מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 11.12.2017


בין המנות שיוגשו בפסטיבל: קלמארי על הפלנצ'ה עם פלפלים צבעוניים, מולים עם סלרי ויין לבן (מומלץ ביותר), ברבוניות פריכות וקבב ים ברוטב יוגורט ועשבי תיבול.

זה הזמן להזכיר את הדגש ששמים ב"אקוורלה" על אלכוהול איכותי. מעבר למשקאות המוכרים, תמצאו כאן מבחר קוקטיילים, חלקם מקוריים, שטעמם מוקפד ביותר. ההתאמה בין קוקטייל למנה המתאימה לו ביותר היא אמנות כשלעצמה, והמלצרים המיומנים של "אקוורלה" ישמחו לעזור לכל סועד במציאת הצירוף המושלם.

למסעדה קומה שנייה מקסימה, שמיועדת בין השאר לאירועים פרטיים. בקומה השנייה בר נפרד, ספות ישיבה וחלונות עגולים שצופים אל חלל המסעדה שמתחת. אפילו השירותים כאן יפים ומיוחדים, כשבמרכזם כיור מעוצב שמגיע עד התקרה ומגרה את העין ושאר החושים.

כמקום שמעוצב ביד אמן, "אקוורלה" מקפידה לעטוף את הסועדים בתמונות אמנות, כשמדי פעם מתחלפות כאן תערוכות של אמנים בסגנונות שונים. במהלך פסטיבל הקיץ שהוזכר, מוצגת במסעדה תערוכה של רן לאופר - Tranformation.
מאת: תומר שי
עולם הים של אקוורלה
יש בה משהו, ב"אקוורלה Sea-Bar" בת"א, שמכניס אותך מיד לאווירה המתאימה: אווירה ימית ותכלכלה, עם אוכל מצויין ממיטב שלל הים. ל"אקוורלה", בר-מסעדה וטאפאס-בר, תפריט מגוון שעיקרו דגים וסי-פוד בסגנונות סביצ'ה וטרטר, פלנצ'ה, גריל ועוד. העיצוב מרשים והקירות עמוסים ציורים ותערוכות מתחלפות. "אקוורלה" היא מקום לחובבי אוכל ימי - ואוכל טוב בכלל
יש בה משהו, במסעדת "אקוורלה Sea-Bar" התל אביבית, שמכניס אותך מיד לאווירה המתאימה: אווירה ימית, תכלכלה ורומנטית, כיאה לבר-מסעדה וטאפאס-בר שגולת הכותרת שלו הן מנות שלל הים - פירות ים ודגים. ב"אקוורלה" תאורה עמומה, ציורי אמנות על הקירות ומוזיקה מלטפת. הבר ארוך ומעוצב, נוח לשתייה וגם לאכילה. מסך גדול מקרין סרטי טבע ימיים שובי עין ולחילופין צילומי יצירות אמנות מגוונות. אין ספק, המקום מעוצב בצורה מרשימה ביותר.

התפריט ב"אקוורלה" בנוי ברובו כטאפאסים, מנות לא גדולות, מושקעות ביותר, שיכולות להוות ארוחה כל אחת בפני עצמה או כמנות בתוך ארוחה גדולה ועשירה, שהסועד מרכיב לעצמו. בין השאר, תמצאו בתפריט הטאפאסים סביצ'ה וטרטר, פלנצ'ה, גריל, טאבון, פריטוס וסלטיאדוס.

רבות הן בימינו מסעדות הסי-פוד והדגים ולא קל להתבלט ולהיות ייחודיים בסגנון אוכל שכזה. ב"אקוורלה" מצליחים להיות מיוחדים, ובגדול. כל חובבי הז'אנר, ואוהבי אוכל טוב בכלל, חייבים להכיר את "אקוורלה". הייחוד הראשוני מתבטא, כאמור, בצורת ההגשה ה"טאפאסית". ההקפדה של השף ירון עמר על איכות חומרי הגלם ומידת ההשקעה בהכנת המנות ניכרת בכל לעיסה. המחירים סבירים מאוד לאוכל ברמה כזו ומאפשרים הנאה ממגוון מנות בלי ייסורי מצפון.

לקראת חודשי הקיץ, מתרעננת "אקוורלה" ומציעה בנוסף טעמים מרוכזים של ים, אלכוהול משובח, מוזיקה קצבית ואנרגיות חיוביות. עד אמצע חודש יולי ייערך במסעדה פסטיבל של פירות ים ואלכוהול, במהלכו יוגש תפריט עם מגוון מנות מיוחדות ומפתות.

הדפס כתבה שלח לחבר
7084 מסעדות במאגר
”  “ על