מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 20.10.2017


ואכן, נוכחנו בכך תוך פחות מרבע שעה, כשהשליח הזריז דפק בדלת והניח שקית נייר ענקית עם כל טוב מטעמים, ארוזים היטב ועדיין חמים. בין הסלטים והמנות הראשונות מצאנו טחינה ירוקה, כבד קצוץ וחצילים בטחינה, שהיו מיוחדים וטעימים עד מאוד – במיוחד כממרח איכותי על פרוסות הלחם הלבן שהגיעו לצידם. מנת של 5 לביבות בטטה אפויות (עם קצח מלמעלה) השלימה את תמונת המנות הראשונות, מנה נימוחה ומתוקה קלות, שאפילו עדי ("אני לא אוהבת בטטות") שיבחה בהחלט, ואכלה עם רוטב השמנת והעירית המרענן, שצורף במיוחד.

כבר אחרי הראשונות לא היינו רעבים, אבל העיקריות קרצו לנו מהכלים הארוזים. מנת הקציצות ואורז עברה מהר בין הידיים וחוסלה, כשגם מילקי הכלב מריח מהצד השני של הבית ובא לבדוק מאיפה נודף הריח המפתה. העוף בבצל (פולקע צלוי היטב ברוטב בצל) היה מצויין – אולי המנה הכי אקסקלוסיבית שאכלנו - והקוסקוס בשר החזיר אותנו לטעם הביתי של בית אמא.

התפוצצנו עד מעבר לקיבולת, אבל עוגת דבש ומלבי מתוק (שצורף על חשבון הבית) היו הכרחיים לסיום הרשמי.

אז לפעמים התדמית היא אכן נכונה... "המטבחון" – משלוח מהיר, טעים ומשביע, ובוודאי משתלם במחירו. מומלץ!
מאת: תומר שי ומערכת ROL
מטבחון עילי
המשלוח מ"המטבחון" היה בדיוק כמו חוויית הישיבה במקום (מינוס האווירה) – מהיר וחם, טעים ומשביע, ומאוד משתלם. המסעדה הביתית הסמוכה לשוק הכרמל מוכיחה שוב שכל מה שמספרים עליה - נכון לחלוטין
מסעדה: המטבחון
באחד מאותם ערבים בהם המקרר מתרוקן לחלוטין, ישבנו גלעד, עדי ואני והבנו שהרעב בבטן לא מתחשב במלאי שבפריג'ידר. מתוך שהתעורר הצורך, נזכרה עדי שמזמן רצתה להזמין מ"המטבחון", מקום בו היא מבלה ויושבת דרך קבע, לפני או אחרי הקניות בשוק הכרמל או השופינג באלנבי. "אם המשלוח הוא כמו בישיבה במקום", אמרה, "אנחנו מסודרים". גם אני ידעתי ש"המטבחון" יצא שמו ושמעו כמקום טעים וביתי, עם מנות נדיבות וזולות, אבל שמועות כאלה יש על הרבה מקומות – מה שקשה באמת זה למצוא מקום שלא רק מבטיח אלא גם מקיים. ואם עדי ממליצה – אני מצטרף בכיף. גלעד הרים את הטלפון ובקול רועד (מרעב) הזמין את מיטב תפריט המטבחון לשלושה אנשים מורעבים.

בעודנו מחכים לשליח (וזו לא המתנה ארוכה), נספר לכם מעט על "המטבחון" - מסעדה תל אביבית ותיקה שמציעה תפריט ישראלי ים תיכוני אותנטי וביתי. בתחילת דרכה, לפני כ-8 שנים, היתה המסעדה קטנה יותר, ממש כמטבחון ביתי – ומכאן שמה. בשנת 2004 התרחבה, כדי לאכלס את קהל הלקוחות ההולך וגדל. השף במקום, רמי בן נון, יצר תפריט עם מגוון גדול של מאכלים מבית אמא, שעשויים כולם חומרים טריים מהשוק הסמוך וטעמם עשיר ורב גוני.

המנות הראשונות כוללות מבחר סלטים וכן עלי גפן, אנטיפסטי, מרקים ועוד. בין העיקריות תמצאו: עוף בבצל, לזניה, ממולאים, קציצות, גולאש, מג'דרה שקשוקה ועוד הרבה. בנוסף, יש ארוחות בוקר עמוסות עשירות וארוחות צמחוניות. אבל גולת הכותרת הן העיקריות הביתיות, החמות ומהבילות, שמגיעות עם שלל תוספות וסלטים.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על