מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 15.12.2017


אז דיברנו בזכות השוקולד ושיבחנו את הבשרים, ומה עוד, תשאלו? יין הבית – תערובת נהדרת של קברנה עם פטיט סירה, שדרוג חובה במחיר מצחיק של עשרים שקלים למילוי חופשי לאורך כל הארוחה. והגלידה? גם כאן ה"בוצ'רי" לא מאכזבת ונשארת נאמנה ובת ראויה לעיר מולדתה הקונספטואלית. הקינוחים מתהדרים בנגיעות גלידה משובחת, ובנוסף מוגשים במקום כדורי גלידה במגוון טעמים נפלאים, שהוכנו לפי מתכונים אותנטיים מברילוצ'ה. חובבי השוקולד מביניכם יתקשו לוותר על לבת השוקולד – קינוח שאינו אלא הר געש של שוקולד וגלידת פיסטוק. חלומי!
על אף קרבתה הרוחנית לברילוצ'ה הארגנטינאית, "בוצ'רי" התל-אביבית מתאימה עצמה היטב לקהל הישראלי. המקום פתוח מדי יום בין חצות היום ועד אחרון הסועדים, וכיאה למסעדה הממוקמת בלב אזור העסקים של רמת החי"ל, מגישה ללקוחותיה תפריט צהריים עסקי המהווה איזון מושלם בין חוויה קולינרית למחיר הוגן. התפריט העסקי תקף בימי חול בלבד.

שעתיים וחצי של חגיגת שוקולד, בשרים, יין וגלידה, ונחתנו בחזרה, היישר לערב התל-אביב השגרתי, מתנחמים בעובדה שכעת, משגילינו את הבוצ'רי, זה רק עד הפעם הבאה בה נרצה להיזכר בטעמים המופלאים של ברילוצ'ה הרחוקה...
מאת: מורן פרי
אהבת בשר
ב"בוצ'רי דה ברילוצ'ה" התל-אביבית מוצעים פינוקים הנאמנים למסורת ארגנטינאית גאה וכולם סובבים סביב שוקולד, יין, בשר וגלידה. כל אחד מאלו זוכה בבוצ'רי ליחס מופלא ומעניק בחזרה לאורחים חוויה מרנינה, מענגת וטעימה ביותר
מי שביקר בעיירה הציורית והיפהפייה ברילוצ'ה זוכר ודאי את הנוף המרהיב הנשקף מכל פינה, על אגם נאואל העצום ופסגות ההרים המושלגות הסובבות את העיר. אך מה שבאמת נחרט בזיכרון, ומשאיר טעמו (תרתי-משמע) לשנים רבות לאחר מכן הם הארבעה – שוקולד, יין, בשר, גלידה.

מסעדת "בוצ'רי דה ברילוצ'ה" התל-אביבית מציעה למבקריה טעימה נדירה מהמטבח הארגנטינאי, לצד הצצה חטופה, אך איכותית, לאווירה הדרום אמריקאית המיוחדת כל כך. פסיעה אחת לתוך המסעדה ומיד התכבדנו בשוקולד משובח להפליא, לבן או מריר לבחירתנו, שפתח את התיאבון והטיס אותנו אלפי ק"מ מהרחוב הסואן שאך הרגע השארנו מאחור. עוד צעד אחד פנימה ושלושת מפלסיה של המסעדה פרושים לפנינו, מעוצבים על-ידי גד הלפרין, ממובילי מעצבי בתי האוכל בתל-אביב, ומשווים למקום אווירה אותנטית ונעימה, המתאימה בקלות לקשת מגוונת של אירועים, החל מפגישה רומנטית, עבור במפגש עמיתים, וכלה באירועים קטנים של עד כ-30 אנשים.

תפריט המנות הראשונות מפתה ומגוון ביותר, ואף עומד להתעדכן בימים הקרובים. מבין המגוון שטעמנו, נמליץ על מנת כבד האווז המונח על קדאיף ברוטב ציר בקר עם נגיעות שוקולד ולימונצ'לו. חגיגה לעיניים ותאווה לחיך. בוצ'רי דה ברילוצ'ה מתהדרת, במידה של צדק, בתואר מסעדת בשרים. מעטות המסעדות שהתואר הולם אותן כל כך כמו את הבוצ'רי – במקום מוחזקים בשרים ארגנטינאים מיובאים, שטעמם זהה לזה שתטעמו במסעדות בארץ המקור, לצד בשר ישראלי, שמקורו בפרות מפיקות (לאחר המלטה), הנחשבות לאיכותיות יותר. לא זאת בלבד אלא שהבוצ'רי היא אחת המסעדות הבודדות בישראל אשר בה הבשר מיושן במקום, על העצם. לסועד הפשוט נותר רק לצעוד עם המלצר אל עבר הקצבייה, הממוקמת בקצה המסעדה, לקבל הסבר מפורט ומקצועי על כל נתח ונתח, ולבחור. נשמע פשוט? חכו לרגע בו תהיו מול ויטרינת הבשר. מגוון הבשרים האיכותי שיוצג לפניכם ראוי לכל מחמאה, אך הוא בהחלט לא מאפשר בחירה פשוטה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על