מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 17.11.2017


הותשנו מהעיקריות. זה לא פשוט לחסל ככה שתי מנות גדושות של בשר. אבל עם זאת, שינסנו מותנינו והתרנו את החגורות – מתכוננות ומצפות. הנה הם באים – הקינוחים. רוזמרי וטילון! רוזמרי הוא קינוח אישי, המכיל מוס רוזמרי מצופה שוקולד, וטילון התגלה כסנדביץ' שכבות של עוגיות שוקולד וגלידת וניל עם פצפוצי שוקולד, ביסקוויטים ובוטנים. וכן, אתם לא טועים! המסעדה גלאט כושר, עם קינוחים מדהימים (אפילו זו שהייתה לידנו לא התאפקה ובאמצע העיקרית שלה הציצה לראות על מה אנחנו כל-כך מתענגות). אכן סיום מוצלח לארוחה שכזו!

למסעדה גם קומה שנייה עם אולם אירועים, וחדר אירוח VIP, שרק מלראות אותו בא לי לחתום על איזו עסקה טובה בשביל לאכול שם. מקסימום אפשר גם לקחת טייק-אווי הביתה. אבל בכל אופן, בשביל לקבל את הטיפול המסור והשירות האדיב של המקום הכי טוב פשוט להגיע ל"מולדן" פתח-תקווה. להגיע – ולהתמוגג!
מאת: מערכת ROL
עשוי היטב
את "מולדן" השוכנת בפתח-תקווה כולם מכירים. מדובר במסעדה איכותית וכשרה, המגישה מטעמי איכות יוקרתיים באווירה מושקעת עם שירות מקצועי מכל הלב. אם טרם סעדתם בה – חובה!
מסעדת "מולדן" בפתח-תקווה מגישה מטעמים מופלאים ובשר סופר-איכותי. הרבה בשר. האוכל שלה גלאט כשר. נוח להגיע אליה כי היא ניצבת במיקום נגיש לכל מי שבא מאזור המרכז, ובמיוחד לתושבי פתח-תקווה. המסעדה יוקרתית, מרשימה ויפהפייה, ועובד במקום צוות מיומן ונהדר – כשאנחנו רוצים לצאת ובטוח ליהנות ואפילו להתמוגג, אנחנו ישר בוחרים ב"מולדן".

הגענו למקום בשעת ערב. לשירותנו עמדו שלושת המלצריות. שלושתן מקצועיות ומצוינות. פתחנו את התפריט ובחנו בקושי רב מה לאכול. לפתיחת התיאבון ניגבנו חומוס עם פטריות, שהיה מעולה ונתגלה כמעדן שאפשר גם לאכול בכפית. את החומוס מכין השף סמי ביטן במקום (והוא מכין הכל טרי מדי יום), כמו גם את הלאפות שהצטרפו תוך 30 שניות לחגיגה. כן, את הלאפות אופים במקום בטאבון, והן מגיעות אל השולחן לוהטות, ללא פערי תיווך. מרק "מולדן" הצטרף אף הוא לחגיגה, ונתגלה כמרק סמיך ואוורירי בדיוק המושלם. כיכובו בו נתחי בשר, שעועית אדומה וצהובה ומגוון ירקות שורש. הסתכלנו אחת על השנייה, תוך כדי לעיסה, וחייכנו חיוך שאומר: "כן, הגענו למקום הנכון!".

לאחר שסיימנו את כל ההתחלות, הגיע הזמן לעיקריות. לשולחננו הגיעה מחבת עם כבדים לוהטים, שבושלו ברוטב על בסיס יין, דבש ובצל. ביס אחד והבנו מהו משולש הקסמים. יין, דבש ובצל נתגלו כרוטב הכבדים המעודן ביותר שאכלתי בחיי. שילוב של רכות, מתיקות, וארומה, שעם זאת השאירו מקום לשירת סולו של טעם הכבדים. תרשמו לפניכם את השילוש הזה, כי זה שילוב מנצח! (או שתשאלו את השף סמי, או את הסו-שף שבלס). כתוספת למנה בחרנו באורז לבן, שנתן לנו את הזכות לאכול עוד מהרוטב. מנה שנייה שהתענגנו עליה הייתה רצועות עוף בצ'ילי עם בצל צלוי, על מצע ירקות טריים, שהייתה פשוט מעולה. נתחי העוף היו מתובלים בדיוק מופתי. בדיוק על קו התפר שבין חריף למתקתק. וניצלו בו במקום, ללא גריעה מרמת העסיסיות. כמובן שגם נתחי העוף שלי זכו להתרווח ברוטב שלו זכתה שותפתי לארוחה. למה שרק היא תיהנה? גם לי מגיע!

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על