מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 20.11.2017


לאחר שסיימנו לטרוף את הבשר, התפנינו יותר לתוספות. מרמלד הבצל שלי התגלה כהברקה. ממש עילוי! הכרוב האדום היה חצי מאודה וחמצמץ ונתן את הטון בדיוק כמו שאני אוהבת!!! ממש ככה!!! כשסיימתי את התוספות שלי עד תום התפניתי לעזור למורן עם תפוחי האדמה המטוגנים. עדי המלצרית באה לפנות לנו קצת את המנות, ואני עוד הספקתי לגנוב איזה פלח תפוח אדמה נוסף. יאמי!

אומנם אכלנו עד אובדן חושים, אבל סירבנו להיפרד מ"סיימון". קינוחי הבית הכשרים והמעולים השאירו אותנו עוד קצת. מרקיז שוקולד על מצע בראוניז, סירופ אספרסו, קורוקנט שוקולד ותלתלי קליפת תפוז, וגם שטרוייזל של מרנג קוביות מלון, פקאן קצוץ וזביון לימון, פשוט גרמו לנו להישאר עוד שעה. תענוג להיות ב"סיימון" בפתח-תקווה ולהרגיש תל-אביב או אפילו בניו-יורק. אחרי שלוש שעות במקום הצלחנו להבטיח שנחזור בקרוב למקום הכשר והטוב טוב טוב הזה!
מאת: מערכת ROL
טעם אלוהי
ב"סיימון" – מסעדת הבשרים הכשרה למהדרין שנפתחה לאחרונה בפתח-תקווה – מביא שף רונן דברת בלוך לאורחיו הפתעות בדמות מנות מיוחדות ומופלאות, המוכנות מחומרי גלם ים-תיכוניים בשילוב תבלינים מגוונים, תוספות מירקות ופירות העונה, ורטבים אקזוטיים
"סיימון" – מסעדת הבשר הכשרה למהדרין החדשה בפתח-תקווה - מקושטת ב"סיימון" התרנגול, המעוטר בלוגו של המסעדה, שעל-פיו עוצבה המסעדה כולה. את הוויטרינה מקיפים פסלי תרנגולות, על הקירות תלויות תמונות של ביצים, תרנגול, שדות ופריחה. חלל המסעדה מעוצב עם קורות עץ. והכול בסימן "סיימון התרנגול".

בערב קיצי עם תיאבון חזק לבשרים יצאנו חברתי מורן ואני ל"סיימון". נכנסנו למסעדה, מתרשמות מהעיצוב המקסים (והרבה זמן לא התייחסנו לעיצוב), התיישבנו על ספות העור המזמינות. אחר כך התחלנו, מורן ואני, להזמין מכל הבא ליד. את סדר המנות הראשונות לקחנו מהקלילה לבשרנית יותר. פתחנו עם טונה אדומה צרובה בתערובת של 5 תבלינים (כמון, פלפל, מלח, כוסברה יבשה ותימין). וואי איזו מנה נהדרת זו הייתה! קלילה, עם עידון מיוחד שמתאים בדיוק לפתיחה של הערב. תערובת התבלינים גירתה לנו את חוש הטעם ואת החוש השישי, שאמר לנו שמשהו טוב עומד לקרות. רביולי ממולא בתבשיל ברווז ברוטב ציר בקר ופטריות הייתה עוד ראשונה מפתיעה. הרביולי אצל "סיימון" הוגש במתכונת שונה – יחידה אחת של רביולי, גדולה ומרשימה, טעימה ומפנקת. משהו ב"טקס" הגילוי מה מסתתר בתוך הרביולי עשה את המנה למעניינת יותר. את סבב הראשונות סיימה מנת סקלופיני בקר ברוטב רימונים וחומץ שרי, שהוגשה על גבעת פירה שספג קצת מהרוטב המתקתק והנהדר הזה.

מורן כבר בקושי יכלה לנשום ואני פשוט פתחתי עוד כפתור בג'ינס. עיקריות עלו ובאו – אנטריקוט מיושן על הגריל ברוטב ציר בקר מצומצם הייתה לעיקרית של מורן, שבחרה גם בתפוחי אדמה מוקפצים כתוספת מתוך האפשרויות פירה/צ'יפס/אורז/סלט. אני לקחתי לי, לתענוגי הפרטי, קונפי שוק ברווז בבישול איטי, בליווי מרמלד בצל וכרוב סגול. הבשר של מורן היה פשוט מעולה, נימוח, עסיסי, עם טעם של עוד. אפילו תפוחי האדמה המוקפצים היו תוספת מעולה, שבא רק לנשנש ממנה יותר ויותר, פשוט התוספת שתופסת, ממכרת! הקונפי ברווז שלי היה מעולה, בשר נימוח כמו שאני אוהבת, עם ארומה בלתי מוסברת פשוט, משהו בעשייה של הבשר ב"סיימון" פשוט עובד טוב. רואים ששף רונן דברת בלוך אחראי פה על המטבח!

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על