מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 17.12.2017


נשמע טעים? לא רק. גם המחירים צוללים מטה: "למרות עליית המחירים הענקית של מוצרי הייסוד ועלויות התפעול של המסעדות, הבינו כל המשתתפים כי הדרך אל ליבו של הצרכן הוא דרך שמירה על רמת מחירים נמוכה ואטרקטיבית של ארוחה מלאה ב 84 ₪ בלבד", כך מסרו המארגנים, טל נחמיה וערן זלינגר, בעלי חברת "שף תאכל – מסעדות מדברות" ויזמי הפסטיבל זו הפעם השישית. עוד אמרו נחמיה וזלינגר: "השנה הקפדנו שכל התפריטים והמנות יהיו ייחודיים לעונת הקיץ החמה - וחלק גדול מהמנות אף יוגש אך ורק בתקופת הפסטיבל".

כמו בפעמים הקודמות, גם הפעם 'ROL', פורטל המסעדות, הוא שותף בהפקת האירוע, העמדתו על הרגליים ופרסומו. ב-'ROL' תוכלו למצוא את האתר של פסטיבל "שף תאכל 6" עם כל הפרטים על המבצע, המסעדות המשתתפות ושאר פרטים רלבנטיים (כמו גם כל דבר אחר שצריך לדעת בענייני אוכל, בילויים, ברים, מסעדות והטבות...). לאתר פסטיבל "שף תאכל 6" בפורטל ROL לחצו כאן


לפניכם רשימת המסעדות המשתתפות בפסטיבל "שף תאכל 6" – קיץ 2008:

● תל אביב והמרכז:
- תל אביב: "אודאון", "אוונגרד", "דים סאם", "דרבי בר" (כשר), "דרוקר'ס", "ל'אנטריקוט" (כשר), "מזטי", "פאפאגיו" (כשר), "פריים", "מינה טומיי".
- בת ים: "טוקיו שנחאי", "אל גאוצ'ו".

● אזור השרון:
- הרצליה (והרצליה פיתוח): "אגאדיר", "אושן" (ocean בר פירות ים), "אל גאוצ'ו", "בלה ונציה" (כשר), "ביסטרו 56" (כשר), "בלק סטיר", "ויקטורס" (כשר), "וייטהול", "חסילון", "לה פסטה פרסקה", "מינה טומיי", "עד העצם", "קולומבוס" (כשר).
- פתח תקווה: "אויאמה", "אל גאוצ'ו", "אלפרדו" (כשר), "טריאקי" (כשר), "מולדן" (כשר), "סלסה" (כשר).
- רעננה: "אוסקה" (כשר), "זינגר'ס", "לה טוסקנה" (כשר), "לה טרטוריה"/"סושי מניה" (כשר), "ספגטים".
- נתניה: "ג'קו", "מוג'ו", "מנטינה", "פומודורו", "קולינס".
- הוד השרון: "OM", "אנג'לינה".
- קיבוץ מעברות: "בית היין".
- קיסריה: "בנדי".
- רשפון: "גופרמן".

