מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 20.10.2017


לסיום הארוחה הגיע תורם של שני הקינוחים הנכללים בעסקה. בחרנו לחלוק סורבה פירות בטעמי אננס ומנגו וקינוח המכונה בתפריט "Black & White" – שתי שכבות של עוגת שוקולד אשר ביניהן גנאש שוקולד לבן ומעל הכל רוטב דובדבנים אדמדם. המנות היו מצוינות. במיוחד אהבנו את המנה השוקולדית, בה הורגש בכל ביס שילוב הטעמים המתוק, שהשאיר טעם של עוד.

המסעדה מציעה את החלל המרכזי כשלצידו שני חדרים פרטיים, המאפשרים מגוון רחב של חגיגות ואירועים. בירור קצר העלה שבסופי שבוע רצוי להזמין מקומות מראש על-מנת להבטיח מקום ישיבה במסעדה ההומה מאנשים.

לסיום הארוחה ביקשנו לשוחח עם שף המסעדה איציק הראל. איציק, שבעברו רזומה עשיר של מסעדות מהטובות שתל-אביב מציעה, התמקם לו זאת השנה ה-13 במסעדת "206 דגים", לא סתם ככל הנראה. הבחור יודע את העבודה ויודע למה הוא נשאר שם. בין אגלי הזיעה מהמאמץ הרב שאיציק משקיע בבישול במטבח השתרבב לו איזה חיוך קטן, שהעיד על הסיפוק שאיציק חש לראות סועדים מאושרים בסוף ארוחה טובה. גם אנחנו הרגשנו שמשקיעים בנו, והחוויה הייתה כבירה.
מאת: ניר אנגלברג
הכי רחוק שיש מסיינפלד
למסעדת "206 דגים" רזומה עשיר וותק שמעניק לה אישור לטיבה. ואכן, ביקור במסעדה גילה אוכל משובח העשוי ממיטב הדגה הטרייה, אווירה מצוינת והצעה קורצת בדמות תפריט שף מיוחד שמאפשר ליהנות מכל אלו במחירים נוחים ומלהיבים
מסעדה: 206 דגים
איזה כיף, חשבתי לעצמי, יום חמישי בערב, סוף השבוע הגיע והנה מופיעה לה הזדמנות לארוחה איכותית שתפתח את הסופ"ש כמו שצריך. הגענו אל "206 דגים" ביום חמישי האחרון כשבחוץ עוד שולט החורף הארוך שעובר עלינו. הג'י.פי.אס הראה שאנחנו במקום, אבל העיניים שלנו היו קצת מבולבלות. בהייה בצד ימין הבהירה לנו שאנחנו מול מסעדת "206" האגדית. חנייה מהירה (מגרש חנייה גדול לאורחי המסעדה) ותיק-תק אנחנו בפנים. המסעדה יפה ומעוצבת באלגנטיות אופטימית ומאפשרת ישיבה נעימה כשברקע אקוסטיקה טובה וקהל מזמין. הסתכלות זריזה בתפריט הבליטה את תפריט השף הייחודי שמציע מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב-159 ₪, שזה, אם תשאלו אותי, תמחור לא רע בשביל ארוחה משובחת בשעות הערב. כמובן שבחרנו בהצעה המפתה הזו.

מבין האפשרויות השונות שהציעה הארוחה העסקית, בחרנו לפתוח בביסק סרטנים ובסביצ'ה בלאדי מרי. מאז פרק ה-"Soup Nazi" המפורסם מסיינפלד חלמתי לטעום ביסק סרטנים בדומה למרק עליו התענג ג'רי באותו הפרק. אני חייב לומר שלא התאכזבתי. המרק הקרמי הכיל בתוכו מספר חסילונים וקושט בשמנת מוקצפת. מעדן לאוהבי פירות ים. מנת הסביצ'ה הורכבה מדג אינטיאס טרי בשילוב עם סלרי, כוסברה וקצף עגבניות. המנה הייתה בעלת עיצוב מוקפד וטעימה להפליא.

די מהר לאחר שסיימנו את המנות הראשונות, הגיעו לשולחן המנות העיקריות שהזמנו. המנה הראשונה – פילה לברק המוגש על מצע ניוקי, פטריות חורש וחמאת מרווה, והמנה השנייה – שרימפס וארטישוק המוגשים ברוטב בשמל, גבינה כחולה ועגבניות קונקסה. בשתי המנות הורגשו איכות וטריות המרכיבים. מנת הדג הייתה בעלת טעם עדין לעומת מנת השרימפס בה טעמי הרוטב והגבינה הכחולה שלטו. כך או כך, שתי המנות היו מוצלחות.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על