מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 21.11.2017


כשהגיע שלב העיקריות צנחו על שולחננו אורז בסמטי עם זנגוויל וגם קשמירי פולאו – ירקות ופירות יבשים המוקפצים עם אורז בסמטי – מנה מעט מתוקה בשל הפירות היבשים, אך מושלמת, וברייני ירקות, שהוא פשוט אורז עם ירקות. האורז הבסמטי ידוע בניחוחו, בטעמו ובאווריריותו, וזה של "נמסטה" מבושל בשיטה מיוחדת ומסורתית והוא פשוט משובח עם כל תוספת שהיא. בין המנות העיקריות שבתפריט יש מבחר גדול של מאכלי קארי כמו: צ'יקן טיקה מסאלה; ביף סגוואלה; ביף ג'לפארזי ועוד ועוד. כמו כן עשיר התפריט הכשר של "נמסטה" במטעמי טנדור, מנות דגים ומבחר מנות צמחוניות נהדרות. הרשו לנו להמליץ לכם גם על המנות שאכלנו: צ'יקן קוקנט קארי, שהם נתחי עוף ברוטב קארי מיוחד על בסיס קוקוס. טעים כמו שזה נשמע ויותר. גם מנת הקבב, שנעשה מבשר בקר עם בצל ותבלינים הודיים, ערבה לחיכנו וניכר היה בה שהיא איכותית ושהקבב הוא מקורי ומתוצרת בית. לצמחונים שבינינו לקחנו גם: אלו פאלק, שהוא תרד מבושל עם תפו"א ברוטב קארי עשיר, ואת מנת האלו גובי המוכרת – פרחי כרובית וקוביות תפוחי אדמה המבושלים עם תבלינים. מצוין! לקינוח מגישים ב"נמסטה" מבחר מנות אחרונות כשרות וטעימות. פלודה – משקה מיוחד עם אטריות וכדור וניל בתוספת מי ורדים היה קינוח משולם, וגם מנת החלווה גזר, בעלת השם המעט מוזר, שהתגלתה כגזר מתוק מבושל המוגש חם בלוויית צימוקים ושקדים, הייתה נהדרת.

אין ממש צורך להכביר בתיאור השירות שתקבלו ב"נמסטה". ידוע לכל שההודים יודעים לפנק ולהסביר פנים, והשירות שזכינו לו במסעדה היה כמובן מקצועי ואדיב. מספר דברים שכדאי לדעת: למסעדה תפריט היכרות המיועד לסועדים שטרם הכירו את המטבח ההודי. מחירו, לשני סועדים ומעלה, 85 ₪ לסועד, והוא כולל: מנה ראשונה, עיקרית, תוספות ומשקאות קלים וקינוחים! העסקית של המסעדה מוגשת בין השעות 12:00-16:30 בימים א'-ה' והיא במתכונת אכול כפי יכולתך. מחירה רק 49 ₪!!! כמעט חינם בהתחשב במה שתקבלו: נאן, סלט ירקות, אורז בסמטי, צ'יקן טיקה, ירקות מבושלים, דהל, צ'יקן קארי/ביף קארי, פאפר, מטבלים שונים, שתייה קלה וגם תה/קפה.

