מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 21.10.2017


חובבי הים ודאי ישמחו לשמוע שמנת השרימפס בשום וג'ינג'ר מאופיינת גם היא בכמות נדיבה במיוחד של שרימפס, בתיבול בעל איזון מושלם ובטעם משובח. לקינוח בחרנו באננס ובננה מטוגנים, המוגיעים עם רוטב מייפל – פינוק שמתאים במיוחד לימים שבהם אוחז בכם חשק להתפרע בלי לחשוב על הקלוריות המעצבנות.

איזה כיף לדעתם שאם מלאכת הבישול לא ממש בראש מעיניכם, או שאתם בכלל לא בבית, תמיד אפשר להיעזר בשירות המשלוחים הלבבי של "סינג לונג" וליהנות מאוכל נהדר המגיע היישר אלינו בכל אשר נהיה.
מאת: מערכת ROL
משלוח מסין הרחוקה
ל"סינג לונג" – מסעדה סינית תל-אביבית – טעם של פעם שמעניק לה המטבח המיומן והמנות הקלאסיות. אפשר להגיע למקום וליהנות מעיצוב אותנטי ושירות נעים הליכות או – להזמין משלוח!
מסעדה: סינג לונג
פעם, לפני שכל פינת רחוב בתל-אביב הפכה לדוכן מוקפצים מוצפים ברוטב חמוץ-מתוק, היו בארץ רק כמה מסעדות סיניות קטנות וחמימות, כאלה שהגישו לנו מנות יפהפיות בכלי חרס מסורתיים עם איורים בשלל צבעים וכפות אליפטיות משונות למרק. הקירות, באותן מסעדות זכורות לטוב, היו צבועים בגווני אדום ולבן, ובין מנורה למנורה היו תלויים קישוטים מרהיבי עין עם אסתטיקה של המזרח הרחוק. ברקע התנגנה לה מוזיקה סינית שאפפה אותנו ברוגע נעים, ואנחנו יכולנו להתפנות בשקט למאכלים עתירי הטעמים החדשים, השונים והמרתקים, ותמיד תמיד יצאנו מסופקים.

במסעדת "סינג לונג" כל הזיכרונות הללו קמים בן-רגע לתחייה, שכן המסעדה הביתית והמשובחת הזאת הצליחה להתחמק מפגעי הזמן ולהשתמר בדיוק כמו פעם, בימי התום הטעימים. לכן, ביקור ב"סינג לונג" הוא חוויה מומלצת ומופלאה, אבל אם במקרה אינכם פנויים לבוא לקחת נתח מההנאה הנוסטלגית הזו, היא תשמח להגיע עד אליכם בדמות משלוח סיני חמים ומשובח.

אנחנו הזמנו צמד מרקים: מרק חמוץ-מתוק מגרה חושים, שמאגד לתוך צלחת אחת את כל נפלאות המטבח הסיני, ומרק וון-טון – כיסונים ממולאים בבשר, שצפים להם בנחת במרק צח ותערובת ירקות המבוססים על נבטים מתובלים, מנה שנהנית מפיקנטיות שגורמת לרצות עוד ועוד. בהמשך הופתענו מעוף בלימון, מנה לכאורה מוכרת ובנאלית שבמקרים רבים סובלת ממתקתקות-יתר, אבל ב"סינג לונג" זוכה לתיבול מדויק. גם הכמות הנדיבה של נתחי העוף הפכה אותנו מאושרים. סאטה בקר ברוטב בוטנים היה מרשים לא פחות. הציפוי הפריך של הבקר היה מעולה, הרוטב הגיע בצד, כך שיכולנו להחליט כמה ממנו אנו רוצים, והתוצאה – נהנינו מאוד.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על