מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 20.10.2017


השבוע, סופסוף ובאיחור כמעט שערורייתי, חנכתי גם אני את "Sushi 2 Go", עם קומבינציית מאקי משמחת. המנות ב-"Sushi 2 Go" מגיעות בקופסאות מעוצבות להפליא, כשהרטבים – לבקשת הלקוח – מונחים בצד ומחכים בסבלנות לתורם להצטרף לחגיגת הטעמים.

נגיסה קטנה ברול הראשון הבהירה לי למה כל עמיתיי למשרד מתלהבים מהמקום – זה מה שנקרא סושי ברמה! הקומבינציה כללה ארבעה רולים: טונה ובצל ירוק עם רוטב חריף; סלמון סקין קנפיו; ירקות סלמון; וסלמון עטוף אבוקדו. כולם הגיעו בצורה האהובה עליי: inside/out. אחרי שטעמתי מכל הרולים הבנתי מה כל-כך טוב ב-"Sushi 2 Go": זו הטריות. הטריות העוטפת את כל מנות הסושי על כל מרכיביהן. החל מפיסת הסלמון העוטפת את סושי הירקות, ועד הבצל הירוק. יותר מכל הורגשה טריותה וטיבה של האצה, שמבחינתי היא אחד המפתחות העיקריים לסושי איכותי. כל ארבעת הרולים גילו שילוב מוצלח במיוחד בין הירקות לדג. המוצלחות ביותר לטעמי וגורפות המחמאות האולטימטיביות היו מנות הטונה והסלמון סקין קנפיו, שטעמן היה עשיר במיוחד, בזכות החיבור המנצח בין הדג, הירקות, התיבול והרוטב.

אחרי ניקיון יסודי של קופסת הקומבינציה, כשהטעם המשובח עדיין על שפתיי, הגעתי לתובנה חדשה: לא רק "סושי צריך ללמוד לאהוב", אלא גם "סושי צריך לדעת להכין". בדיוק כמו ש-Sushi 2 Go"" יודעים.
מאת: אודליה צדוק
Sushi 2 Go – סושייה שיודעת את העבודה
לפעמים חולף זמן מה עד שנשבים בקסם הסושי, שכובש עוד ועוד לבבות בישראל. לפעמים אפשר 'ליפול' ישר לזרועותיה של סושייה שיודעת את העבודה ואמונה היטב על מלאכת הגלגול וליהנות כבר מהרגע הראשון. Sushi 2 Go מביאים עד אליכם סושי משובח שאי-אפשר שלא לאהוב.
המון שנים לא הבנתי מאיפה צצה ההתלהבות הגואה סביב הסושי. על מה כל המהומה? כל מכריי הסבירו לי ש"סושי צריך ללמוד לאהוב". בלא מעט אירועים והזדמנויות ניסיתי את האצות, האורז והדגים הנאים, אך תמיד נשארתי בשלי: לא ממש טעים לי, ואני ממש לא מבינה על מה כל ההתרגשות.

עד לפני שנתיים. חברתי חגגה יומולדת בגינתה, ביום חורפי קר במיוחד. קפואות ומורעבות ניסינו לחמם את עצמנו, אבל הכיבוד כלל רק סושי מכל המינים ובכל הווריאציות. לא הייתה לי ברירה, התחלתי לאכול – והופ, הקסם קרה: למדתי לאהוב סושי. מאז אני חובבת מושבעת של המעדן האסייתי. היום כבר ברור לי שסושי טוב אינו תלוי עונה, שעה ואפילו לא בטן מקרקרת. סושי טוב מתקבל בברכה בכל רגע. אני לא פוסחת על אף סושייה וממהרת לחנוך כל אחת חדשה שנפתחת. נהייתי, איך אומרים לי שוב ושוב? "בחורה עם ג'ינג'ר".

"Sushi 2 Go" היא סושייה שנפתחה לפני כשנה ברחוב עמינדב בתל-אביב (ליד הסינרמה). הסושייה מבוססת על קונספט פשוט ומוצלח (כל הרעיונות הטובים באמת, מסתבר, הם פשוטים): "פשוט לבוא לקחת", ובעצם מרחיבה את תחום הסושי גם ל-Fast food,Take away ומשלוחים. אין יותר טוב מלהפעיל את החימום ההיי-טקי במשרד, ולהתענג, תוך התרווחות על כסא המנהלים, על סושי, שמגיע כעבור דקות ספרות. מאז פתיחת הסושייה, השם "Sushi 2 Go" נשמע במשרדי בתדירות גבוהה מאוד. המקרר כבר מכוסה כולו במגנטים היפים של המקום, כל יום לפחות אחד העובדים קופץ להביא איזו קומבינציה, או מזמין משלוח ותמיד כולם משבחים את הסושי המצוין.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על