מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 22.10.2017


העוף בנוסח השף הכיל נתחי עוף עטופים בבצק ומוקפצים ברוטב פיקנטי עם ירקות. מנה כיפית שאי-אפשר להפסיק לנשנש ממנה ושהוכתרה כאהובה עליי ביותר. את הפתאי, שלכאורה נשמע בנאלי, הזמנו אחרי המלצה חמה במיוחד של המלצרית המקסימה והמקצועית מיכל. תודה מיכל! הפתאי היה הפתעה אמיתית ומרגשת – מנה פשוטה, אבל כמה פשוטה ככה טעימה!
הסטייק הגיע בצלחת מרובעת שעליה מונחות שתי צלוחיות קטנות, מרובעות אף הן, האחת עם אורז והשנייה עם סלט סיני. בעוד אני מתפעלת מהאסתטיקה של ההגשה, דנה חיסלה את נתח הבשר הרך והמוצלח חיש קל, אם כי בטוב ליבה היא השאירה לי כמה ביסים כדי שגם אני אבין על מה ההתלהבות.

אחרי שחוסלו העיקריות (לא קל לאכול כל-כך הרבה, אבל כשהאוכל טעים...) הרטבנו את הגרון עם שייק תפוז-בננה-ליצ'י משובח ושייק תות-בננה קלאסי. כמובן שלמרות כל המתוק הזה, לא חשבנו לרגע לוותר על מנה אחרונה, במיוחד כשמהתפריט קרצו לנו שפע קינוחים אסייתיים וגם מערביים – בננה מטוגנת, אננס מטוגן, גלידה מטוגנת בבצק חם, טירמיסו, סופלה ועוד ועוד. אנחנו התפנקנו עם רוזמרי – משולש שוקולד רוזמרי על מצע וופל קראנצ'י עם חתיכות שוקולד לבן מעל, ועם קסטנה – מוס חלבה וערמונים.

אמרנו תודה לכולם, ובפרט למיכל ושרון על השירות הלבבי, ויצאנו מ"קם סון" עם חיוך רחב במיוחד. היינו מרוצות עד מאוד, למרות שהתפריט החדש כולל עוד שלל מעדנים שלא הספקנו לטעום כמו דניס בחמאה ושום, מנות צלופח, מרק פטריות מוקרם ופרגיות ברוטב חריף, שלא לדבר על כל החלק היפני ושפע הסושי המגרה שהוא מציע... מזל שאו-טו-טו יש פסטיבל, ככה שלדנה ולי יש סיבה מצוינת לחזור כבר בקרוב ל"קם סון"!
מאת: אודליה צדוק
שניים סינים עם תיאבון גדול
נכון חבל שלא כל יום פסטיבל? אז ב"קם סון" האסייתית החליטו לחגוג במשך עשרה ימים (!) עם תפריט חדש ומפתה, מוזיקה משמחת ועוד שלל הפתעות
משנכנס אדר מרבים בשמחה, וגם אם פורים נגמר עדיין יש הרבה סיבות לצהלה – למשל, הפסטיבל שמתכננת "קם סון" לסוף מרץ. המסעדה האסייתית הוותיקה והאהובה מהוד השרון משיקה תפריט חדש, ולרגל המאורע המשמח תוכלו ליהנות בה משלל חגיגות וארוחות מיוחדות במחירים מפתיעים. ב- 22/3 יוגשו עסקיות ב- 49 ₪ לאורך כל שעות הפעילות, ביום חמישי ה- 26/3 ייערך ערב קריוקי, למחרת החל מ- 21:30 תופיע במסעדה זמרת אורחת, ובשבת (28/3) ילהיב את הסועדים זמר אורח. בנוסף מציעה "קם סון" בכל ימי הפסטיבל ארוחת ערב חגיגית של מנה ראשונה, עיקרית וקינוח תמורת 119 ₪ בלבד!

אני לא הצלחתי להתאפק, וכבר חנכתי את התפריט החדש בצוותא עם בת-דודתי דנה. ביס אחד מהמנה הראשונה הספיק כדי שנבין כי מדובר בסיפור הצלחה: זה היה דים סאם מדויק שליטף את הלשון, עינג את החיך והזכיר לנו את הטיול האדיר בסין. חלקנו גם מרק טום יאם טעים, קרמי, עשיר בירקות וגדוש בנתחי עוף אך לא כבד מדי – מנה ראשונה קלאסית שמשאירה טעם ומקום לעוד.

אגף העיקריות בתפריט היה כה מפתה, עד שהחלטנו לקחת שלוש: עוף בנוסח השף, פתאי ומנה חדשה בדמות סטייק אנטריקוט ברוטב פלפל חריף (ניתן להזמין גם ברוטב מייפל ודבש או טריאקי).

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על