מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 22.11.2017


טעמנו גם את מאקי הסלמון סקין, שהוגש בציפוי אבוקדו והיה מצוין. בנוסף טעמנו את מנות הטמפורה השונות, כמו מנת מאקי סלמון בטמפורה ומנת הסנדוויץ' טונה בליווי בטטה. המנות היו טעימות ועסיסיות מאוד והסבו לנו הנאה גדולה. הדגים שאיתם עובדים ב"סושי יוקו" הם טריים מאוד, ואיכותם ניכרת בכל טעימה. גם הירקות שעטפו את המנה, כמו הבטטה והאבוקדו, היו טריים ורעננים. ציפוי הטמפורה היה מאוד דומיננטי במנה והפך אותה למעט כבדה. התוצאה שונה מהטמפורות היותר עדינות שפחות משתלטות על המנה ונותנות לדגים ולירקות לדבר, אבל זה בהחלט עניין של טעם. הבנתי שיש קהל מעריצים רבים וקבוע לסוג הטמפורה הזה.

לקינוח טעמנו את מנת הסיגר חלבה של "סושי יוקו", שהוגשה לצד כדור גלידה ונתנה לנו את מנת המתוק לה היינו זקוקים. יופי! אביב, הבעלים של המקום, הסביר לנו שהמנות המובילות של המסעדה הן מנת הנודלס עוף ומנת העוף חמוץ מתוק. תנסו אותן כשאתם מגיעים למסעדה.

המקום הוקם במטרה להציע אוכל אסיאתי מגוון לשומרי הכשרות ולכלל הקהל השוכן באזור והוא אכן עושה זאת ואף דואג למי שאינו יכול להגיע בעצמו למסעדה עם שירות המשלוחים שלו. "סושי יוקו" ידוע בסביבה כולה במשלוחים הרבים שהוא מוציא לתושבים ביעילות ובמקצועיות. המשלוחים מגיעים עד תל-נוף בצפון ועד כפר אחים שבדרום. ניתן להזמין משלוחים החל מהשעה 12:00 בצהריים ועד השעה 22:30 בלילה.

לסיכום יש לנו בשורה – בקרוב ייכנסו מנות חדשות לתפריט כך שצפו להפתעות...
מאת: חני פיינשטיין
סושי יוקו – הסושי השכונתי של תושבי גדרה והסביבה
"סושי יוקו" השוכן בגדרה הוא מקום מושלם לארוחה אסיאתית מגוונת, טעימה, ולא פחות חשוב – כשרה! אפשר לשבת במסעדה או להזמין, אבל פשוט לכו על זה, כי חבל שתחמיצו את "סושי יוקו" הנהדרת
בלב ליבו של רחוב הבילויים בגדרה, לצד מסעדות ובתי-קפה שכונתיים, שוכנת מסעדת "סושי יוקו", המספקת סושי איכותי וכשר לתושבי גדרה והאזורים הסמוכים. המסעדה כשרה ומגישה אוכל אסיאתי מגוון. החל ממבחר מנות נודלס, מנות עוף חמוץ מתוק וכנפיים, המשך במנות אורז מוקפצות וסלטים אסיאתיים וכמובן כלה במנות הסושי המיוחדות והרבות. הדגים שמהן מכינים את האוכל ב"סושי יוקו" טריים ומגיעים מדי יום למטבח המסעדה, הירקות נחתכים במקום במועד ההזמנה, הרטבים אף הם טריים ומוכנים במקום על-ידי הצוות המיומן.

בביקורנו ב"סושי יוקו" טעמנו את מנת הנודלס טופו, שהגיעה עם ירקות ופטריות שיטאקי מוקפצות, ואת מנת העוף סצ'ואן, שהגיעה עם מיקס ירקות, פטריות ואגוזי קשיו. שתי המנות היו עסיסיות, טבלו ברוטב אסיאתי מתקתק, והיו קראנצ'יות מאוד. לצידן אכלנו סלט חמוץ-מתוק שהורכב מגמבה, כרוב, גזר, סלרי, נבטים ומלפפון מוחמצים. הסלט היה חמצמץ וטעים, והשתלב נהדר לצד המנות שאכלנו. בגלל ש"לא הייתה לנו ברירה" "נאלצנו" גם לטעום את מנת האגרול של המקום, שהייתה עשויה היטב מבחוץ ופריכה ועסיסית מבפנים. בהמשך עברנו לאגף הסושי, וטעמנו כמה מהמנות המומלצות. בשל כשרותו של המקום הדג המוביל במסעדה הוא הסלמון, שמופיע בשלל המנות. טעמנו קונוס סלמון שהיה מצוין. הוא הוגש עם אבוקדו וגזר והיה טרי ועסיסי.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על