מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 18.10.2017


בעיקריות הייתה התלבטות מפני שהמנות כולן נראו מעניינות ואף לא היה לנו ברור אם אנחנו הולכים לכיוון של גזרת הים (דגים) או האדמה (בשר). לבסוף הוחלט ללכת על שתיים מהמנות שריתקו אותנו במיוחד: פילה בקר צלוי בגריל, מעוטר ברוטב דמיגלאס שאלוט, מוגש בליווי פירה חרדל עדין וקדירת ירקות שורש בזעפרן (בשר עשיר, עשוי היטב ונימוח בפה), וכן טלה בלדי – צלעות בגריל, שיפוד קבב עם צנוברים ואורז בסגנון אשפולוב (האורז הגיע עשוי בתוך חציל והבשר היה פשוט טוב).
לסיום החלטנו לנסות שניים מהקינוחים במקום: סופלה שוקולד ולרונה (תפיחת שוקולד חמה ואוורירית הממולאת בקרם שוקולד חם בליווי קונפיטורת דומדמניות) – נהדר כמו שזה נשמע! עוד הזמנו שוקו קוקו גוואנזה (קרם שוקולד חלב קוקוס על מצע דקוואז קוקוס טוויל קריסטל בשלולית רפרפת קוקוס) – ללקק את האצבעות.

את הביקור סיימנו בעצירה במצפה שמול המסעדה, כי הנוף היה משכר ורצינו ממנו עוד. היה ביקור נעים, נוף מרשים ובעיקר אוכל טעים.
מאת: גלעד אנגלברג
2C – לראות ולא להאמין
מסעדת C2 היוקרתית שוכנת בקומה העליונה של מגדל עזריאלי העגול, צופה על כל גוש דן, ומגישה אוכל נהדר ואיכותי במיוחד. בילוי עם סטייל!
מסעדה: 2c
הגענו השבוע לביקור במסעדת 2C. המסעדה, למי שלא מכיר, שוכנת בקומה האחרונה של מגדלי עזריאלי. מאתגר. הדרך הייתה לא פשוטה. ידענו שכדי להגיע למסעדה צריך איכשהו לעלות לפסגה, אבל לא היה לנו ממש ברור איך. ההיכרות שלי עם עזריאלי הייתה בעיקר עם הקומה הראשונה והשנייה של הקניון. אחרי שיטוט קצר בקומה השנייה של הקניון, תוך כדי מבטים לכיוון המגדל, מצאנו את דרכנו למעליות שמובילות למסעדה, כמו גם למצפה שנמצא בקומה האחרונה בקניון.
אחרי עלייה ממש מהירה במעלית (שגרמה לאוזניים שלנו קצת להיסתם) הגענו לקומה ה-49 שמגדל העגול של עזריאלי. הנוף שחיכה לנו במסעדה היה עוצר נשימה. השעה הייתה כמעט שבע בערב ודרך החלונות הפנורמיים הענקיים יכולנו לראות את תל-אביב כולה כמו גם את הים הכחול היפהפה.

אחרי מספר דקות של התפעלות התישבנו. עוד לפני שהספקנו להתבונן בתפריט הוגשו לנו זיתים ירוקים טריים וטעימה של קוקטייל מרענן לפתיחה. כמו כן הוגשה לנו סלסלת לחמים מלווה בטחינה, איולי רוקט וטפנד זיתים. מעבר על התפריט גילה מבחר לא מצומצם, אבל גם לא עמוס מידי, של מנות ראשונות ועיקריות – בדיוק כמו שמסעדה טובה צריכה.

הראשונות שבחרנו היו: סלט עלים ירוקים בוינגרייט חרדל הדרים, לביבות ארטישוק ומיקס שרי (קליל, נעים, בריא); טונה אדומה טרייה עטופה בעלי מנגולד ואספרגוס בטמפורה, בעיטור קציפת למון גראס וג'ינג'ר (מעניין ומגוון בדיוק כמו שזה נשמע); וסלט סינטה פרוס דק, שסימן את העתיד לבוא במנות הבשריות שהזמנו. את המנות ליווינו בכוס יין מרלו בזלת של אדמה ובדיאט קולה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על