מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 22.11.2017


לצד האנטריקוט הגיעו צלעות כבש, הצלעות היו מוצלחת מאוד, ירקות השורש שהתלוו אליה, שירתו את המנה בנאמנות והעצימו את טעמיה. התרשמנו לטובה, ואמרנו זה לזה שחובבי הז'אנר (בשר כבש, לא מדי, נטול עסיסיות שומנית) בהחלט יתענגו על הצלעות של קויאה. סיימנו את הארוחה ב2 קינוחים: חלבה (פנקוטה של חלבה בדיסקיות קדאיף, סורבה קוקוס ושערות חלבה) ואייריש קרים (קלתית פילו ופיסטוקים במילוי קרם אייריש קרים ופירות יער), שלולא היינו יודעים שהמסעדה כשרה, לא היינו מנחשים שהמנות פרווה. הודינו לאל ול"קויאה" על החיים הטובים. ארוחה מצויינת, בילוי איכותי.

לסיום, חשוב לומר כי בסניפי "קויאה" ממתין לצאצאים תפריט ילדים מגוון, שכולל את המנות שילדים אף פעם לא אומרים להן לא: המבורגר ילדים (בשר בקר טרי על לחמנייה עם חסה, עגבנייה, בצל ומלפפון חמוץ, מוגש עם צ'יפס - 32 ₪), שניצלונים (מחזה עוף טרי, מוגש עם עגבנייה, מלפפון חמוץ וצ'יפס - 35 ₪) וכן ספגטי לילדים (ברוטב עגבניות וקטשופ - 32 ₪), ואופציות נוספות, המאפשרות הרכבת ארוחה לפי המרכיבים הרצויים לכם או לילדים. ארוחות הילדים מוכנות במקום וכל המרכיבים אמיתיים וטריים לחלוטין. ב"קויאה" מקפידים על בריאות הילדים ושמים דגש לא על הטריות וההכנה במקום, אלא גם שימוש במזון אמיתי, לא מעובד וללא חומרים או תוספים מלאכותיים.

לבשל ביום שישי זה פאסה! הצעות חדשות ב"קויאה"- גם לילדים

בימים אלה מציעה רשת "קויאה" מבצע מיוחד לחברי המועדון בימי שישי. בימי שישי (בין השעות 9:00-12:00) תוגש בסניפי "קויאה" שקשוקה במגוון טעמים (לבחירה: שקשוקה קלאסית, שקשוקה תרד, שקשוקה פיקנטית בנוסח מרוקאי), לצד לימונדה, חלה, טחינה ופלפל חריף ב-30 ש"ח בלבד! (ולמי שלא יודע מה לבחור: טריו שקשוקה כל הטעמים (3 מחבתות קטנות ) במחיר 60 ש"ח - אפשרי גם לזוג!). הצטרפו למועדון החברים של "קויאה" בקלות דרך אתר המסעדה בפורטל ROL.
מאת: מערכת ROL
It's Koysher
"קויאה" משמר השרון, הסניף הכשר של הרשת, מציעה בשר משובח בפרט ואוכל מצוין בכלל, שאליהם נלווים שירות איכותי ותחושת חופש משכרת. קחו את עצמכם ואת המשפחה ובקרו שם (ונא לבוא רעבים). לא לשומרי כשרות בלבד!
"קויאה" משמר השרון, השוכנת בצומת משמר השרון, היא הסניף הכשר של רשת "קויאה". מדובר בדיינר עם מראה וסטייל אמריקאי אמיתי. למקום קונספט ייחודי המתבטא בעיצוב מרשים ואותנטי, אוכל טעים ומשביע, שירות מחוייך במיוחד והרבה אווירה. "קויאה" משמר השרון היא מסעדה-אחות ל"קויאה" המצליחה מקיסריה.

