מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 19.11.2017


אם תגיעו לארוחה כשרה ב"רוברג" תוכלו לבחור לכם מהתפריט העשיר והמפתה, או ללכת על אופציה קורצת מאוד של "ארוחת טעימות", שהיא הארוחה הנמכרת ביותר במקום, מספר לנו אילן. הדגש הוא על טעמים טובים ושונים מהרגיל, אווירה טובה וארוחה שהיא חוויה. אם בכל זאת אתם אוהבים לבחור ולהתרכז במנה ראשית אחת בתפריט המסעדה תמצאו מגוון מנות פתיחה וסלטים מיוחדים, מבחר מנות עיקריות מפתיעות, בשרים משובחים וקינוחים מפנקים. המנות המומלצת של "רוברג" הן: חזה עוף ממולא בפירות יבשים; שיפודי חזה עוף מעושן ברוטב חמאת בוטנים; פרגית סילאן; סטייק אנטריקוט; ועוד... במזון של "רוברג" ניכרות השפעות מהמטבח הישראלי, הים-תיכוני, ממטבחי המזרח הרחוק ואחרים. פשוט פיוז'ן יצירתי שמניב תוצאה מפתיעה וטעימה טעימה.

ההקפדה על כשרות אינה פוגעת באוכל המוגש ב"רובג". חומרי הגלם והמוצרים שמהם מוכנות המנות הם מאוד איכותיים, והתחליפים שבהם משמשים ב"רוברג" לשמנות ומוצרי החלב (בעיקר בכל הנוגע לקינוחים) הם הטובים ביותר, אם כי לרוב אין בהם כלל צורך. בין הקינוחים תמצאו מגוון של "מלאבי" מחלב קוקוס, עוגת שוקולד עם רוטב שוקולד חם, גלידה, פרי טרי וריבה תוצרת בית. תענוגות מקוריים ומגוונים.
בעת ביקורכם ב"רוברג" תתקלו באורחי המסעדה הרבים. אנשים בני כל המינים, מכל שכבות האוכלוסייה, דתיים וחילונים, המגיעים אל המקום במיוחד מכל קצוות הארץ, והם יודעים מדוע. אחרי שתאכלו ב"רוברג" תדעו גם אתם!
מאת: מערכת ROL
לבד, בזוג או כל המשפחה - רוברג מספקת חוויה
חוויה אמיתית מצפה לכם במרחק נסיעה של דקות ספורות מטבריה. בלבו של מושב לבנים תמצאו את "רוברג" – מסעדה ומתחם סדנאות בישול ואפייה ייחודי, המציע חגיגה קולינארית ייחודית וכשרה
מסעדה: "רוברג"
הדרך אל לבנים יפה. המושב ממוקם בצמוד לחוקוק מעל גינוסר, צפונית לטבריה. במערב הכנרת. את הנוף המרהיב של האזור ניתן לראות מהמסעדה. העיר טבריה היורדת ומשתפלת אל הכנרת, מצוק הארבל, קרני חיטים, רמת הגולן, צפת וכמובן את כל הכנרת המופלאה – המסעדה כולה מוקפת חלונות, מה שמאפשר ליהנות בעת הביקור בה
לא רק מהאוכל המשובח אלא גם מצפייה בנוף במהלך כל הארוחה.

שף אילן רוברג הוא בעליו של המקום, המנוהל ומתופעל למופת על-ידי המשפחה (הרחבה) כולה. משפחת רוברג גרה בלבנים כבר משנת 1988, בראש הגבעה. כשאילן ראה שכל הילדים נמשכים אל התחום שבו התמחה, עובדים במקצועות האירוח, מתעניינים באוד במסעדנות ובקולינאריה, ולאחר שבירר – קיבל מהם פידבק חיובי להקמת עסק משפחתי. "התחלנו לחפש מקום", מספר אילן, "לאחר מעט גישושים בסביבה החלטתי להוסיף קומה שנייה ולהקים בה את "רוברג". את העיצוב הפנימי תכננו ביחד, במקביל לבניית הקומה השנייה, ולאחר סיורים לאורכה ולרוחבה של הארץ מצאנו את הפריטים שישלימו את העיצוב הרצוי לנו – שילוב של קלאסה וביתיות."

כיום כמעט כל בני המשפחה עובדים ב"רוברג". כל אחד אמון על תחומו: אילן הוא השף, סוניה – אשת השף – היא מנכ"לית השיווק ומנהלת המשרד, תמי פלנר (הבת הבכורה) – קונדיטורית ואופה, איריס – מנהלת המקום, גיל – טבח ראשי, ודורון – אחראי לוגיסטיקה ומטבח. מחמם את הלב לראות איך משפחה אחת מוכשרת מסוגלת לתפקד בצורה כה מוצלחת ולהפעיל כך עסק מצליח (וטעים) תחת ידיה. החמימות המשפחתית ניכרת במקום, בפועלו ובמטעמיו.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על