מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 23.11.2017


אחרי ששנים רבות אני מכירה את מתחם פארק אזורים, בו ממקומת "טריאקי", החלטתי להרים את הכפפה ולקחתי את גולן ידידי החמוד לאכול במקום, שמציע לנו כל כך הרבה דברים טובים. הגענו בשעת אחר-צהריים נעימה, בדיוק אחרי שאנשי ההייטק שפוקדים את "טריאקי" מדי צהרי יום עד אפס מקום חזרו להמשיך לעבוד. כשהתיישבנו ועיינו בתפריט פסק גולן בפני טלאור, המלצרית שלנו, שהוא לוקח שיפודי אנטריקוט כמנה ראשונה. אני חמדתי אגרול טלה. עם כזה תפריט מגוון ומעניין במנות הראשונות, מעניין מה יהיה בהמשך...
טלאור פינקה אותנו בחמוצים אסייתים וחצילים אסייתים, ולמרות ש"טריאקי" מפנקת כך כל לקוח הרגשנו ממש מיוחדים. הפתעת המנות הראשונות לא איחרה לבוא – שיפוד האנטריקוט של גולן היה נהדר, נימוח ועסיסי. בתיבול עדין וטעם מעולה. ביס אחד של גולן מהמנה ודינה נחרץ: "מעולה!" קרא גולן בפה מלא וחיך מאושר. מנת האגרול שלי גם היא הפתיעה. ממש כיף לקבל כזה אגרול מיוחד. בשר הטלה הקצוץ היה נהדר וכל שנותר זה לאחוז את האגרול ביד, לטבול בטחינה או ברוטב הצ'ילי שהתלווה למנה ולנגוס. אושר בפה.

מכיוון שעופר אגסי השף מתמחה בבשרים, התמקדנו בעיקריות הבשרניות יותר. גולן לקח מדליוני סינטה ברוטב פטריות בתוספת נודלס, ואני לקחתי פרגיות ברוטב חלב קוקוס, חצילים וירקות בתוספת הום פרייז. אחח, למה גולן לוקח תמיד את המנות היותר טובות?! הסינטה היתה פשוט נהדרת כל כך עד שבכלל לא התחשק לנו לטעם את הנודלס. נתח הסינטה היה נימוח, ועסיסי והשתלב טוב עם רוטב הטריאקי, עם הפטריות המוקפצות והבצל הירוק. הפרגית שלי היתה עסיסית ונימוחה וההום פרייז היו נהדרים. ממש כיפיים. פשוט לריב על כל ביס.

גולן כבר היה ולא יכל להרשות לעצמו קינוח. אני לא ויתרתי ולקחתי את קינוח הבית, בננה לוטי. אחרי שטעמתי פשוט בירכתי כל ביס במנה הזו. בננה מצופה בצק פילו מטוגן, עם חלווה ורוטב מעל. פשוט עונג צרוף בכל ביס. הבננה החמה הייתה נימוחה, בצק הפילו התפצפץ בפה, והחלווה נתנה עוד קצת מתיקות לכל הטוב הזה. אז למה מגיע לי כל הטוב הזה? כי "טריאקי" יודעת רק לעשות טוב.
מאת: מערכת ROL
מתחדשת עם השנים
החדשות האחרונות מ"טריאקי" מסעדת השף שי אגסי שבפתח-תקווה – המסעדה הפכה למסעדת בשרים-אסייתית כשרה למהדרין (בשר חלק, עוף של הרב אוירבך וירקות של גוש קטיף), וזכתה לעיצוב חדש, שהופך את החוויה ב"טריאקי" לאפילו מפנקת יותר
מסעדה: טריאקי
וודאי כולכם מכירים את מסעדת "טריאקי" בפארק אזורים בפתח-תקווה. "טריאקי" הוקמה לפני כמעט שבע שנים כאסייתית כשרה ותקעה יתד חזק בתחום המסעדות בפתח-תקווה. "טריאקי" מפורסמת גם בזכות התפריט העשיר, גם בזכות השף עופר אגסי, שניצח בתחרויות בינלאומיות בחו"ל בתחומי אוכל אסייתי וניצח גם את האסייתים עצמם. גם המיקום של "טריאקי" הוא קלף חזק שלה – "טריאקי" ממוקמת במתחם הייטק מסודר ושמור, מול מדשאות ירוקות, מפל מים ובאווירה קסומה. כל זאת עם חנייה צמודה חינם ללקוחות המסעדה. "טריאקי" צמודה לכביש 40, שמוביל אליה אפילו אורחים מרחוק... כן, "טריאקי" שווה את זה!

בתקופה האחרונה "טריאקי" התחדשה והפכה למסעדת בשרים-אסייתית כשרה למהדרין (בשר חלק, עוף של הרב אוירבך וירקות של גוש קטיף), בעיצוב חדש, שהופך את החוויה ב"טריאקי" למפנקת עוד יותר. "טריאקי" החלה באירוח אירועים במתחמה. ל"טריאקי" מתחם פנימי וחציני שמשרת טוב את תחום האירועים. כבר נעשו ב"טריאקי" אירועים רבים, אפילו עם ילדים (יש במקום שקט נפשי שהמתחם הירוק והיפה כל כך יודע לשמור על הילדים שלנו). "טריאקי" מאכלסת עד 120 איש באירוע, ויודעת לתת לכולם מענה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7071 מסעדות במאגר
”  “ על