לסיום, אם הוקסמתם מהמסעדה כפי שאנחנו מנחשים מוטב שתדעו כי ב"נמסטה" ניתן לערוך אירועים לעד 120 אורחים, בחדר פרטי או ברחבי המסעדה. כמו כן, ניתן לקבל מהמסעדה שירותי קייטרינג איכותיים וטעימים עד הבית כך שתוכלו תמיד ליהנות מהמטעימים של "נמסטה".
מאת: מערכת ROL
הודו זה כאן
למסעדת "נמסטה" – ההודית האשדודית – ניסיון ומוניטין של למעלה מ-20 שנה. הדבר מתבטא בטעמי המנות, באיכות השירות, באווירה המקסימה השורה על המסעדה המפוארת, ובחוויה הנהדרת כולה
מסעדה: נמסטה
"נמסטה" זוהי המלה המקובלת לברכה בין האנשים הגרים בתת היבשת, ופירושה בהודית הוא 'שלום'. במלה זו בחרו בעלי מסעדת "נמסטה", השוכנת בטיילת באשדוד, כשמו של המקום, שבאמת מתאפיין בנעימות קבלת הפנים שזוכים לה אורחיו. ישראלים צעירים רבים נוהגים לבקר בהודו. למרות גודלה העצום של הודו, יש בה ערים שבהן נתקלים בישראלים רבים ברחוב, והמוכרים ואנשי התיירות המקומיים יודעים אפילו לדבר בעברית. וכשם שהישראלים אוהבים את הודו בשל יופייה, מקוריותה, המנהגים שלה והאנשים המיוחדים המתגוררים בה, כך למדו הישראלים גם לחבב מאוד את מאכליה האוריינטאליים והנהדרים, המבוססים על הרבה ירקות ותבלינים מלאי ארומה ועשירי טעם.

"נמסטה" האשדודית הוקמה כבר לפני למעלה מעשרים שנה. המסעדה הייחודית והאותנטית, שכל כולה מוקדשת לכבוד ולתפארת המטבח, התרבות והסגנון ההודי, ממוקמת בארמונות לה-מומוניה – מתחם מפואר השוכן בסמוך לחוף ימה של אשדוד, שמתכתב בקטן עם הסגנון האדריכלי של המונומנט התיירותי ההודי המובהק והפופולארי – הטאג' מאהל. בירור מהיר גילה לנו גילוי מפתיע – על עיצובו של המקום אחראי לא אחר מאשר יואל, הבעלים. בפנים המסעדה היפה ממתינים לאורחים שולחנות מפוארים שעליהם פרושות מפות אדומות, מבחר ציורים הודיים מקוריים מקשטים את הקירות והמקום מוצף בהרבה הרבה אווירה אוריגינלית, ששולחת את האורחים ישירות להודו ולתחושה המיוחדת שכל כך אהובה על המבקרים בה. המסעדה רחבת הידיים (כמאה מקומות ישיבה) מאפשרת בילוי משפחתי או ארוחה עם חבורה גדולה, ואף בילוי סולידי יותר לזוגות אוהבים. באיזה הרכב שלא תגיעו למקום תגלו בו תמיד אורחים רבים ישראלים, תיירים וימאים, המגיעים אל "נמסטה" מכל מקום כדי לבחון בעצמם האם אמנם מדובר תענוג קולינארי גדול כמו שאומרות השמועות. מנחשים כבר את התשובה???

עיון בתפריט, הכשר בהשגחת הרבנות הראשית אשדוד, של "נמסטה", שעל הכנתו שוקדים שף וטבחים מומחים מהודו, מגלה מבחר נרחב של אוכל מפתה. מקורותיו, כך הוסבר לנו, במטבח הצפון הודי. קשה לבחור בין שלל המנות המגוונות, בעלות הניחוחות המופלאים, הצבעוניות המשכרת והטעמים קסומים. ההצעה שלנו היא ללכת לאט לאט – הרי אין לאן למהר.

את המנות הראשונות מציגים בתפריט כך: מנות קלות ומעוררות תיאבון, המלוות בשלושה סוגי מטבלים – לימון כבוש פיקנטי, צ'טני נפלא ותמר הינדי מתוק. הזמנו כנפי עוף בתיבול פיקנטי, שניצלו בטאבון טנדור והיו מלהיבות. פקורה ירקות – מבחר ירקות מצופים בקמח חומוס ומטוגנים בשמן עמוק הם נשנוש מענג, ויחד עם מטבלי הבית מדובר פשוט במנה שאסור להחמיץ; עוד הזמנו לחם הודי נאן מסוגים שונים, ועד עכשיו לא הסכמנו בינינו מה יותר טעים (נאן רגיל או נאן עם כוסברה, או אולי זה עם השום, הגמבה הקצוצה והכוסברה, ואולי בכלל אחד מסוגי הנאן הממולאים בירקות, בעוף או בבשר...?).

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על