● אזור השפלה והדרום:
- אייר פורט סיטי: "עד העצם".
- אשדוד: "בלזק", "טוקיו שנחאי", "מומה" (כשר), "סינטה", "קמפיו" (כשר).
- אשקלון: "גספאצ'יו" (כשר).
- נס ציונה: "טוקופיה" (כשר).
- מודיעין: "תיתורה".
- ראשון לציון: "אגאדיר", "אורו" (כשר), "איזדורה", "אל גאוצ'ו", "הצדף", "לופט", "פרנצ'סקה ביסטרו", "רפאלו".
- מושב סגולה: "כרמים", "ערמונים".
- רחובות: "אורו" (כשר).
- מושב גאליה: "סזאר", "פפרדלה" (כשר).
מאת: מערכת ROL
שף תטעם קצת Summer Taste
מנות גורמה קיציות במיטב המסעדות, תפריטי קיץ מרעננים ממטבחם של השפים המובילים וארוחות איכות מלאות ב-84 ₪ בלבד: קיץ 08' נפתח עם פסטיבל "שף תאכל 6", שיוצא שוב לדרך וכמיטב המסורת מביא אליכם טעמים עולמיים בגובה הכיס (בין התאריכים 6 ל-15 ביולי)
פסטיבל "שף תאכל", שכבר הפך למסורת של הצלחה, הוא פרויקט המאחד את השפים המובילים והמסעדות המובחרות מרחבי הארץ ל-10 ימים של אוכל מובחר במחירים משתלמים ביותר: המארגנים והמסעדות המשתתפות מזמינים אתכם לארוחת גורמה מלאה ב-84 ₪ בלבד לסועד! "שף תאכל" קיץ 2008 הוא כבר ה-6 במספר מאז נוסד הפסטיבל הייחודי, וכמיטב המסורת מדובר בעילית הגסטרונומית של מסעדות האזור, שיוצרות חגיגה קולינארית במחירים אטרקטיביים ביותר.

פסטיבל "שף תאכל 6" בקיץ 2008 ייערך בין התאריכים 6 ביולי ועד ל-15 ביולי. במסגרת הפסטיבל יציעו כ-70 מסעדות מובילות (באזורי המרכז, השרון, השפלה והדרום) תפריט קיץ מיוחד, הכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר של 84 ₪ בלבד. מה שבולט ומיוחד במנות הפסטיבל השנה הוא שכולן עשויות על בסיס חומרי גלם עונתיים ומרעננים – מנות קיציות שיפתחו לכולנו את עונת הקיץ החמה עם טעם טוב בפה...

ל'יקב תבור', מהיקבים המובילים בישראל, הינו נותן החסות לפסטיבל "שף תאכל 6". 'יקב תבור' מציע 3 סדרות של יינות: סידרת תבור, סידרת הפרימיום המשובחת "תבור אדמה" וסידרת הדגל היוקרתית "תבור מסחה". במסגרת האירועים ניתן יהיה להשיג במסעדות המשתתפות באירוע את יינות היקב, שילוו את המנות המיוחדות של הפסטיבל ויותאמו לסוג האוכל ולטעמם של הסועדים בעזרת אנשי הצוות המיומנים במסעדות השונות.

כמו בפעמים הקודמות, גם הפעם משתתפות בפסטיבל מסעדות עילית איכותיות וביניהן מסעדות שף, מסעדות גורמה, מטבחים אתניים אותנטיים, מסעדות כשרות ועוד – מבחר מרשים של מקומות, שהפסטיבל הוא הזדמנות מצויינת להכיר אותם למי שעוד לא הספיק - ובמחיר נוח מאוד לכיס. השפים ברוב המסעדות המשתתפות במבצע הרכיבו מנות וארוחות מיוחדות לכבוד האירוע.

בפסטיבל "שף תאכל 6" יככבו מבחר מנות קיציות ייחודיות, וביניהן:
- השף שחף שבתאי ממסעדת "מינה טומיי" מציע "סלט קיץ ויאטנמי": ירקות העונה, ליצ'י ומקלות סרטנים, ברוטב מיסו ועלי גפן.
- השף סהר רפאל (כוכב הריאליטי "המטבח") ממסעדת "כרמים" יחשוף את המנה המככבת: "שייטל יקטורי" (שיפודי שייטל מיושן על חציל צלוי).
- עוד בין המנות הבולטות היא המנה הקיצית של השף גיא פרץ ממסעדת "גספאצ'ו": סביצ'ה ים על קרח כתוש, עם עשן קר בניחוחות שונים.
- השף מתן אברמס מ"גופרמן' עם סלט עגבניות תמר, גבינת לבנה, נבטי חמנייה ונענע.
- שף רם חכם מ"פרצ'סקה ביסטרו" מגיש פילה שרימפס ברוטב בורדולז.
- שף אורן אלקובי מ"חסילון" מבשל נתחי עוף בחלב קוקוס, צ'ילי ומנגו על מצע אורז-בר.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על