מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 21.10.2017


בשלב השני של הארוחה שהזמנתי כיכב סלט עוף עם תערובת עלים ירוקים וחסה, פטריות טריות, עגבנייה, מלפפון, פלפל קלוי, אבוקדו, בצל פריך, פרמז'ן ורצועות חזה עוף ברוטב ויניגרט-בלסמי. הייתי מרוצה מכל ביס, בייחוד מהבצל הקריספי שעיטר את הסלט. עוד הגיע כריך עם מיונז צ'יפוטלה, חזה עוף חם פרוס, אבוקדו, מלפפון, בצל פריך וחסה. כבר בביס הראשון ממנו מרגישים את שפע הטעם הטוב השוכן בכריך הזה. ממש כך. אני לא יודעת אם זה מהמיונז המיוחד או מהבצל הפריך אבל מה זה משנה – מדובר פשוט באחד הכריכים הטובים אכלתי בחיי, והוא גם ממש זול! אמרתי שאני מבריקה!

המשלוח מה"פאזל בר" ממש השאיר אותנו שבעים מטעם טוב, מאושרים ושמחים. מסתבר ש"פאזל בר" מספקת את הבצל הפריך שלה למסעדות, כי ב"פאזל בר" שמים דגש על כל חלק בפאזל, ומרגישים את זה בטעם. תזמינו גם אתם "פאזל". מבטיחה שהוא יעשה לכם שמח בפה. מאוד שמחה!
מאת: מערכת ROL
זה בכלל לא מסובך
מתחשק לכם לזלול כריך איכותי, טרי ומשובח? "פאזל בר" – סנדוויצ'יה מדליקה וטעימה השוכנת מול גן העיר בת"א תשמח לקבל מכם שיחת טלפון, הזמנה ולשלוח אליכם את הכריכים הנהדרים שלה במהירות
כשמתחשק לאכול ואי אפשר לצאת משלוח הוא בהחלט אופציה כדאית. יש מספר קריטריונים חשובים לפיהם מחליטים מאיפה להזמין משלוח: ראשית, שהאוכל של מקום יהיה טעים. כן, כולנו נהיינו אניני טעם ואי-אפשר לעבוד עלינו, אנחנו דורשים מצוינות בטעם, שנובעת מהמרכיבים הנכונים והטריים ביותר. שנית, שהטעם הטוב הזה לא יעלה לנו בחור בכיס – אנחנו רוצים תמורה לאגרה ויותר מזה. שלישית, שסגנון האוכל של המקום יציע בדיוק את מה שהכי בא לנו.

אני מצאתי פתרון ממש טוב לכל הקריטריונים שלי – ה"פאזל בר". מדובר בבר כריכים, פסטות וסלטים ששוכן ממש מול גן העיר, בו כל התפריט נבנה על-ידי שף, אבל למרות זאת כל אחד מהלקוחות יכול לבנות לו את הכריך, הפסטה, או הסלט שבא לו. אז כשאני הופכת רעבה, לפעמים לבד או לפעמים כשבאים אורחים, אני יודעת שטלפון אחד ל"פאזל" יעשה עבורי את העבודה.

בתור התחלה לכו על סלט ומרק יומי: בפעם הזו מדובר במרק בצל. סלט הירקות של ה"פאזל בר" הוא צבעוני ומרענן, ולצידו אפשר לבקש אחד מהרטבים המיוחדים מתוצרת הבית של המקום. רוטב הוויניגרט סלק שלי היה טעים ויותר מזה. בחיים לא טעמתי משהו כזה. גם מרק הבצל ששהגיע מה"פאזל" היה נהדר, סמיך ומהביל. זה לא המרק הראשון שאני טועמת משלהם ואני חושבת שרוב המסעדות חייבות ללמוד מ"פאזל בר" איך להכין מרק. מסתבר שמרק הבצל של ה"פאזל בר" ידוע ומפורסם, אנשים מזמינים ממנו כמויות לקחת הביתה – ממש ששווה! פה אין מה להרכיב לבד, פשוט ליהנות מהטעם במרק!

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על