מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 18.11.2017


רגועות ושבעות, התחלנו לעלעל בדפי תפריט הקינוחים, שהותיר אותנו ממתינות לשלב המתוק התקרב ובא. כי הרי עם קינוחים כמו טירמיסו וקרם ברולה, תוצרת ידי השף, לא ראוי להתווכח. אז לצד האספרסו הארוך שהוזמן על-ידי הגיעו המתוקים והרסו אותנו סופית. אההה זה היה טוב!!! מה שנקרא: השלב המשובח! קרם הברולה ניחן בארומת קינמון ותפוז, שנתנה קורטוב סוויטץ' מרענן למתיקות הברולה. מנת הטירמיסו הייתה עילאית. עילוי מרגש של טעמים, שילוב מדויק של מסקרפונה ובישקוטים ארומתיים, לצד רוטב מרנין ומעולה של קרם אספרסו-קקאו. אם רק היה אפשר לארוז מהקרם הזה הביתה הייתי הראשונה לקפוץ על המציאה ולקחת ממנו עוד ועוד איתי לביתי.

מה שלא הספקנו לטעום בערב הזה, החלטנו להעביר לעסקית צהריים יחד. מסתבר של"פרימוורה" עסקית צהריים מיוחדת המעניקה 25% הנחה על התפריט כולו, כולל משקאות! ומה הכי יפה בעסקיות של "פרימוורה"? השקיעה כבר בפנים!
מאת: אודליה צדוק
איטלקים בתשובה
מסעדת "פרימוורה" השוכנת במלון בתל-אביב היא איטלקית כשרה למהדרין המפנקת את אורחיה באוכל משובח ובאווירה מלבבת. וחוצמזה יש לה נוף משגע לים. שלמות!
יש מקום קרוב לים, שמשלב בין חוש הטעם לחוש הראייה בחוויה מעוררת חושים – מסעדת "פרימוורה" האיטלקית הכשרה למהדרין שנמצאת במלון פרימה ברחוב הירקון בתל אביב. בין הים לעולם המתכתי החיצון. "פרימוורה" הוקמה לפני שנה ומתמחה באוכל איטלקי כשר וגורפת אליה אורחים מכל קצוות תבל, החל בתיירים שבאו לטעום קצת מתל-אביב, המשך בדייטים רומנטיים וכלה באירועים משפחתיים. ל"פרימוורה" מרפסת ייחודית הפונה היישר אל קו הים, בזכותה "פרימוורה" מתאפיינת תמיד בצבעי השמש, באור יום, וגם בצבעי השקיעה הססגוניים. שקיעה המתרחשת מדי יום ממש מול "פרימוורה"! צריך לראות כדי להאמין, ועל-פי השמועות זהו מחזה שפשוט אסור לפספס.

הגעתי ל"פרימוורה" לחגוג יומולדת לבת דודתי היקרה. השעה הייתה כבר אחרי השקיעה, שעה בה רחוב הירקון מתעטף בשקט יחסי, והערב מתחיל לבקוע. דנה ואני התיישבנו והזמנו לנו ארוחה כיד המלך מהתפריט החלבי והמשובח של המקום. לראשונות טעמנו חציל פרימוורה – רול חציל קריספי, במילוי גבינת שמנת ריקוטה ברוטב עגבניות. מנה מעולה עם פריכות נעימה, שמשתלבת טוב עם הרעננות החמוצה של העגבניות. מנת האנטיפסטי שהוזמנה עוד הייתה גם היא מרעננת, עם קוביות גבינות פטה וברוסקטות בעשבי תיבול ושמן זית. בינינו – שילוב כזה זה הכי טוב שיש!

עם עדיין קצת גבינת שמנת על השפתיים, המשכנו להזמין ועברנו לעיקריות. "פרימוורה" בעלת תפריט מגוון ועשיר. קטיה המלצרית המליצה לנו על קנלוני ממולא בגבינת ריקוטה ובפרמז'ן עם רוטב בשמל ומוצרלה. הקנלוני התגלה לא רק כטעים, אלה גם כמנה מכובדת מאוד. ראשית, הוא מגיע בלוויית סלט אישי נהדר, ושנית – צינורות הקנלוני היו גדולים, אפילו מספיקים לשני אנשים. אני בחרתי גם לגוון עם מנת פילה סלמון טרי ברוטב הדרים ג'ינג'ר וקוקוס. מנת הסלמון מגיעה עם דואט קוביות תפוח אדמה ובטטה וכמובן גם אליה מוצמד סלט ירוק אישי. הסלמון היה מיוחד. טעים ומרגיע. הרוטב היה נהדר ואורגינאלי, עם עדינות שמשאירה לסלמון את הכבוד לתת את הטון. ממש משהו אחר בלב תל-אביב. עוד טעמנו: ניוקי במילוי גבינת ריקוטה, בולגרית, פרמז'ן ומוצרלה. כל הטוב הזה מוגש ברוטב שמנת, כרישה ומרווה. לא טעמתי משהו כזה בחיי. זה נשמע בנאלי, אבל הטעם המיוחד בא תמיד בנגיעות קטנות.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על