מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 19.11.2017


וככה זה הולך בעצם ב"פאפאגאיו" – אתה מתחיל לאכול, ומסיים רק כשאתה זועק "די", או כשהכפתור עף לך מהמכנסיים – מה שמגיע קודם. בין לבין נוחתים על השולחן המון סוגי בשר. וכשאני אומר המון, הכוונה היא ליותר מדי. אם יש בכלל דבר כזה כשמדובר בבשר...

ועכשיו וידוי: אני חולה על אנטריקוט. אז נכון, אני לא הכי אובייקטיבי, אבל האנטריקוט הוא בהחלט הבשר המומלץ מבחינתי. השותף הרעב שלי לארוחה דווקא בירך על הצ'וריסוס, ונדמה שאם יש מנה ששנינו הסכמנו עליה הרי היא מנת כנפי העוף ברוטב, שהיו פשוט תענוג צרוף. עוד יצוינו לטובה הפרגית והשוקיים והאסאדו... הבשר לא פסק להגיע ואנחנו התענגנו והתאמצנו ולקקנו את האצבעות. אני מתבייש לשתף אתכם במחשבה שחלפה לי בראש – חבל שכל הפרות האלו שאכלנו לא גרמו לנו לצמח קיבה שנייה – כדי שיהיה מקום לעוד.

השירות ב"פאפאגאיו אקספרס" היה מצוין, האווירה נעימה ומד השובע חישב להתפרק. מרוצים ויותר, כבדרך הטבע והאינרציה, הזמנו לקינוח מוס שוקולד פאי, ונדמה לי שהוא היה טעים... נו, לכו אתם תכניסו משהו נוסף לבטן אחרי שמונה סוגי בשר...
מאת: עומר ברק ומערכת ROL
פאפאגאיו אקספרס – הבשורה הבשרית כבר כאן
"פאפאגאיו אקספרס" מגדירה מחדש את המושג שובע. בשיטת הבשר הרץ נוחתים על שולחנכם בשרים שונים ומצוינים, תוספות מעלפות ועוד מני תענוגות, וכולם – כשרים. אתם עוד בבית?
כבר כשנכנסים ל"פאפאגאיו אקספרס" החדשה ברמת החייל, עולה בך המשפט המפורסם של אלברט אינשטיין: "טעויות יש רק במתמטיקה. באוכל קשה מאוד לטעות". אז נכון, בתקופה ההיא עדיין לא הומצאה המנה חמה, אבל האמת היא שכשמדובר בבשר הדבר הטוב ביותר לעשות הוא פשוט לשים אותו על הגריל וכמעט שלא להפריע. ב"פאפאגאיו" בהחלט משתמשים בשיטה הזו, והכבוד לבשר המשובח מורגש מהביס הראשון.

"פאפאגאיו אקספרס" שברמת החייל היא מסעדה כשרה גלאט בהשגחת רבנות ת"א. העובדה הזו די מהממת כשטועמים את האוכל במקום. כל הטענות על כך שכשרות ואוכל מצוין לא הולכים יחד מופרכות בה באחת. חוץ מאוכל נהדר מצטיין המקום בעיצוב מושקע וכפי שמשתמע משמו גם בשירות מהיר, קומבינציה מצוינת עבור אנשי עסקים מהסביבה שצריכים למהר ולשוב אל עבודתם ובכל זאת רוצים לאכול כהלכה.

השף של "פאפאגאיו אקספרס", אבי טחלוב, מציע בתפריט של המקום מנות נפלאות ומגוונות – אנטריקוט, פרגיות, פרנגו (שהן כנפיים, שוקיים וחזה עוף), ועוד. גולת הכותרת היא, כמובן, הצ'ורסקריה הברזילאית (שכוללת מבחר סלטים, לחם ומטבלי הבית, ו-8 סוגי בשרים בליווי רטבים ומנות חמות תוצרת "פאפאגאיו"), ויש גם צ'ורסקריה דג, צ'ורסקריה צמחונית ואפילו צ'ורסקריה לילדים. המלצה שלנו: שלא תעזו לפספס את מבחר הסלטים והמנות החמות המתלוות לחגיגה – גם אם אתם באים במיוחד עבור הבשרים. התוספות לא נופלות באיכותם מהאדום האדום הזה...בכל מקרה זכרו איך פועל העיקרון של "פאפאגאיו" – כשתתיישבו יונח על השולחן דגל שיבהיר למלצרים מה עמדתכם המדויקת בנוגע לתוספת – במידה שאתם מעוניינים בבשר סמנו ירוק, אם אתם מעוניינים בהפסקה סמנו אדום.

ואחרי שסיימנו את השלב האינפורמטיבי – תנו להתענג על הראשונות! יצוינו לטובה החצילים בטחינה המעולים, האנטיפסטי וגם הג'בטה הנהדרת, שהגיעה עם רוטב צ'ימיצ'ורי מעולה. עוד הגיעו לשולחן סלט חסה ברוטב ויניגרט, סלט טוב של עגבניות, בצל ושום, חמוצים וגמבה קלויה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על