מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 24.11.2017


גם לדנה נמרח חיוך על כל הפנים. גם היא לא חוותה ארוחה כל-כך טובה כבר שנים. להעלאה נוספת של המוראל הזמנו שני מוחיטו, והתכוננו לבאות. ידענו שעם כאלו מנות ראשונות העיקריות בטח לא יאכזבו, אבל לא ידענו עד כמה הן יהיו מדהימות. על שולחננו הונחה תבנית גחלים עם נרות ועליה מגש, שהבהיר לי פעם אחת ולכל החיים, שיש בשר כשר איכותי בארץ, גם בתל-אביב, ובייחוד בגשן! פילה הבקר היה רך ועסיסי, צלעות הטלה עסיסיות ושומניות בדיוק כמו שאני אוהבת, האנטריקוט הפך לנתח החביב עליי ביותר והסינטה שבתה את ליבה של דנה. מתחת לשלל המעדנים האלה הסתתרו תוספות שגם בהן טיפלנו כהוגן, לא כי היינו רעבות, אלא כי זה היה פשוט טעים: שעועית ירוקה בשום שדנה לא הפסידה לפאר ולשבח: "השעועית מתובלת וטעימה, ואני בכלל במקור לא אוהבת שעועית". היא כל-כך נהנתה, אז כדי לא להפריע לה חפרתי בצד השני ומצאתי ערימת בייבי תפוחי אדמה, אפויים, מטוגנים ומתובלים וגם להם נתתי תשומת לב הולמת: מצטיינים – אליי!

כשכבר התרווחנו לנו והתחלנו לחשוב איך אנחנו מפנות מקום לקינוחים, שמנו לב שב"גשן" יש גם חדר פרטי המיועד לעד 35 איש, עם חיבור לאינטרנט וכל שאר האביזרים והמותרות הנחוצים. דנה, שעובדת בחברה גדולה, כבר זממה על ערב המחלקה הבא שלהם, ואני? אני עדיין הייתי המומה מהטארט הטאטן והבשרים. אחר-כך גילינו שב"גשן" הקינוחים – אנחנו התענגנו על סופלה נוגט וסופלה שוקולד – לא רק מעולים אלא גם מקוריים.

לסיכום, אני יכולה לומר בפה מלא ש"גשן" התגלתה כמסעדה שהיא לא רק יפה אלא גם מקסימה ומשמחת את החיך. אני בטוח אבוא שוב, כי בשביל כאלה טעמים בערב אחד כדאי להרחיק עד ארץ "גשן".
מאת: אודליה צדוק
ארץ גשן
בארץ "גשן" תמצאו מסעדה איכותית וכשרה, הממוקמת בלב לבה של תל-אביב הציורית, אשר בה מוגשים בשרים מופלאים, לצד סטיילינג כובש ושירות מעולה. תבואו
מסעדה: גשן
לא מזמן עברתי בנחלת בנימין באמצע הלילה. בין כל האטרקציות שמציע הרחוב הייחודי צצה מולי פתאום שכיית חמדה שלא הכרתי: הרצפה של מסעדת "גשן". מדובר בפנינה שלא נתקלים בה כל יום, בטח שלא במסעדת בשרים, מעין מרבד שוקולדי וקרמי מהפנט ממש. אחרי התבוננות ממושכת ונפעמת ביופי הזה הרמתי עיניי וראיתי שלוש נברשות יפהפיות, לא פחות, המשתלשלות מן התקרה ומשרות על המקום אווירה אלגנטית, חמימה, רכה ומפתה. לא יכולתי לעמוד בפרץ היופי הזה וכבר למחרת הזמנתי לי ולבת-דודתי דנה מקומות ב"גשן".

זה היה ערב קיצי ומקסים, השמיים נצבעו שקיעה ואנחנו היינו רעבות. כן, התאפקנו כל היום, עד לבואנו לארץ "גשן", שם ידענו כי ממתין לנו כל טוב הארץ. את פנינו קיבלו חן וליאת, שנתנו שירות מ-ק-ס-י-ם לאורך כל הערב. בעוד אנו מתיישבות פינק אותנו חן עם יין הבית, פיוז'ן של סגל, שהיה בדיוק כמו שאנחנו אוהבות. 'לחיים' קטן לחיינו והאוכל החל לזרום. פוקצ'ת הבית עם נגיעות מלח אטלנטי הגיעה לצד מנת קרפצ'יו נהדרת, והכל חוסל חיש קל. לליפאפ כנפיים – שמש של כנפיים מצופות פנקו ברוטב פורט – הייתה מנה גם יפה וגם טעימה. גולת הכותרת של המנות הראשונות לטעמי הייתה מנת טארט טאטן – בשר כבש קצוץ בתערובת חצילים, על בצק עלים, כשהכל עטוף עגבנייה קלופה וחמה. נגסתי – ומייד השתתקתי. מדהים כיצד מנה טובה יכולה להשתיק אפילו דברנית שכמוני, במיוחד במהלך שיחה עם דנה. צריך להעלות את המנה הזו על כס מלכות. זה מנה שלא אוכלים בארץ גשן, אלא בגן עדן!!!

הדפס כתבה שלח לחבר
7073 מסעדות במאגר
”  “ על