מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 13.12.2017


מהמנות העיקריות טעמנו את מנת הסלק הצמחוני הממולא בבורגול, עשבי תיבול וסילאן. מנה מושלמת לצמחונים שבינינו. מנה מחממת, כבדה ועסיסית. מנה צמחונית נוספת היא כרוב ממולא באורז, פטריות, אגוזים, סלרי וגזר. אף היא עסיסית ומחממת, בדיוק לימי החורף הקרים. חובבי הבשר לא מקופחים ב"המטבחון", אל חשש. מנת קוסקוס בשר, המורכבת מבשר בקר, גזר, תפוח אדמה ושעועית ברוטב עגבניות הייתה בטעם של בית. הקוסקוס של "המטבחון" הוא מן המין המעודן, שסופג את טעם הבשר והרוטב באופן מדויק. מנת העוף בבצל הכילה 3 שוקיים אפויות בתנור עם בצל מטוגן וגמבה. לצידה מגיעים אורז וסלט כרוב. העוף היה רך, הורגש עליו כי בושל זמן רב ולכן היה נימוח וכל כך נעים בפה. מרקמו העדין השתלב היטב עם שהאורז לצידו. מה שאנחנו בחרנו לא קלע לטעמכם? ובכן מוטב שתדעו כי קציצות, גולש, לזניות ומוסקה אף הן מהמנות הנבחרות של המקום. ספיישלים מיוחדים מוגשים בסופ"ש ויומיים בשבוע וכוללים חמין וכן קובה סלק עם אורז לבן. וכמובן שיש גם מרקים משתנים על בסיס יומי, על טהרת הירקות של השוק.

לאורך כל הארוחה קיבלנו שירות קשוב ואדיב מצד צוות המקום, כולל התעניינות ערה מצד שני חתולי המקום. החתולים זוכים לכבוד ראוי מצוות המסעדה ומצד יושביה, ובצדק. בכלל, "המטבחון" היא מסעדה נעימה, משפחתית וביתית, שמחיריה עממיים ושווים לכל כיס. האוכל שלהם יזכיר לכם את בית אמא והתפריט המגוון יגרום לכם לשקול בכובד ראש מה להזמין, ואני מבטיחה לכם כי תיהנו מכל בחירה.
מאת: חני פיינשטיין
מטבח ביתי משובח בקרבת שוק הכרמל
"המטבחון" היא מסעדה תל-אביבית ותיקה ונהדרת הידועה היטב במאכליה הביתיים. האוכל המשובח, האווירה הביתית והקרבה לשוק הכרמל מייצרים תחושה של טריות, תנועה והמולה נעימה של אנשי המקום ולקוחות השוק
מסעדה: המטבחון
"המטבחון" הוקמה לפני יותר מ-7 שנים והתחילה (כשמה) כמטבחון קטן. לאור ההצלחה הרבה לה זכתה, התרחבה המסעדה, כדי לתת מענה לכל הלקוחות. האג'נדה של המקום היא אוכל ביתי, טעים ומשביע, המתאים לכל כיס. התפריט מורכב ממנות קבועות וממנות משתנות בהתאם לימי השבוע. מהמנות הראשונות ניסינו את מנת הכבד הקצוץ, שהגיעה עם ריבת בצל וחמוצים. מנה מעולה. אחת ממנות הכבד הקצוץ הטובות ביותר שאכלתי. רכה ונימוחה. ריבת הבצל לצידה שדרגה אותה עוד יותר. בהחלט מנה מומלצת. סלט האבוקדו היה מפתיע ביותר בטעמיו – סלט שמורכב מכוסברה, פלפל ירוק (לא חריף), עגבניות, בצל ירוק וכמובן אבוקדו. השילוב מוצלח ביותר. לא הפסקתי לאכול מן הסלט הזה. מנה נוספת מובחרת ביותר הייתה סלט קינואה שהורכב מחמוציות, אגוזים, גזר, סלרי, פטרוזיליה ונענע. סלט מרענן, קליל ועסיסי. מנת לביבות הבטטה האפויות שהוגשה עם רוטב שמנה ועירית הייתה כבדה יותר, חמה, מתקתקה ונעימה מאוד. כמו כן טעמנו את עלי הגפן, סלט החצילים בטחינה, וגם פלפלים וגבינת פטה שאף הם היו טובים. למי שרוצה ליהנות מכמה מנות ראשונות במחיר אטרקטיבי יש את מנת "ארבע סלטים בצלחת" – במחיר של שתי מנות פתיחה (טווח שבין 40-50 ₪), המאפשרת ליהנות מארבע מנות סלטים ממגוון המנות הראשונות. מאוד כדאי.

הדפס כתבה שלח לחבר
7084 מסעדות במאגר
”  “ על