מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 18.10.2017


את כמיהתה לדג טרי, טעים, שלם ולא מתחכם, סיפקה א' עם דניס שמנמן, שהיה בדיוק כזה, והוגש עם פירה לבקשתה. אני, בחשש מסוים, אך לפי המלצת המלצר, הזמנתי מנה של מדליוני סינטה. המנה הכילה ארבעה נתחים, שההגדרה סטייקונים מתאימה להם יותר, אשר נחו על כמות יפה של פירה והיו טבולים ברוטב טעים של יין ומח עצם. מנתח לנתח הסינטה נהניתי יותר ויותר, עד שלמרות גודלה היפה של המנה, הצטערתי שהיא נגמרה.

לקינוח הזמינה א', שלא אוהבת מתוק-מדיי, את פאי הלימון, ואני, שלא יכול לעמוד בפני אפשרות של פאי תפוחים חם עם גלידה, בדיוק את זה. כל אחד מאיתנו קיבל מנה שנחשבת ברוב המקומות בתל-אביב לזוגית, ואני תהיתי אם גם הנדל"ן ההוד שרוני עובד בסטנדרטים האלה. הפאי לימון היה בדיוק מה שהיא רצתה, טעים ובעל מתיקות עדינה. פאי התפוחים הגדול, עם כדור גלידת וניל לצידו, היה נהדר, רק חבל שלא חומם מעט יותר.

בשלב זה רוב אספקת הדם בגופנו הופנתה למערכת העיכול, אך מהמעט שהגיע למוח, היה לנו ברור ש"אנג'לינה" תספק לנו גם בעתיד אוכל טעים וסביבה נפלאה לאכול אותו. אחרי הביקור בה אפילו הדרך חזרה לעיר נראתה פחות ארוכה משחשבנו, והמעבר לשכר דירה שפוי הסתמן כקורץ מאי-פעם.
מאת: E.T
אנג'לינה - היית או שחלמתי חלום?
תושבי השרון מכירים ומוקירים את "אנג'לינה", ביסטרו אהוב וייחודי שמצא את מקום משכנו בהוד השרון ובכך הביא אל הסביבה קולינאריה אחרת, מתוחכמת ונהדרת. אז בין אם אתם משם, ובין אם רק עברתם – אל תפספסו את "אנג'לינה".
מסעדה: אנג'לינה
ביום בו הועלה שכר דירתי באופן רשמי באלף ₪ לחודש, חשבתי שיהיה נכון, לפחות כלכלית, להתחיל לבחון אופציות מגורים פחות תל-אביביות. כצעד מקדים לבחירת נכסים ספציפיים, החלטתי להתוודע לתשתיות הקולינאריות בפרברים השונים. חברים שגרים במזרח סיפרו על ביסטרו מופלא שמביא משב פרנקופוני להוד השרון, ואנו שמנו פעמינו ל"אנג'לינה" לבדוק האם יש חיים ממזרח לרמת החי"ל, עד כמה יהיה הייאוש נוח, והאם באמת ניתן לשקול מעבר.

יום ראשון בערב. המקום המה באופן חשוד. עברנו דרך מרפסת גדולה וסגורה (לפחות בחורף), שצופה אל כיכר הוד שרונית טיפוסית, והתיישבנו בחלל הפנימי המקסים בעיצובו, שהשרה עלינו באחת אווירה נינוחה. הבר, הצבעים הכהים, הספרייה, מנורות הכדור, הרחש השקט של האנשים והמוסיקה המצוינת, התאימו כולם אלו לאלו ולנו, ומצאנו את עצמנו נהנים כבר מהרגע הראשון.

התפריט, שטרם הזמנתנו עודכנו בתוספות ובשינויים העונתיים שחלו בו, הוא תפריט ביסטרו מקיף, שמאפשר לכל אחד, בכל שעות היום ובכל רמת רעב, למצוא בו משהו שיפתה ואף יספק אותו. אנחנו התחלנו בכמה מנות ביסטרו קלאסיות. מה שנחמד במנות כאלו הוא שאין סיכוי שלא אכלתם אותן בעבר. כך, ברורים לך לגמרי גבולות הגזרה. א', שרגישה לקור יותר ממני, בחרה את מנת החורף הקלאסית של מרק הבצל, אני את השרימפס בשום, לימון, פטרוזיליה ושמן זית, ושנינו יחד את סלט הקיסר. המרק של "אנג'לינה", שלא כמו מרקי בצל סטנדרטיים המכילים על-פי-רוב יין לבן, היה על בסיס יין אדום, והצטיין. האדום עשה טוב למתיקות של הבצל, ונתן לטעמיו עומק עשיר. לבקשתה קיבלנו פנכת פרמז'ן, שהוסיפה את העוקץ המוכר. פרמז'ן תמיד מוסיף. השרימפס היה עשויים בדיוק, ושחו בכמות נדיבה מאוד של רוטב, שהוא הוא הפורטה האמיתי של המנה. הרוטב היה כה טעים, שכילינו בהספגתו את כל הלחם והותרנו צלחת מצוחצחת. הסלט, עם עלי חסה גדולים, פריכים ואולטרה טריים, הרוטב העדין, נתחי האנשובי הטעימים ורצועות דקות ורחבות של פרמזן, רעננו היטב. קלאסי כבר אמרנו?

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על