבה. אהובת ליבי, מנת חציל בלאדי קלוי שמוגש בתוספת טחינה ונגיעת צ'ילי מתוק, הביאה איתה אנחות הנאה... אוי כמה טעמים בחציל אחד, כמה אפשרויות וכמה שזה טעים!
לרגל הקיץ החלטנו לצרף לחגיגה גם רול סלמון עם אבוקדו וחביתה יפנית, שהתגלה כמשמח במיוחד. ל"אנאמרו" תפריט סושי קבוע, כראשון ורביעי מתפקדים כימי המעדן היפני הכובש. בנוסף חשוב לציין שמדי יום, עד השעה 13:00, מוגשות ארוחות בוקר מושקעות ומפתות.

אחרי שסיימנו את הראשונות והיינו מאוד מרוצות, צצה בעיה: היינו מלאות אבל העיקריות היו כבר "על האש". הפתרון היה פשוט: ברגע שראינו את נתח האנטריקוט ואת קבב הטלה, התמלאנו כוחות חדשים, ושמישהו ינסה לעצור אותנו!

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על