מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 18.11.2017


אל-חי מבין גדול בבשר ודאג לפנק אותנו כהלכה. דנה הרזונת בחרה במנת חזה עוף בצלחת עם שפע סלטים, ובאגט בצד. אני לעומתה בחרתי בנתח פרגית שמנמן יותר. שירפד טוב את בטני הרעבה, יחד עם צ'יפס בצד. תוך דקות אלחי הרכיב לנו מנה, ומידי פעם בזק תערובת תבלינים על הנתחים שלנו. אומנם זה לקח שתי דקות, אבל אנחנו כבר לא יכולנו לחכות. לסלטים בחרנו בסלט ירקות, סלט חריף, חומוס-טחינה-סחוג וגם, בגולת הכותרת – ממרח לימון כבוש.

אחרי דקתיים מעוררות תיאבון התיישבנו לאכול. רק מלהביט בצלחות שלנו הבטן רעדה. זה נראה כל-כך פשוט וטעים וזה כל מה שאנחנו צריכות אחרי יום עבודה מפרך: אוכל טוב וחם, עם הרבה בשר, סלטים, גם קצת צ'יפס ובאגט בצד (אבל אל תגידו לאף אחד). הפרגית שלי הייתה עסיסית מאוד ונטרפה תוך דקות. רואים שהיא קיבלה טיפול טוב ותיבול טוב מאל-חי. שאבתי את הנתח בשניות. קחו בחשבון שהטחינה בצד יחד עם ממרח הלימון הכבוש נתנו טוויסט מרענן וייחודי לפרגית שלא, יכולתי להפסיק לאכול. דנה התענגה גם היא על מנת חזה העוף שלה. הבאגטים של "סודוקו בר" שהתלוו למנות היום היו כל כך טובים שגם אחרי שחיסלנו את הבשרים פשוט בצענו את הבאגטים שלנו וניגבנו עוד טיפה מהטעים-טעים הזה. כמובן שגם בצלחת של דנה כיכב ממרח הלימון הכבוש, שמשתלב טוב עם כל מנת בשר.

אז עם בשר טוב, רוטב טוב ושירות מקסים מאל-חי, דנה הוכיחה לי שיש בהחלט סיבה להגיע לאזור יבנה גם מרחוק גם בערב וגם באמצע הלילה. כי ב"סודוקו בר", לא סתם 'משחקים עם אוכל', אלא יודעים להתעסק בבשר אמיתי!
מאת: אודליה צדוק
משחקים באוכל טוב
"סודוקו בר" מיבנה פשוט הביאה את תל-אביב אליה עם אווירה כייפית ונעימה, שירות נהדר ואחלה של אוכל בשרי, כשר ונהדר. צאו לשם כדי לשבוע וליהנות כי אין שום סיבה לנסוע רחוק יותר. ב"סודוקו בר" תמצאו הכל!
דנה חברתי גרה במושב גאליה ליד יבנה. השבוע היא הזמינה אותי אליה. "אני רוצה לאכול בחוץ", רטנתי, "אין לידך איפה לאכול בחוץ". הרי למה לי להרחיק עד יבנה אם אין לי איזה צ'ופר לבטן בסוף הדרך? בכל מקום שאני מבקרת בו, אני רוצה גם לאכול משהו חדש, או להכיר מקום חדש כך שיהיה לכל ביקור ערך מוסף.

"תגיעי ואני כבר אדאג לך", הודיעה דנה בנימה בטוחה. אזור התעשייה של יבנה, רחוב הירמוך, הייתה הכתובת שהקלדתי ב-GPS על-פי הסברה של דנה, ויצאתי לדרך. ראוי לציין שגם בשעת ערב מוקדמת שכזו הנסיעה הייתה חלקה ומרגיעה. הבילוי שלנו יחד התחיל להפתיע לטובה. החניתי את הרכב ונפגשתי עם דנה. היא הובילה אות ל"סודוקו-בר" – בר האוכל המהיר הכי מצליח ביבנה, ואל-חי המקסים קיבל את פנינו.

אל-חי הסביר לנו שה"סודוקו בר" פתוח מ-10 בבוקר עד 5 לפנות בוקר, אין עוד מקום כזו באזור שפתוח כל כך הרבה שעות. בתפריט ניתן למצוא את כל הבשרים למיניהם בבאגט אפוי במקום, או בצלחת. מטוסט נקניק, שניצל בטעמים ונקניקיות עוף או עגל חריפות, עד נתחי פרגית, חזה עוף, מעורב ירושלמי, קבב סודוקו – עם צלעות בקר טחון, בצל, פטרוזיליה ושומן אווז. ובכלל – כל מה שיכול להיות בשרי כשר וטוב. בצהריים "סודוקו בר" מכינה שלל תבשילים ביתיים כגון: קוסקוס, קציצות, קובה וכל מה שבא לשף לבשל בשביל לפנק. מכיוון שהשעה הייתה שבע בערב, תבשילי הבית כבר אזלו ונותר לנו פשוט להתפנק בכיף על מה שאל-חי בחר להציע לנו.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על