מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 21.10.2017
השרימפס נחו להן רצועות בצל ירוק, שסיפקו ערך מוסף של טקסטורה, צבע וטעם לרוב.

העיקריות כבר תפסו אותנו די מלאים. למניעת התחושה, מומלץ להתאזר בסבלנות בשלב הפתיחה, ולא להשתולל עם הסלטים, חרף צבעי פיתויים והרעב המכרסם שמנקר בכל חלקה פנויה. קוקטייל פירות-ים נטלה לה ב' המסתורית, וקיבלה צלחת גדולה מלאה כל טוב – שרימפס, רצועות קלמארי ומולים ברוטב חמאה, יין לבן, אספרגוס ועגבניות שרי. גם כבודו דאג לנשנש מהמנה, ומצא אותה מאוזנת ומאד מגוונת ונעימה. לעצמו נטל רצועות קלמארי מטוגנות, שהוגשו עם ידידן משכבר הימים – רוטב צ'ילי תאילנדי חמוץ-מתוק סמיך וטעים. ליד התכבד בשרימפסלעך כתמתמים, שספגו את טעמו המענג של רוטב שמן הזית ועשבי התיבול, וחוסלו מיידית.

עם בוא הקינוחים התכבדנו במאגים של מים רותחים ועלי נענע טריים, קוביות סוכר לבן ועיניים בורקות מתיאורם המלבב של המתוקים. ב"פיש" מכינים את הקינוחים במקום, עובדה המבטיחה את טריותם וטעמם המובחר. ב' המסתורית נטלה לעצמה מרקיז שוקולד. מצמוצי הנאה ליוו את קרם השוקולד העשיר, שנח לו מעדנות על מצע קורנפלקס ואגוזי לוז מסוכרים. רוטב שוקולד ופטל השלים את החוויה. טעמתי והסכמתי איתה. מילפיי מעניין התקבל בצד שלי. שכבות עלי פילו בקרמל מולאו במנות גדושות של קרם שמנת, ורוטב פירות-יער סביב.
המסעדה ממוקמת ממש על הים, החבר לכל אורך החוויה. עיצובה חמים, פסטורלי בזכות תאורה נכונה ובחירת מוסיקה נבונה, ובקיצור – נעים. במקום חדר פרטי מרשים (עד 20 איש), המעוצב א-לה לואי ה-14, ומכיל כוורת יין משובחת ונברשות מרשימות. בחדר זה ניתן לערוך אירועים שונים ופגישות עסקיות. התפריט מגוון ורחב יריעה, וכל אחד ימצא לעצמו את הטעם הנדרש למילוי ההנאה.
מאת: רועי שטיינברג
מסעדת "פיש" דגה מחמאות
מסעדת דגים ופירות-ים הממוקמת ממש לחוף הים, מייצרת מיידית תחושה נוחה ומבטיחה. "פיש" הראשל"צית לא רק מייצרת תחושה שכזו, אלא גם ממלאה את הבטחותיה ומעניקה לסועדים ארוחה משובחת ואווירה משלימה הולמת ביותר.
מסעדה: pepe
החורף הגיח בסערה, נתן אותות של גשם ומופתים של ברק ורעם. הים, בשעות החורף, דרמטי מתמיד, סוער, שוצף ורוגש. לריחות הים, כך ידעתי משנות ילדותי לחופו של הים, יש בעונה הגשומה עומקים חבויים שאינך יודע בעתות הקיץ השלווים. יש להם תוואי של טעם, גירוי בלוטות שמנגנן על לשון, מתאווה למאכלי-ים ולטעמים סוחפים. כך מצאנו את עצמנו, אני ו-ב' המסתורית, נסחפים אל חוף מבטחיה של "פיש", מסעדת דגים ופירות-ים המשקיפה אל דרמת הגלים מנקודת תצפית גבוהה על חופה הנאה והמפותח של ראשון-לציון. העיצוב במקום נקי, שולחנות וכסאות עץ נוחים מרפדים את חוויית הישיבה, אלמנטים ימיים עוטפים סביב, והאווירה נינוחה, יוקרתית ונעימה.

לפתיח זכינו למטר של מזטים נאים ומפתים: חצילים מעניינים בטעם כבד, איקרה לבנה, סלט רצועות סלק, גרגרי חומוס טעימים וחמצמצים, חצילים קלויים בעלי סימני חריכת אש, טבעיים ונהדרים, שום אפוי מתקתק וקרמלי, שהיה מצוין, מטבוחה באדום לוהט, פרוסות טעימות של חצילים מטוגנים בתחמיץ קליל, טחינה ירוקה וסמיכה, וגולת הכותרת מבחינתי – סלט פיסות זיתים שחורים, עגבניות שרי חצויות ולימונים כבושים, שהיה מאד טעים ומעניין במשחקי טעמיו החמצמצים והפיקנטיים. לכל אלה נלווה לחם כפרי משובץ במיני גרעינים, הנאפה במקום ומוצע לבציעה פריכה יחד עם תפארת הצבע של מנות הפתיחה.
לליווי החוויה בחרנו לעצמנו יין גוורצטרמינר ירדן, בציר 2005, פירותי מאד, קריר, מטפטף טל של טעם ורעננות, ומושלם לחוויית הסלטים הצבעוניים, הדגים ופירות הים.

המנות הראשונות היו הבאות במצעד החוויה. על דג הלוקוס כבר הכבירו לא מעט מילות ברכה. בשרו נימוח, מוצק ולבן, טעים מאד ובעל נוכחות מרתקת ומעודנת של ים. ב"פיש" קצצו אותו וגיבשו ממנו קבבונים ימיים נהדרים, שהשתדכו מצוין עם רוטב היוגורט הקר והרענן שנלווה להם בתיבול נבון של עלי נענע קצוצים. השנייה מבין הראשונות הייתה מנה רהוטה. על צלחת משולשת נחו להם שרימפס שמנמנים ומפתים, שוחים ברוטב צ'ילי מתוק-חריף ברמיזות אסיאתיות בולטות. משחקי הטעם של גווני המתוק והחריף יצרו מנעד של הנאה מתמשכת, וקולות התענגות רציפים. מעל
הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על