מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 18.11.2017
טמפורה. בין טעימה אחת לשנייה התחיל להתגלות האופי של המקום – "אוסקה" היא אולי האופציה היחידה ברעננה שיכולה לשלב קהל צעיר, שבורח מילדים קטנים וצווחנים, וקהל מבוגר יותר, איכותי, שרוצה סושי טוב באמצע היום, או במהלך שעות הערב. העסקיות במקום מוגשות משעות הצהריים ועד חמש, וישנן אופציות נהדרות למשחק, מה גם ש"אוסקה" מציעים שירות משלוחים שחולש על כל האזור.

האופי של המקום מזכיר דיינר מהיר של סושי, המסעדה אמנם נראית כמסעדת ערב אך אימצה לה מהירות הגשה – סושי להמונים – מה שאומר שכדאי מאוד להזמין מקום מראש. ואל תתפלאו אם גם בימי ראשון תגיעו ולא יהיה לכם איפה לשבת... למקומות כמו "אוסקה" יש ביקוש רב, ובצדק!
מאת: יואב ויטריאול
אוסקה - סנסציה בקומבינציה
באזור התעשייה של רעננה ממוקמת "אוסקה" האסייתית הכשרה, שנפתחה בשלהי 2007. על חורבותיה של סוכנות רכבים קמו שלושה צעירים ופתחו סושי כשר(!) ותתפלאו, מסתבר שזה טעים-טעים.
ביקור ב"אוסקה" לימד אותנו להכיר בערכו של סושי כשר מוצלח. את ארוחת הערב התחלנו עם מרק אינדונזי של דלעת, למון גראס וג'ינג'ר. במקום השמנת, שבעזרתה נוהגים להסמיך מרקים במקומות שהכשרות אינה אור לרגלם, עיטר את המרק פס של חלב קוקוס, שהתערבב לו היטב ויצר מרקם נעים וחלק. מרק הדלעת הזה היה טעים, והשילוב של הלמון עם הג'ינג'ר הוכיח את עצמו כמוצלח. איזה יופי. מאיה, שותפתי לסעודה, הזמינה לה מרק מיסו יפני, המכיל קוביות טופו, אצות וואקמה ובצל ירוק, ונהנתה בעצם גם ממנו וגם מהמרק שלי, שהרבתה לטעום, תוך השמעת קולות הנאה ברורים.

לאחר שהברמן מילא את כוסותינו בצ'ויה, יין שזיפים יפני ונהדר, המשכנו את הארוחה עם ארבעה שיפודי טמפורה, שניים של עוף ושניים של ירקות. אמנם נהנינו מהפתיחים האלו, שהוגשו לצד רוטב צ'ילי פיקנטי ומהנה, אבל ידענו שהם רק מהווים יריית פתיחה אל העיקריות, שהן בעצם המומחיות של המקום – סושי וקונוסים.
הקומבינציה הטובה ביותר של "אוסקה" היא ללא ספק השנחאי – מאקי של אבוקדו, בצל ירוק וטונה, המגיע כך שלאחד מעטפת בטטה, ולאחר מעטפת סלומון
הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על