מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 22.11.2017


ואז הוא הגיע, האדון שמסתתר במטבח, שף יניב חדד, שהוא הבעלים של המקום ביחד עם ניצן אזולאי. חדד דאג לנו למתיקות מופלאה עם קינוחי הבית שהביא אל שולחננו – מוס קפה וצמד אגסים המוגש על רוטב שוקולד. בחור צעיר קצת אחרי 30, עם חיוך מאוזן לאוזן, והרבה אהבה בידיים. הסיפור המופלא שלו על "מיטבלים" יכול למלא דפים שלמים, וחבל, באמת חבל שאני סתם אקלקל אותו. תנו ליניב לספר אותו לבד – בין אם פנים אל פנים ובין אם דרך מאכליו.

בשיחה עם יניב חדד גילינו שבתחילת השנה הנוכחית הוגדלה המסעדה באופן משמעותי, כשחדד רכש מסעדה צמודה שכנה וחיבר את השתיים יחדיו. במקום נוצר חלל מרכזי שבו יכולים לסעוד בנחת 150 אנשים, חדר VIP המארח 40 אנשים, וגן חיצוני יפהפה ובו 250 מקומות נוספים. "בנינו מטבח פתוח", הסביר חדד שגם עיצב את המקום בראשית הדרך ושב לדאוג לחזותו בעת השיפוץ האחרון, " זאת כדי שהאורחים שלנו יוכלו לראות איך מכינים את האוכל עבורם, והכי חשוב – לגלות עד כמה אנחנו מקפידים על הניקיון בתוך המטבח. הרחבת המסעדה התרחשה בעיקר בעקבות ביקוש של הלקוחות שרצו אפשרות לערוך בה אירועים שיוכלו לארח מעל 100 איש. כיום, לאחר ההרחבה והשיפוץ, אנחנו עובדים חזק בקטע של אירועים פרטיים, חינות, בר-מצוות, בריתות וגם חתונות קטנות. כמובן שאנחנו שמחים לארח גם קבוצות וועדי עובדים. הייחוד שבקיום אירועים אצלנו, מעבר לאוכל המצוין, הוא העובדה שבאירוע אנחנו מוציאים מנות כמו במסעדה. מדובר במנות אישיות, המתאימות לבחירתו של כל אורח ואורח. אפילו הבשר מגיע לכל אחד בדיוק לפי מידת העשייה הרצויה. זהו יתרון ששום אולם לא מסוגל לספק. גם קבלת הפנים אצלנו מושקעת וייחודית, והאסאדו שלנו הוא חוויה בפני עצמה", מסכם יניב חדד ומזמין את כו-לם לבוא לאכול ב"מיטבלים", ליהנות ולבחור בה כמשכן המועדף לאירוע הבא שברצונם לערוך. ואם תשאלו אותנו אז נאמר שאין לנו ספק כמה טעים, נעים ומהנה יהיה.
מאת: מערכת ROL
טבילה כשרה ומהנה
על כביש הראשי המוביל לראש פינה, יושבת "מיטבלים" – מסעדת שף איכותית וכשרה שמארחת את הסועדים בה עם חן וקלאסה ובעיקר עם אוכל – ללקק את האצבעות
מסעדה: מטבלים
ב"מיטבלים" הוגשה לנו סעודת מלכים אמיתית. כשהגענו אל מסעדת "מיטבלים", הממוקמת ממש בכניסה לראש-פינה, הזמין אותנו פנימה, כתמיד, חיוכה המתוק של המלצרית, ושכנע אותנו להזמין מיד בקבוק יין אישי (שרדונה של גמלא). עם הלגימה הראשונה התחלנו להרגיש בבית ולהתלהב, התלהבות שלא שככה עד שיצאנו מהמקום שבעים ומאושרים לגמרי.

בחירת המנות הראשונות במקום היא בעייתית, כי את התפריט ממלאים שמות אהובים של מנות שכבר טעמנו והשתגענו עליהן בעבר, כמו: פטריות פורטובלו ברוטב פלפלים צבעוני; כנפי עוף במבחר רטבים, וביניהם סילאן, צ'ילי, שזיפים ועוד; סושי סלומון; וחציל על הגריל ברוטב סלסה עגבניות פיקנטי. אז התלבטנו. לבסוף בחרנו דווקא במגדל ירקות אנטיפסטי אפויים בתנור, שכלל חצילים, בטטה, קישואים ופלפלים צבעוניים והיה מופתי. עוד חגגנו עם קבבוני טלה עסיסיים, העשויים בגריל פחם ומוגשים עם טחינה ירוקה, בצל מטוגן וסומק.

"מיטבלים" היא מסעדת שף בכל רמ"ח אבריה: הכניסה למקום משאירה את האורח פעור פה. גביעי היין בעלי הרגל הארוכה ממורקים להפליא, השולחנות נקיים וערוכים, הרצפה מבריקה – המקום פשוט נ ק י, ועוד יותר מזה, מעורר תיאבון. המנות העיקריות הגיעו אלינו בזו אחר זו, צלעות טלה ברוטב תפוז-קרמל וג'ינג'ר היוו הנאה אחת גדולה. נגסנו באיטיות והתענגנו על טעם של איכות משובחת. סלסלת פילו, ובה כבדי עוף ברוטב תאנים וריבת בצל, המיסה את לבנו, ממש כמו את שעוות הנרות שעל השולחן, והבשר, אלוהים, הבשר, סטייק אנטריקוט עסיסי, עשוי במידה הנכונה (מדיום-רייר אלא מה?!) הוציא מאיתנו אנחות הנאה אמיתיות.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על