מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 16.12.2017
גליליים עם נגיעות מהמטבח הצרפתי. המטעמים שבתפריט יוצאים תחת ידיו האמונות של השף ויסאם אבו ריא, שהתמחה שנים בצרפת וצבר ניסיון רב בניהול מטבח עם אמירה קולינארית ייחודית.

בין המנות הראשונות בתפריט תמצאו קרפצ'יו פילה עגל (בניחוח מעושן, שמן זית ובלסמי ובליווי סלט עלי רוקט), ראשי ארטישוק במילוי בשר טלה (על מחית ארטישוק ירושלמי ברוטב רוזמרין), קרפ ממולא נתחי עוף, חציל אש, ועוד.

בין העיקריות: ירך עוף ממולאת במוסלין עוף, עגבניות מיובשות ופיסטוקים (ברוטב חרדל וסויה על אורז ירוק, שקדים וצנוברים), רביולי תרד (במילוי שקדי עגל, מוקפץ בראגו שקדי עגל), פילה סלמון טרי ברוטב הדרים מלווה בקוסקוס ולמון גראס, ומנות רבות נוספות. הקינוחים אינם קבועים בתפריט ומשתנים מדי פעם.

"גלילאו", מכל הבחינות, היא מסעדה שצריך להכיר. בין אם תעצרו בדרך לטיול בצפון או תבואו במיוחד, בין אם לעסקית צהריים (מוגשת בימי בין 12:00 ל-17:00) או לארוחת ערב רומנטית – תמיד תמצאו אוכל משובח, נוף מרשים ושירות אדיב. ניתן, אגב, לשבת גם בחוץ ברחבה מרווחת, שבימי הקיץ והאביב פתוחה לרוחות הגליליות ולנוף הכנרת.


הקהל של "גלילאו" מורכב מאנשים שיודעים להעריך אוכל טוב... ואתם כאלה בדיוק, לא? בתיאבון!

• הכשרות במסעדה היא בהשגחת הרבנות הראשית טבריה.
מאת: מערכת ROL
גלילאו: הכנרת היא רק תירוץ
אוויר הרים, נופי כנרת ועתיקות מימים עברו הם תפאורה מושלמת לארוחה טובה. "גלילאו", המתמחה בבשרים ודגים, מציבה סטנדרט חדש ברמת ההשקעה, העיצוב ובאיכות הקולינארית יוצאת הדופן. בואו וגלו עולם של טעמים...
מזה שנים מהווה טבריה אטרקציה תיירותית ומוקד בילוי לישראלים ולתיירים. אוויר הרים גלילי, נופי כנרת, היסטוריה עשירה והרכב האנושי מגוון של מקומיים ותיירים, כל אלה יוצרים אווירה ייחודית וקסם רב. בשנים האחרונות השתדרגה מאוד העיר גם מבחינה גסטרונומית, שהרי הנוף והאווירה הקסומים הללו פשוט קלאסיים לארוחה נעימה מול האגם הכחול.

"גלילאו", מסעדה צעירה ורעננה השוכנת באיזור חמי טבריה, היא פנינה איכותית שקובעת סטנדרט קולינארי חדש בעיר ובאזור כולו. "גלילאו" היא מסעדה כשרה שמציעה תפריט עשיר של בשרים ודגים.

אך לפני שנגיע לתפריט, חייבים לציין את המיקום ההיסטורי והעיצוב המדהים, מבפנים ומבחוץ. המסעדה שוכנת בבניין אבן עתיק מימי הטורקים, שגילו מעל 100 שנה. המבנה, ששימש בעבר כמרחצאות – חמאם טורקי אותנטי של ממש – שופץ בקפידה במהלך ההכנות להקמתה של "גלילאו". מראהו המרשים של המבנה הגבוה, על קירות האבן התמירים, תופס את העין ויוצר ציפייה לבאות.

גם מבפנים העיצוב נעשה בהקפדה רבה. בכל פרט קטן הושקעה מחשבה. התוצאה – חלל מרשים, בעל אווירה אקסקלוסיבית ברמה שלא תבייש מסעדת יוקרה בתל אביב או בכל מקום אחר. התאורה מרשימה מאוד ומיוחדת – נברשות וינטאז' תלויות מהתקרה, ומנורות מאירות בקירות באור זהבהב (בלי לסנוור או לפגום ברומנטיקה). על הכתלים תמונות נאות ובמרכז החלל בר משקאות, עליו ניתן גם לשבת לאכול. כאמור, כל אלמנט במקום תוכנן עד לפרט הכי קטן.

עצם שמה של המסעדה, "גלילאו", מספר הרבה: מקום גלילי אותנטי, ששואף כל הזמן - כמו גליליי הגדול, בשמו היא נקראת - לגלות עולמות חדשים. במקרה הזה מדובר בגילוי עולם של טעמים...
המסעדה מציגה תפריט ייחודי, המשלב טעמים וניחוחות
הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על