מבט סביב הבהיר שמסעדה כמו "קויאה" אין בנמצא בתל-אביב. תחילה, הרוגע. המרחבים שבחוץ, וההתנהלות הנינוחה בפנים, משרים שלווה באחת. אין לטעות, הנינוחות הטבועה במנהלת המשמרת ובמלצרים אינה מולידה שירות איטי, אלא מפזרת על האורחים נועם ולבביות אמיתיים, המהווים ערך-מוסף לאוכל המצוין. המסעדה עצמה אינה גדולה ואינה קטנה, ובזכות התכנון המדויק שלה יכולים לבוא בשעריה סועדים רבים. יש ב"קויאה" מקום לזוגות ולקבוצות, וגם לבודדים, על הבר. חדר פרטי יפהפה ומבודד ישמח לארח עד 20 איש (שלאחרונה נוסף לו שחקן חיזוק לשיפור החוויה בדמות מסך פלזמה גדול ויוקרתי.

מאז הפכה המסעדה לכשרה, מהווה "קויאה" משמר השרון אבן שואבת לכל תושבי האזור (ומחוצה לו). לא רק בזכות האווירה והעיצוב; לא רק כי המקום ידידותי לילדים ומשפחות; לא רק בגלל הכשרות. השילוב של כל אלה ביחד הוא שהופך את קויאה לאחד מאותם מקומות שמוכיחים כי אוכל כשר יכול להיות אוכל מעולה, וכי גם שומרי כשרות יכולים ליהנות מחוויות קולינאריות אותנטיות ומהשפעות תרבות שמקורן בחו"ל. החוויה האמריקאית משולבת כאן בהוויה הישראלית: אווירת דיינר הדרכים השוכן בין מרחבים כמו לוקחת אותנו למקום אחר, אך האווירה ישראלית וחמימה, הרבה בזכות המשפחות שבאות לכאן באופן קבוע לבילוי איכותי. הקהל כאן תמיד מגוון, כי לא רק שומרי כשרות נהנים מאוכל שכזה (רק תעיפו עין בתפריט).

עם הכניסה למסעדה מיהרנו, עוזי ואני, לאחוז בתפריט ולוודא קיומם של סטייקים כהלכה. השורה "אנטריקוט קצבים, 300 גר' של נתח מובחר של אנטריקוט מיושן..." עוררה חיוכים אצל שנינו, ותחושה שהגיענו למקום הנכון.

פוקאצ'ה מיוחדת נחתה על שולחננו: ארוכה, רכה וטעימה עד מאוד, ולצידה מטבלים שונים. בנוסף, התענגנו על שתי כוסות יין קברנה סוביניון של גמלא, שהיה טוב מאוד. תפריט היינות של "קויאה" קצרצר אבל איכותי. בכוסות ניתן לקבל גמלא קברנה סוביניון, רקאנטי מרלו ועוד, ויינות נבחרים נוספים מוגשים בבקבוקים.

ואז הגיע הבשר. ראשית צץ האנטריקוט (109 ₪). במילה אחת: מרגש! נתח עבה, משויש (ניתן היה להבחין בקצוות שומן חרוך) ומלא בפסי חריכה. עובי שכזה מאפיין בדרך-כלל נתחים כמו פורטרהאוס, ומסתבר כי הוא הולם ביותר גם את האנטריקוט, אם – ורק אם – מדובר בנתח משובח במיוחד. הסטייק היה עשוי בדיוק כמו שהוזמן (מדיום), והוא נותר רך מצד אחד, אבל בעל גוף ואופי מצד שני. פסי השומן היו טעימים בטירוף אף הם, והעניקו עסיסיות לא נורמאלית לבשר עצמו, שנטף מיצים בכל ביס וביס. יש להודות שגם אחרי נבירה מאסיבית בזיכרון לא נמצאה מסעדה תל-אביבית שמנפקת אנטריקוט כל-כך משמח כמו אנטריקוט הקצבים המשובח של קויאה. אגב, אל תתנו למחיר להטעות אתכם, המנה גדולה ומכובדת, ובהתחשב בטיב הממכר, מדובר במציאה של ממש.

הדפס כתבה שלח לחבר
7071 מסעדות במאגר
”  “ על