מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


צחי רצה את רביולי הגבינות ברוטב פטריות למנה העיקרית. לפי המלצותיו של נמרוד זו מנה ממש טובה. אני הייתי חייבת לחנוך את תפריט הדגים החדש של "גורילה". בחרתי במנה מקורית של טונה בגריל, בציפוי שומשום שחור, המגיעה עם סלט ירקות. כתוספת חמה גיוונתי עם אורז מוקפץ בירקות. יכולתי לבחור בפירה או באורז, או באנטיפסטי, צ'יפס או ירקות מוקפצים. אך הכל עלה מעל המצופה. קיבלתי צלחת מלבנית ענקית, בה נח נתח מכובד של טונה. במרכז סלט ירקות ובצד השני האורז המוקפץ. ראשית, הנתח שלי לא רק היה יפה אלא גם טעים. ציפוי השומשום השחור נתן לכל ביס קריספיות וטעם. היה ממש טעים ואיכותי, כמו מנת מסעדת דגים. האורז המוקפץ בסויה עם הירקות היה נהדר, רוטב הסויה נתן לו אופי אסייתי והירקות רעננו כל ביס. מנת הרביולי גבינות של צחי הייתה משובחת. אומנם צחי בחר במנה בנאלית, אך "גורילה" מציגה: הפתעה! הרביולי היה מעולה. צחי הסתער על המנה ולא הפסיק להכביר במחמאות. "ממש טעים", חזר ואמר. הוא באמת צדק. אין בכלל מקום לוויכוח! הפסטה הייתה איכותית ונימוחה, והרוטב מצוין. לא כבד מידי, מדויק בתיבול עם בצק ומילוי משובחים. האמת? הופתענו! "גורילה" מאחדת דעות אצל האחים!

צחי כבר ידע מה הוא רוצה להזמין לקינוח. 'ג'ונגל' – תמונה ענקית מתפריט הקינוחים – גרמה לו להצביע ולבקש מנמרוד ג'ונגל. פשוט ג'ונגל אחד גדול. קיבלנו הר ענק של כדורי גלידה, עם קצפת מעל, עיגולי בננה, עוגיות, גליליות, עדשים, סירופ מייפל ושבבי מקופלת. צחי ידע טוב מאוד לכסח את הג'ונגל הזה, ואני לא נשארתי חייבת. דגתי כל גלילית, שאבנו יחד הר קצפת, ובסוף חיסלנו את הגלידה בתחתית. זה היה סיום מתוק לערב מפתיע ומהנה במיוחד. יש הצדקה לשמועות – "גורילה" אנחנו עוד נחזור, ולא רק בשביל הג'ונגל, אלא בשביל ה"גורילה" כולה.
מאת: מערכת ROL
גורילות לא בערפל
ב"גורילה" בר קפה ההרצלייני תוכלו למצוא תפריט חלבי-כשר עשיר ומגוון, המתחיל בנשנושים, ממשיך במנות חלביות כמו פסטות ופיצות, ומסתיים בקינוחים ועוגות מענגי חיך. בילוי במקום מבטיח ארוחה משגעת והנאה גדולה
זה כבר זמן רב שהשמועות על רשת "גורילה" רצות בארץ. חברים מספרים על סניף מעולה בבת-ים, שתמיד מלא; על סניף חלבי כשר ומולו סניף בשרי השוכנים שניהם בהרצליה; ועל הבייבי החדש – הסניף באשדוד. הייתי חייבת להרים את הכפפה ולקחת את צחי אחי לחנוך בפעם הראשונה ביקור בסניף הרשת. צחי גילה לאחרונה את תאוות המטבח החלבי. על כן, נבחר סניף הרצליה החלבי הכשר, במיוחד כדי שצחי יהיה מרוצה.

כבר בדרך מהחנייה ל"גורילה" יצאתי מופתעת, כששאלתי עוברי אורח כיצד להגיע לסוקולוב, ענו לי: "את בטח הולכת ל"גורילה" – לבית הקפה?" עניתי בחיובי ובהלם. איך הם יודעים לאן אני הולכת? כשפגשתי את צחי בפתח של "גורילה", קיבלתי את התשובה – גורילה משתרעת על פני מתחם ענק ומכילה עשרות מקומות ישיבה בחוץ ובפנים, עם עיצוב ביתי ומזמין. הגענו בשמונה בערב ו"גורילה" כבר הייתה מלאה כמעט עד אפס מקום. פלא ששמה הולך לפניה?

בנוסף לארוחות הבוקר שמוגשות בכל שעות היום ב"גורילה", התפריט של "גורילה" מציע שפע של כריכים, סלטים, טוסטים, פסטות, לזניות, פיצות וטורטיות, וכל מה שבא לכם לטרוף מהמטבח החלבי. התיישבנו על הספות במתחם החיצוני של "גורילה", משקיפים על ה"גורילה" הבשרית. נמרוד המקסים סיפר לנו ש"גורילה" מחדשת עם תפריט דגים שווה במיוחד, ובו מנות המגיעות עם תוספת חמה וסלט בצד. לקחנו את זה בחשבון, אך לפני כן, לא יכולנו להישאר אדישים להצעתו של נמרוד לפתוח את ערב האחים עם חציל קלוי. מנת החציל הקלוי של "גורילה" מפתיעה וקיצית, מוגשת על מצע של טחינה עם סלסלת עגבניות ופטרוזיליה מעל. ביעילות והתלהבות השתלט צמד האחים על החציל. עם הרעננות של העגבניות והפטרוזיליה פשוט אי-אפשר להפסיק לאכול. "טעים החציל שלהם!", הכריז צחי. אני הייתי עסוקה בלגרד את שאריות החציל, עם חמצמצות הטחינה והסלסה, עד הטיפה האחרונה. השקנו 'לחיים' עם שייק לימונענע גרוס נהדר ואייס פסיפלורה, וציפינו לבאות.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על