מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 15.12.2017


התיישבנו על ספות העור והתחלנו להזמין. אלווירה המליצה על קומבינציה סלמון סקין בתור התחלה. אנחנו, שבאנו "מרחוק", בחרנו גם להתחמם במרק טום-ים עשיר בירקות ובטעם – לא טעינו. המרק הגיע תוך דקות והרגיע את נפשנו. עשבי התיבול במרק נתנו טון לכל לגימה, והפטריות הטריות והעוף עשו את המרק חריף-חמצמץ, בדיוק כמו שאנחנו אוהבות. את הקומבינציה בקושי סיימנו. דילגנו בהנאה בין אינסייד אאוט, רול רגיל וסנדוויץ' סושי מהמהמות בנחת ומאושרות שהגענו ל"צ'יינה קלאס".

על העיקריות לא ויתרנו, למרות שהקומבינציה יכלה להספיק לארוחה שלמה. עוף בציפוי השף וירקות מוקפצים הייתה המנה המומלצת על-ידי אלווירה, וכמובן שלכזו מותק לא יכולנו לסרב. גם ברווז סצ'ואן נבחר לצמד, וכתוספת בחרנו במנה הכי מדהימה ב"צ'יינה קלאס": נודלס בחלב קוקוס ובזיליקום ברוטב חריף. אנחנו מודיעות לכם ומכריזות: זו מנת השנה! אפשר ליהנות ממנה גם כארוחה וגם כתוספת, והכי חשוב, פשוט אי-אפשר להפסיק לאכול ממנה. הנודלס עשויים טוב, הרוטב הקרמי משתלב בצורה מפתיעה עם החריפות והנענע, והאושר שלנו גדל בכל ביס! העוף בציפוי היה מדהים, פריך ונותן מקום לעסיסיות העוף. פשוט לקחת קצת מהעוף והירקות, להוסיף על המזלג קצת נודלס ולגעת באושר. עטנו על שתי המנות הנ"ל וקצת הזנחנו את מנת ברווז הסצ'ואן, שחיכה לנו בשקט מבלי שיתחיל לגעגע. מתוך הערכה לסבלנותו שלפנו מזלגות וחמדנו קצת ממנו. ממש טעים. ולמרות שכבר החזקנו את הבטן (זוכרים שהזמנו גם סושי...?) שום דבר לא עצר אותנו מול אוכל טוב ואותנטי, ולכן גם הברווז זכה להיות מנה מומלצת ופשוט גרם לנו להנאה.
קינוח אומנם כבר נראה לנו משהו בלתי אפשרי, אך כמו ששום דבר לא יכול לעצור אותנו מול המנות, לא אמרנו נואש. מרקיז דה קאז, היה לקינוח שסיים לנו את הערב, עם מוס שוקולדי על מצע פריך. סיום מושלם לארוחה נהדרת במרכז הרצליה. ארוחה שיכולה להטיס אתכם לצ'יינה בלי שתעשו דבר מלבד ללעוס וליהנות.
מאת: אודליה צדוק
צ'יינה טאון
לטוס לצ'יינה בלי לעשות דבר מלבד ללעוס וליהנות? במסעדה האסיאתית "צ'יינה קלאס" זוכים הלקוחות לארוחה משובחת, מגוונת, עשירה ומשביעה, שמעניקה לחיך חוויית טעמים מהמזרח הרחוק ולנשמה הנאה גדולה במיוחד
מסעדות האוכל האסייתי מאופיינות לרוב בשלושה קטבים. מצד אחד, מסעדות מוקפץ מהירות, עם מנות רוויות שמן, שמייצרות מנות למכנה המשותף הגדול ביותר: אוכל מהיר ופופולארי, לרוב גם זול, ובנינו - לכל המנות יש אותו טעם. בצד השני – מסעדות יוקרה אסייתיות טעימות וקלאסיות שגם "קורעות את הכיס". בחלק השלישי, השפוי במחיר ובטעם, שייך לרוב לרשתות המזון האסייתי. ולנו – האנשים הטובים שרוצים אוכל אסייתי טוב, מבלי לקרוע את הכיס, מבלי להתפשר בטעם, ומבלי לבקר ברשתות המשעממות.

כתל-אביבית אמתית שמחתי לשמוע שהבשורה לאסייתית שתענה על דרישותיי תבוא מהעיר הרצליה. הבשורה הזו אומנם חדשה לאוזניי, אך מסתבר שתושבי הרצליה נהנים מהמסעדה הזו כבר 27 שנה. "צ'יינה קלאס" שמה. אז לקחתי את דנה בת-דודתי ויצאנו יחדיו לארוחה אסייתית בקלאס שהכי מתאים לנו. תוך דקות הגענו ליעד, וגם החנייה ברחוב בן-גוריון בו שוכנת המסעדה הסבירה לנו פנים. התחלה יפה של ערב.

"צ'יינה קלאס" כשמה כן היא, מביאה את כל הקלאסיקות האסייתיות למקום אחד – התפריט עשיר ומגוון, מנודלס, אורז וסושי עד קינוחי בננה מטוגנת; "צ'יינה קלאס" שלנו מעוצבת בתפאורה אדומה ואותנטית; השירות משובח – את פנינו קיבלה אלווירה, מלצרית מקסימה חיננית.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על