מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 21.10.2017


בשעות הצהריים מוגשות במקום ארוחות מצוינות עם מנות פתיחה כגון סלטים או מרקים. בתפריטה של "גליל" מהדרין מככבים שני אגפים מפתים במיוחד – האיטלקי המציע פסטות, פיצות, קלצ'ונה ולזניה איכותיים ומשובחים; ולצידו אגף הדגה הטרייה המציע מגוון דגים עשיר בו תמצאו בין השאר דניס, לוקוס, בורי, מושט וסלמון המוכנים לבחירתכם על הגריל, בטיגון או באפייה ומוגשים בתוספת: סלט קצוץ, מזטים מיוחדים, לחם חם, צ'יפס, או תפו"א אפוי. לא מצאתם את עצמכם? אגף המיוחדים שבתפריט לא יכול להשאיר אתכם אדישים עם מנות בלינצ'ס, קישים, פלטת גבינות, ראפים ועוד. תהא בחירתכם אשר תהיה, מה שתבחרו יתגלה כמעדן מושקע וטעים טעים!

למסעדת "גליל" ניסיון בן שנים רבות הן במסעדה עצמה והן בשירות הקייטרינג בעל המוניטין והאיכות הגבוהה של המסעדה. כמו כן, גינת המסעדה משמשת כגן אירועים (חתונה, בר-מצווה, בריתות, מסיבות וכנסים) בעונות המתאימות ויכולה לארח עד 150 סועדים. האירועים של "גליל" מהדרין מוגשים בשפע וביד נדיבה וזוכים למראה מלבב ומרהיב. בטעמי האוכל ניכרת אהבה רבה ונתינה מכל הלב. כל אירוע מותאם ומעוצב במיוחד לפי רצונו המדויק של הלקוח. אבל גם אם אין לכם אירוע, ולא מסתדר לכם להגיע אל "גליל" לארוחה, דעו כי למקום יש גם שירות משלוחים עד בית הלקוח הפועל בכל אזור נהריה.

בני הזוג שמואלי שואפים לתוצאה אחת וללא פשרות בעבור אורחיהם ב"גליל" – שהלקוח יהיה מרוצה. הדבר ניכר בתודעת השירות הגבוהה ובמאמץ המובהק שמושקע באחזקת המסעדה הנקייה והמטופחת, וכמובן – בהכנת המנות שנעשית באמצעות שימוש בחומרי גלם איכותיים ויקרים. הצוות של המסעדה מקצועי ומיומן, ומקבל את הלקוחות תמיד כשחיוך רחב על פניו, ואלו חוזרים אל המקום שוב ושוב כי אי אפשר שלא ליהנות ולהתאהב ב"גליל" מהדרין על כלל מה שהיא מעניקה למבלים בה.
מאת: מערכת ROL
נקודה יפה בגליל
"גליל" מהדרין היא מסעדת דגים חלבית וכשרה השוכנת בגליל המערבי, על שפת הים של נהריה. תמצאו בה טעם מיוחד של אוכל תוצרת בית מתובל באווירה נעימה ומיוחדת שכולם מתאהבים בה
בעיר נהריה, במקום שבו נפגשים נחל הגעתון והים התיכון, שוכנת "גליל" מהדרין, מסעדה המתמחה באוכל חלבי בסגנון איטלקי ים-תיכוני ובמאכלי דגים, שהוקמה ב-1997. המייסדים היו בני הזוג איציק וריימונד שמואלי. השניים החליטו להקים מקום שבו נעים לשבת, להתרגע וליהנות מול החוף היפה והים הכחול, עם משבי אוויר הים המרגיעים, לאכול אוכל משובח, מושקע ואיכותי, ולזכות בשירות טוב. אל כל אלו חוברת כשרות מהודרת ההולמת את צרכי כלל האוכלוסייה.

שמעה של מסעדת "גליל" יצא למרחק ושמה הטוב נפוץ לכל עבר. קהל לקוחותיה הרחב מורכב מתושבי הגליל המערבי ומרבים אחרים המגיעים עד אליה מכל רחבי הארץ. בין הלקוחות הפוקדים תדיר את המסעדה נמנים היום אנשי הסוכנות היהודית, עובדים במשרדי ממשלה שונים, עיריית נהריה, רשויות מקומיות, ח"כים ושרים מכהנים ולשעבר, וכן צוות ביה"ח של נהריה. גם תיירים מגיעים אל המסעדה המאפשרת להם לגלות טעם ישראלי-גלילי איכותי מהו.

מה אפשר לאכול במקום? ובכן, התפריט רחב ומתאים לכל צורך ורעב. אפשר לפתוח ב"גליל" מהדרין את היום עם ארוחות בוקר מגוונות ונפלאות, למשל כמו: ארוחת בוקר גלילית הכוללת – שתי ביצים עשויות לפי בחירה, מבחר גבינות, סלט ירקות, טונה, סלסלת לחם, חמאה וריבה, ספל משקה חם ומיץ; או אולי עם ארוחה בסגנון ספרדי הכוללת – אומלט מ-3 ביצים במילוי עגבניות טריות, בצל, פלפל חריף ושום מוקפצים בשמן זית; ואחרות. "גליל" גם מתגאה בתפריט בריאות ייחודי ההולם אנשים שמעוניינים להקפיד על דיאטה ומשקל ושמוגבלים באכילת דברים מסוימים כגון סוכר או גלוטן.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על