מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 22.10.2017


למנה עיקרית מתבקש היה שנבחר בפיצה. ואכן, המבחר האיכותי והמפתה של פיצות גורמה הנאפות במקום מקמח דורום איכותי ומוצעות עם תוספות מקוריות ומגרות כמעט ושכנע אותנו לעשות זאת, אולם, מכיוון שבאנו לראות מה יש ב"גוסטו" מעבר לפיצה (שאת איכותה כבר כולנו מכירים) השתלטנו על הדחף הכמעט טבעי הזה והזמנו רביולי הממולאים בריקוטה, עגבניות מיובשות ואגוזים, וטובלים ברטוב שמנת, פטריות שמפיניון, מחית עגבניות מיובשות, עגבניות שרי טייגר, אורגנו ופרמז'ן. וכן, התיאור אינו חוטא למציאות. זו חגיגה לחיך בדיוק כפי שזה נשמע.

בסופי שבוע מציע המקום גם ספיישלים מיוחדים. אנחנו הלכנו על אוסובוקו הבקר, בשר ירך על העצם ברטוב יין אדום וציר בקר, בליווי ירקות שורש ועל מצע מחית תפוחי-אדמה. כל מילה נוספת מיותרת. מדובר במנה משובחת ביותר. הבשר טעים, רך ונימוח בפה, וציר הבקר בשילוב היין האדום עשויים היטב והופכים את המנה ללא פחות ממעולה.
על החגיגה, אם תהיתם, אחראית השפית מאיה לביא, שכבר הותירה חותמה בלא מעט מסעדות בעלות שם, ביניהן גם ה"קיוטו". ואיך המחירים? נוחים ושווים לכל כיס. במהלך השבוע מוגשות במקום ארוחות צהריים עסקיות, המפנקות את הסועדים במנה ראשונה, עיקרית ושתייה, במחיר המנה העיקרית בלבד.

חוצמזה מוטב שתדעו כי ממש לאחרונה החלה "גוסטו" להגיש ארוחות בוקר בימי שישי ושבת, בין השעות עשר לאחת בצהריים. הצצה מהירה בתפריט ארוחות הבוקר לא השאיר בידינו ספק – אנחנו עוד נחזור לבקר, וכנראה שאפילו די מהר.
מאת: מורן פרי
סוגרים עניין בשדרה
"גוסטו", פעם דוכן קטן למשלוחי פיצות בוטיק משגעות, הפכה למסעדה שוקקת חיים בלב תל-אביב, ופיצות הן כבר מזמן לא העיקר בה! ב"גוסטו" יש מטבח האיטלקי עשיר ומופלא וזוכים בה לחוויה קולינארית משובחת
מסעדה: גוסטו
כל תל-אביבי שמבין עניין יכליל את הפיצות של "גוסטו" בין שלושת הפיצות הטובות ביותר בעיר. זה מאוד פשוט! כי את זה ש"גוסטו" היא שם דבר ואחת המובילות הבולטות בעולם הפיצות, כל מי שטעם כבר יודע.

המסעדה, שהחלה את דרכה כדוכן קטן המציע משלוחי פיצות בוטיק משגעות, הפכה למסעדה שוקקת חיים בלב ליבה של תל-אביב, וחברים, פיצות הן כבר מזמן לא העיקר בה... "גוסטו" מוכיחה, ובגדול, וירטואוזיות אמיתית בכל הקשור במטבח האיטלקי, ומעניקה לכל חובבי הז'אנר חוויה קולינארית משובחת.

"גוסטו", הקרויה על שמו של השף המנוח הגאון מהסרט "רטטוי" (כן, כן ), ממוקמת מרחק פסיעות אחדות מכיכר רבין ומציר אבן גבירול, ומעוצבת בפשטות נינוחה, המעניקה לאורחים תחושה ביתית ומרגיעה. המקום נוהג לארח אוכלוסיות מכל הגילאים, ועמוס ושוקק חיים ברוב שעות היום. הגענו למקום בשבת אביבית ושטופת שמש (מומלץ להזמין מקום מראש בסופי שבוע), ושמחנו לגלות כי מרבית מקומות הישיבה פזורים מחוץ למבנה, במרחק נגיעה מהרחוב, מה שהפך את החוויה, מבחינתנו, להרבה יותר טובה. אל דאגה, בימים גשומים או קרים תמצאו בפנים מקום מקורה ומחומם היטב.

במסעדה איטלקית כמו במסעדה איטלקית – לא ניתן לפתוח ארוחה ללא מרק המינסטרונה המסורתי, העשוי על בסיס עגבניות, ירקות ופסטה ומוגש עם שמנת חמוצה בצד, תופסת המשדרגת אותו בכמה רמות. מבחר הסלטים המסקרנים שהופיעו ממש מתחת למנות הפתיחה, גרם לנו להוסיף להזמנה גם את סלט 'גוסטו', המכיל תרד, אנדיב (בעונה), בצל סגול, רוקט, פרוסות תפוח בויניגרט חרדל ודבש, ומעוטר באגוזי פקאן מסוכרים. וגם במנה הזו מצאנו שדרוג נפלא – עיגולי גבינת עיזים מטוגנת בציפוי פנקו.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על