מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 21.10.2017


סיוון המתקדה אף היא במנות המיוחדות ולקחה את הספישל האלגנטי: "אלפנט ספישל שניצל" – שניצל סינטה במרינדת טריאקי-חרדל ובציפוי פיסטוקים טחונים. גם עבור סיוון זו הייתה התנסות חדשה – זו הייתה הפעם הראשונה שבה היא אכלה שניצל מבשר בקר, ועוד מנתח סינטה! הנתח היה דק ומדויק, וציפוי הפיסטוקים היה עבה ובשרני, כפי שמגיע לאחד כזה טעים. הסינטה, אוי הסינטה, הפתיעה בטעם ובנימוחות, כאילו הייתה שניצל עגל-חלב. הבשר היה רך והציפוי הפיסטוקי תרם לו גוון מתקתק. פשוט (עוד) מעדן לאור יום.

שתי המנות היו גדולות, ומשביעות מאוד. איזה מזל שעיני הנץ שלי התבייתו על הברושור של "אלפנט"... התפריט המשיך לנסות לפתות אותנו עם מעדנים כמו "המנה המתוקה" – נודלס מוקפץ עם פלפל, גזר, בצל אדום, פטריות, אגוזי פקאן ואננס... וכמו מנת הבקר בחצילים ופטריות עם רוטב הבית... וכמו הפרגית בקשיו וירקות בתיבול שום וגינג'ר על מצע אורז לבן... לא היינו מסוגלות לנגוס ולו בפירור נוסף, אבל איזה כיף לפנטז ככה באמצע היום?
"אם רק הייתה לנו עוד בטן...", אמרתי לסיוון ושתינו התפקענו מצחוק.

שירות המשלוחים של "אלפנט" פועל בכל אזור כפר סבא-הוד השרון. עוד לא התקשרתם?
מאת: מערכת ROL
הפיל המעופף
אוכל אסייתי. טעים. ומיוחד. וכשר. מממ... בלוטות החשק שלכם כבר עובדות? טלפון אחד ל"אלפנט" הוד השרון ותוך כלום זמן אתם שבעים ומרוצים!
חברתי הטובה סיוון התחילה לעבוד בהוד השרון. כדי לחגוג איתה, החלטתי להפתיע אותה במשרדה החדש, להתפעל מהריהוט המעוצב ומהבוס המרשים ואז לקחת אותה לארוחת צהריים טובה. תכניות לחוד ומציאות לחוד, כשהגעתי למשרד של סיוון היא הייתה שקועה בעבודה, אפילו זמן להציג אותי בפני הבוס החתיך לא היה לה... אבל בתור חברה טובה ובכלל לא קטנונית, החלטתי לפרגן לה ארוחת צהריים. זמן לאכול תמיד הרי יש... מצאתי ברושור של מסעדת "אלפנט" ההוד-שרונית, שהציג תפריט מלהיב במיוחד – מיטב המנות האסייתיות המסורתיות, וכמו כן מנות בשריות בתוספת צ'יפס/ פירה/ אורז, מנות פסטה, ומנות ייחודיות ומלהיבות, כמו המלאזית המיוחדת שאותה הזמנתי, ושחיכיתי בקוצר רוח לראות אם היא אכן טעימה כמו שהיא נשמעת.

אחרי כלום זמן (הזמן רץ מהר כשמסתכלים על אחרים עובדים!) הגיע השליח החמוד למשרד של סיוון. אני התנפלתי על השקית, התעלמתי מכמה שהיא אסתטית ופשוט קרעתי אותה כדי להגיע למלאזית שלי. המלאזית מורכבת מנודלס מוקפצים עם קישואים, גמבה, בצל ירוק, נבטים, בזיליקום ומלפפון (כן, מלפפון!) ברוטב חלב קוקוס, בוטנים ופסטו. קודם לכן אף פעם לא טעמתי מלפפון מוקפץ, אבל כבר מהביס הראשון התברר לי שהירק המרענן והאהוב נשאר כזה גם בגרסה המוקפצת, והוא בהחלט שדרג לי את המנה, שהייתה גם ככה טעימה ומעולה. הקרמיות של חלב הקוקוס הצטרפה אל הפסטו וביחד הם שרו בפה שלי דואט נפלא. בנוסף לכל מעלותיה, התברכה המנה גם בנדיבות – לא פחות מ- 180 גרם עוף (!) הוקפצו עם שלל הירקות, והכל במחיר מצחיק. פשוט מעדן לאור יום!

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על