מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 17.11.2017


העיקרית שהזמנתי – מוסקה – לא הופיעה בתפריט, והייתה אחת מהמנות המיוחדות – כאלו מוגשות ב"קזבלן" מדי יום ומומלץ להתעניין אודותיהן אצל המלצרים. המנה הגיעה בכלי טאג'ין מקסים והייתה ריחנית, נאה לעין וטעימה לחיך. שותפתי לארוחה הזמינה "כפתה", שהן – כך הוסבר לה – קציצות בקר מרוקאיות מיוחדות ומסורתיות. הבשר בשתי המנות היה טעים ועשיר בנוכחות, אבל הכפתה הפתיעו אותנו. הן היו מצוינות. אבל חשבנו שבחרנו במנה אוריינטלית, והתפלאנו לגלות שמדובר למעשה בסוג של קציצות קבב. אל העיקריות התווספו מנת אורז ואטריות נעימה ותפוחי אדמה אפויים קטנים ומעולים.

לגמנו מהלימונדה והתבוננו סביב, קהל מגוון שכלל גם לא מעט חובשי כיפות מילא את המקום. כולם היו שרויים באכילה ונראו שמחים וטובי לב. כמונו. כי כשהאוכל טעים לא צריך פרפראות וזוטות וקישוטים. פשוט נהנים.
מאת: גלי פיאלקוב
עם כל הכבוד, ויש כבוד!
מסעדת "קזבלן" החדשה מספקת לאורחיה ארוחה טעימה, אווירה נינוחה והנאה בטוחה וישירה. תמצאו אותה ברמת החיל והיא תשמח לקבל את פניכם בצהריים או בערב עם שפע מאכלי בשר כשרים ושווים.
מסעדה: קזבלן
"קזבלן" היא מסעדת גריל בשרים כשרה בעלת אווירה וניחוח מרוקאי, שנפתחה השנה ברחוב הברזל שברמת החיל. כמנהגן של אחיותיה לשכונה, גם "קזבלן" משרתת את אנשי חברות ההיי-טק הרבות המצויות באזור, ואולם היא פונה בסבר פנים יפות במיוחד אל מי שחשובה לו הכשרות. ב"קזבלן" תוכלו לאכול ארוחה מושקעת, טעימה ומלאה בלי לזכור בכלל שהאוכל כשר.

הגענו בצהרי היום, התיישבנו בנינוחות בפנים המסעדה הנעימה, ועיינו בתפריט החביב, המתהדר בשמות מרוקאיים מעניינים כמו: שרב אל בייד – יינות לבנים, אלקדבן – מנות בשר על שיפודים, חלו – מתוקים, ועוד. ההתמחות העיקרית של "קזבלן" היא בבשרים על הגריל, המגיעים לשולחן על גבי גריל קטן וסימפטי, אבל בדרך אליהן עוברת אצלכם על השולחן פלטה ענקית עם מבחר סלטי השף (15 במספר), הכוללים בין השאר סלטי חצילים, מטבוחה, סלט שעועית לבנה ועוד. אל הסלטים מתלווה לחם הבית. היזהרו לא להתמלא מהפתיחים הטובים הללו.

למנה ראשונה הזמנו – היא חומוס עם טחינה, ואני – בר מרקים. המנות הגיעו בכלי הגשה יפים. החומוס והטחינה מצאו חן בעיניי שתינו (טעמתי משלה) ואילו אני דגמתי בתחילה מרק ירקות טעים ומעניין, שכן הירקות בתוכו לא הופיעו במתכונת המוכרת של קוביות, אלא היו כמו מגוררים על פומפייה גסה. רעיון מדליק! בקרוב אנסה להכין מרק שכזה בבית. לאחריו טעמתי את מרק האפונה, שהיה מעט סמיך מדי, אבל טעים. אל מרק החומוס כבר לא הגעתי, אבל נהניתי משקדי המרק והקרוטונים שהמתינו בחביבות על בר הסלטים.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על