מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 18.11.2017


בשלב העיקריות החלטנו להתמקד במנות שנראו לנו מבטיחות במיוחד: אני החלטתי ללכת על בטוח והזמנתי סטייק אנטריקוט 400 גרם, שהוגש על מצע של פירה ירקות שורש (מנה שקשה לפספס איתה), בעוד עידן החליט להעז יותר והזמין 300 גרם של נתח קצבים אנגוס, שגם הוא הוגש על מצע של פירה ירקות שורש (בשר נימוח, בריא ועשיר).
את הארוחה ליווינו ביין רוזה של הרי גליל וכן בבקבוק סאן פלגרינו צונן ומרווה. לסיום, כשכבר באמת לא נשאר לנו מקום, התקשינו לוותר על טעימה מתוקה שתעשה לנו מטמורפוזה קולינרית, או לפחות תשאיר טעם של עוד. מכיוון שהיינו שנינו כבר מספיק מפוטמים (אבל אופטימיים) החלטנו ללכת על קינוחים קלילים שיאפשרו לנו לעשות את דרכנו החוצה בניתורים קלים. אני הזמנתי אצבעות בננה בפילו, שהוגש על מצע של רוטב מייפל בעיטור חלבה (אוורירי, משלהב, רגוע) בעוד עידן הלך על סורבה תותים, שהגיע בגביע מכובד ויפהפה (או כפי שערן צור שר: מי רוצה תותים? אני! אני!).

חשוב לציין ש"מיתוס" מציעה גם אולם אירועים נפרד, המכיל בין 80 ל-200 מקומות ישיבה, ומשלב מטבח שף, אוכל גורמה כשר ומוסיקת רקע. באולם תיהנו ממיטב מערכות הווידיאו, ההגברה והתאורה, מהמתקדמות ביותר, וכן מחמישה מסכי ענק ומקרני מולטימדיה עם אפשרות חיבור למחשבים ניידים. האולם מתאים לחגיגה של אירועים משפחתיים לצד ימי הולדת, חתונות ועוד.

כשיצאנו שאלתי את עידן להתרשמותו, ובכלל האם הארוחה שינתה אצלו משהו. עידן ליטף את הבטן בהנאה ואמר שהוא עדיין מבולבל וטרוד, אבל עכשיו הוא מבולבל, טרוד ושבע. נראה לי אם כן ש"מיתוס" הצליחה איתו, ואיתי? בואו נאמר שאני לא אמתין לבלבול כדי לבקר ב"מיתוס" שוב.
מאת: גלעד אנגלברג
אמת או מיתוס?
מסעדת "מיתוס" התל-אביבית הכשרה והנהדרת מצליחה לספק אוכל מגוון ברמה גבוהה, חוויית בילוי ואווירה, נחת ושובע מבורך. נסו אותה כשאתם מחפשים הנאה בטוחה
מסעדה: מיתוס
השבוע לקחתי את חברי עידן למסעדת "מיתוס" התל-אביבית. עידן עובר תקופה מבולבלת ומתמודד עם כל מיני דברים, אבל כמו שאומרים – אוכל תמיד בא לו טוב. אז כשהצעתי לו לצאת קצת מהמושב ולנשום אוויר תל-אביבי צח, הוא לא ממש היסס. תוך כמחצית השעה כבר פגשתי אותו בפתח מסעדת "מיתוס" הכשרה, בצומת הרחובות ויצמן ושאול המלך.

המסעדה, שמוגדרת כגריל-בר כשר ומושקע, מציעה לאורך היום תפריט עיסקיות מגוון ולאחר מכן הופכת לבר-מסעדה תוסס ואלגנטי. כשנכנסנו בשעת ערב מוקדמת לא היה לנו קשה להבחין בעיצוב המושקע ובאווירה המזמינה. למרות שהמסעדה מאוד גדולה, היא הייתה די מלאה. ערב רב של אנשים בילה בה – היו שם משפחות לצד רווקים, דייטים לצד פגישות עסקים, חברים מהעבודה וחבורות נשים, ובעיקר הרבה הרבה עניין ושמחה.

לאחר שהתיישבנו בנוחות התמקמנו מול התפריט המגוון והחגיגי של "מיתוס". כמובן שעינינו צדו קודם כל את הראשונות. לראשונות הזמנו שלוש מנות: סיגר לחי עגל בליווי רוטב אריסה וארטישוק ירושלמי (שלושה סיגרים טבולים היטב ברוטב אריסה עשו יפה את העבודה הראשונית ופתחו לנו את התיאבון), טאפס כרובית – פרחי כרובית מטוגנת ברוטב צ'ילי חריף-מתוק (מתקתק ומתפצפץ היטב על הלשון) וטרטר שייטל עגל בעיטור סלט בייבי רוגולה (עשוי היטב, ענייני ומתוקתק).

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על