מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 17.12.2017


הגענו לשלב המנות העיקריות. כיאה למסעדת שף צרפתית לא חוסכים ב"קיארה" בבשר טוב, אבל גם דגים אנחנו אוהבים, אז הלכנו על שניהם: מנה מדהימה של סיבס על מצע של פירה נימוח ורוטב של עגבניות שרי ובזיליקום. לא רק שהדג היה מצוין, טעמו העדין נעטף בצורה ממש הרמונית על-ידי התיבול העשיר. זה היה כל-כך טעים שבמשך דקות ספורות התענגתי על המנה הזו ולא הבחנתי בשתי המנות הנוספות שהגיעו. רק אחרי הדג עברנו לבשר – אסדו עסיסי עם אותו פירה קטיפתי ותוספת כיפית של צ'יפס בטטה וכן סטייק דקה (כך נקרא סטייק אנטריקוט דק), שבשל מרקמו הנמס בפה היה פשוט תענוג לחיך. האנטריקוט הגיע בתוספת תפוחי אדמה צלויים ועלי רוקט רעננים. כל המנות חוסלו עד תום, ולא בכדי. כל מנה הייתה מצוינת, הן מבחינת טעמים, הן מבחינת מידת העשייה והן מבחינת האריזה האסתטית והתוספות המעולות. אם תשאלו אותי, למרות שאכלנו הרבה בשר טוב, דווקא הדג הותיר בי טעם של עוד, ואשמח לחזור ולהזמין אותו מ"קיארה", או לצאת אליה כדי לנסות בה עוד קצת ממנות הדגים בארוחה נוספת עם אוריינטציה ימית יותר.

לקינוח קיבלנו קסטת עוגיות שוקולד ושקדים במילוי גלידת חמאת בוטנים; מוס אוראו מצוין; וגולת הכותרת – פחזנית קטנה עם מילוי קרם חלבה. הייתה זו ארוחה נהדרת ומתגמלת שהגיעה אלינו בעודנו ככה סתם בסלון ביתנו בנעלי בית. איזו נחת!
מאת: מערכת ROL
משלוח יוקרתי
כשהזמנו משלוח מ"קיארה" – מסעדת השף הצרפתית משכונת רחביה בירושלים – גילינו שאפשר לרוות ממנה נחת לא רק כשמבקרים בה אלא גם כשהיא באה עד אלינו
"קיארה" מסעדת שף צרפתית יושבת ממש תחת טחנת הרוח בשכונת רחביה בירושלים. המסעדה מקסימה ואנחנו אוהבים לבקר בה ולספוג את האווירה השקטה והמנותקת שלה, אבל הפעם היה לנו קר ורצינו להישאר בבית. את התפריט המגרה של המסעדה אנחנו כבר מכירים היטב, והיה לנו קל מאוד להחליט אילו מהמנות הנפלאות נזמין לנו. זמן קצר לאחר שהזמנו הגיע השליח עם כל הכבודה ואנחנו פצחנו בארוחה המהנה.

את הארוחה פתחנו בלחם הבית עם איולי מתובל וטעים. לאחריו באו המנות הבאות: קריספי ניוקי עם קוביות עוף שהוקפצו עם כרישה, קישואים, עלי מנגולד ועגבניות – מנה טעימה במיוחד, שמשלבת גם את הרכות המנחמת של הניוקי וגם פריכות של ירקות וטעמים עשירים; רוסטביף מצוין עם עלים טריים ומיונז ווסאבי, שנתן טעם מיוחד למנה הקלאסית; וגם פטה הכבד שהגיע עם צנימים פריכים במיוחד ושבבי בצל מטוגן. גם ריבת הדרים התלוותה למנה והשתלבה נהדר עם הבצל והפטה הנפלא.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על