מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 21.11.2017


אם באתם עם תיאבון קטן, או אם אתם צמחוניים – חבל. כי פשוט אסור לוותר על הבשרים של "ג'וייס"! בתפריט העשיר מצפות לכם מנות כמו: המבורגרים מטריפים עם שלל תוספות; פרגיות ברוטב צ'ילי; מנת הציידים הכוללת רצועות של אנטריקוט, פרגיות, חזה עוף, וסינטה, המוקפצות עם בצל ופטריות בציר בקר בניחוח בזיליקום ועשבי תיבול; עוד בתפריט – קבבונים נהדרים, אנטריקוט, סינטה ומגוון סטייקים מדהימים עם תוספות כמו סלט, אורז, הום-פרייז בטעמים ואחרות.

לא אכלתם בשר? אין לנו כל ספק שנהניתם הנאה גדולה מהפסטות המיוחדות של המקום, כמו: מלנזנה – פסטה עם רוטב העשוי מעגבניות טריות ומשובחות, חציל מטוגן ועשבי תיבול. כיף אמיתי. או שהתמוגגתם מהטורטיות הנהדרות, כמו הצ'מיצ'אנגה – טורטיה ממולאת בבשר בקר טרי טחון ושעועית שחורה בבישול ארוך, המוגשת עם רוטב סלסה וגוואקמולי. כל אחד מוצא את מבוקשו בתפריט של ה"ג'וייס".

לקינוח אל תוותרו על אחת ההנאות המתוקות – והכשרות – המוצעות במקום: מרקיז שוקולד; מוס שוקולד לבן ופירות יער; נוגטינה – קרם שוקולד אגוזים במילוי קרם ברולה וניל בציפוי שוקולד אוורירי – אלוהי; פרפה חלבה וקדאיף; או סופלה שוקולד נהדר. כל אלו יהוו סיום מתוק לחוויה בלתי נשכחת. מומלץ!
מאת: מערכת ROL
הנהירה הגדולה
אפשר לאכול טוב, אפילו מצוין, גם כששומרים על כשרות. כל מה שצריך זה שף מיומן, ול"ג'וייס" האשדודית יש אחד כזה – שי קידר. אז מה הפלא שסועדים מכל רחבי הדרום, ובעצם גם מהמרכז והצפון, נוהרים אל מסעדת הבשרים הנהדרת הזאת
בתחילת השנה נפתחה באשדוד מסעדת שף חדשה בשם "ג'וייס". השף שי קידר, שהוא גם הבעלים, מציע לאורחיו חגיגת בשרים ושלל מאכלים ייחודיים ומצוינים, והכל באווירה מוקפדת ואיכותית, במחירים קורצים – ותוך שמירה על כשרות.

המסעדה, הממוקמת בבניין הפורום, מושקעת מאוד, והדבר ניכר בכל פרט ופרט – העיצוב משדר חמימות מזמינה, השירות מקצועי ועם זאת מסביר פנים וידידותי, והתפריט... אותו אפשר לסכם במלה אחת – מפתה! אבל הוא לא רק מפתה ומבטיח, אלא גם מקיים עם שפע של אפשרויות – עשרות מנות פתיחה, ומנות עיקריות בשריות מדליקות ואגפים מיוחדים לאוכל ממקסיקו, מאיטליה ומעוד מקורות השפעה שונים ומגוונים המעידים על פתיחות ונכונות להביא אל הלקוחות כמה שיותר דברים טובים.

שף שי קידר נושא באמתחתו רזומה מכובד, ובעיקר יש לו תאווה גדולה לבישול. כבר בהיותו נער בן 15 החל קידר לסלול את דרכו בתחום עת בחר בלימודים ב"אורט צריפין". לאחר מכן התמקצע במסעדת "12 השבטים" – מסעדת גורמה השוכנת במלון שרתון בת"א. כשסיים את שירותו הצבאי החליט לנסות את מזלו מעבר לים, שם גם למד קצבות על בוריה. בעקבות לימודיו הגיע למעמד של ניהול עסק גדול וכשר בסן-פרנסיסקו – "אוקלנד כושר פוד". כשחזר קידר לארץ המשיך את מסעו במסעדות כמו "אידי דגים", "אידי במרינה", "טוקיו שנחאי", ואף היה האחראי להקמתה והשקתה של מסעדת "טירמיסו". השף שי קידר אף הותיר את חותמו עת תפקד כיועץ קולינארי ברשתות המובילות "ג'פאניקה" ו"טפסטה", ונכון להיום הוא מנצח על מטבחה של "ג'וייס", הבייבי שלו, והתוצאה – ללקק את האצבעות.

המנות המוגשות ב"ג'וייס" הן הנאה גסטרונומית המורכבת מחומרי הגלם הטובים והטריים ביותר שיש בנמצא. השילוב בין איכות חומרי הגלם לבין הלהט והמיומנות של שי קידר הופך את הכשרות ממגבלה ליתרון, שניכר בכל מנה ומנה, החל מהראשונות המזמינות: אמפנדס בקר – כיסונים במילוי בשר בקר, זיתים, פטריות, ביצה קשה ופלפל צ'ילי המוגשים עם רוטב סלסה; פנזרוטי בטטה – מחית בטטה עם עשבי תיבול ובשר בקר טרי טחון, מנה המוגשת על מצע רוטב עגבניות מצומצם; טרטר סלמון מטוגן עדין, המוגש עם רוטב איולי לימון וכוסברה; ועוד מנות מצוינות אחרות. אבל היי – תשאירו מקום למנות העיקריות, שהן גולת הכותרת!

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על