מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


לעיקריות ציפינו כבר עם מטען של ציפיות, שנבנו על בסיס הראשונות המשובחות. ואכן, הציפיות התגשמו כולן... מנה נאה של פילה סלמון איכותי הוגשה ברוטב מיוחד של גבינת סנט מור, נגיעות שמנת מעודנות, רחש לימוני, נגיעות טרגון ואגוז מוסקט, בתוספת אורז, שעועית אדומה וגזר. הסלמון, שהיה קריספי בעורו ורך כחמאה בבשרו, השתדך נהדר לרוטב, שהוסיף לו נפח והצליח לעניין בגוונים יצירתיים. נתח אנטריקוט (300 ג'), שהוגש כעזר מנגד בגזרת היבשה, הוגש בהוד בשריותו המיושנת ברוטב עשוי יין אדום ופלפל גרוס טרי, בתוספת פירה מצוין ופיסות מעוצבות של גזר וסלק, כשאספרגוס מעטר מעל. יופי של מנה.

הקינוחים היוו גראנד פינאלה ראוי לחוויה היפה. אצבע שוקולד עשירה, מקינוחיו המיתולוגיים של המקום, הצדיקה את הרפיוטיישן הנפלא שאספה עמה במהלך השנים הרבות בהן הוגשה. קרם הברולה שנלווה ליד היה מן הזן המקפאי, גלידתי, והיה ונילי וטעים במיוחד. שני כדורי גלידת וניל שמנתית ועשירה הוגשו יחד עם שני הקינוחים הנהדרים, והחליקו את סוף הערב בצעדי ריקוד יפים של השראה.

45 שנים הפאב הזה קיים. תקשיבו טוב: 45 שנים! המקום מפוצץ אווירה חיובית וטובה, בעלים דואג ושירות נהדר. I REST MY CASE
מאת: רועי שטיינברג
ארנולד: פאב קלאסי, אוכל פנטסטי
מסעדות וברים עם כזה ותק ומסורת נדירים בארצנו, אבל אלה שבנמצא מספקים לאורחיהם חוויה אחרת, עם ניחוח קלאסי של מעבר לים. "ארנולד" התל-אביבי הוא פאב שכזה בדיוק: חוויה שהזמן הטביע בה את חותמו, באווירה איכותית ואוכל מענג
מסעדה: ארנולד
תקופה רוגשת עוברת על כוחותיי, ואולי ממש בגללה חיפשתי לי אי של שפיות ושלווה. חיפשתי מקום המספק מיתולוגיה להתרפק עליה, שורשית ושלמה, או בקיצור – פאב שהוא בית. "ארנולד" עלה בראשי תוך אינסטינקט של רגע: מקום מעוצב יפהפה אך ללא יומרה, איכותי ועשיר בתוכנו - ועם זאת ממש לא פומפוזי.

במתחם הנעים והמאוורר של מגרשי הטניס בהדר יוסף שוכן לו הפאב המיתי "ארנולד", כפנינה בוהקת למרחק. אותי הוא שבה. אם תשאלו אותי, זה מקום שחובה להכיר. יפה שם - וכל כך טעים. המקום מעוצב כפאב אנגלי באווירה קלאסית, עשיר באלמטים של עץ אך לא "חונק" או מהודר בכבדות. וילונות חמימים תלויים בחלונות, ספות נאות משובצות בחללו, ואריחי זכוכית מצוירים מוסיפים נופך מיוחד ולא שגרתי לאטמוספירה. האווירה במקום מתאימה במיוחד לדרינק לעת ליל או ארוחה טובה עם החבר'ה, ובה בעת מספקת גם רומנטיקה, כזו הדרושה לדייט מהסרטים.

על המטבח מנצח ביד רמה השף אלון ראובן פור, המפיק תחת ידיו מאכלים מענגים ומיוחדים, תוך שימוש במוצרים טריים המשתנים בהתאם לעונות השנה וצבעה של הרוח.

קנקן מים צוננים ובירה אסאיי נהדרת ליוו את בשורת הראשונות המיוחדות. רול קדאיף ממולא בחצילים (החצילים - ללא ספק מגולות הכותרת שבתפריט) וגבינת פטה איכותית עם רצועות ירקות, שהוגש בתצורת סושי על צלחת מעוטרת רוטב מעורר תאווה, חוסל תוך שנייה. לצידו, נבחר חציל נפוליאון, מגדל תמיר של שכבות חציל מטוגן (התמחות של המטבח כבר אמרתי?), פרוסות נימוחות במיוחד של גבינת עזים ארומטית, פיסות בשרניות וטעימות במיוחד של גרבדלקס סלמוני כתום ומשגע, ורוטב צ'ימיצ'ורי עוקצני, שחיבר בין רכיבי המנה בשובבות מענגת. היה מעולה!

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על