מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 22.11.2017


את פתיחת הארוחה ב"אנטריקוט" ילוו מבחר סלטי הבית האיכותיים של המקום. אל תחמיצו את החומוס הביתי המומלץ... לעיקריות, מלבד הסטייקים המופלאים שתאכלו ב"אנטריקוט", תוכלו גם להתמוגג מסינייה סילאן מצוינת, מכבדי עוף נימוחים, מפרגיות ועוד ועוד. התוספות, הכוללות צ'יפס, פירה, סלט ערבי, תפוח-אדמה ננסי ברוזמרין, ספגטי עגבניות וסלט חסה, מושקעות ומשלימות את חווית האכילה. כמו כן תמצאו במקום תפריט מיוחד לילדים, המציע לקטנים שלכם שניצלונים, נקניקיות עוף, פרגית רכה ונפלאה וקבבונים טעימים במיוחד. כך שכל מי שמגיע למסעדה יוצא ממנה מרווח ושבע.

אם אין לכם זמן לשבת במסעדה לארוחה רצינית, למה שלא תקפצו למקום רק כדי לנגוס בכריך הבית המפורסם בו תטעמו את האנטריקוט הטוב ביותר שאפשר למצוא בעיר?. אחר הצהריים ובערבים, בין השעות 16:00-22:30, ישמחו לשלוח אליכם את המזון הביתה עם שליח. לעומת זאת, אם יש לכם זמן וסיבה למסיבה תוכלו לבחור לערוך אותה בחדר ה-VIP של "אנטריקוט" המתאים ל-12 אורחים. ההנאה, תאמינו לנו, מובטחת!
מאת: מערכת ROL
אנטריקוט אילת – בשורת בשרים מפתיעה
מסעדת "אנטריקוט" באילת היא כל מה שצריך כדי לזכות בבשר איכותי, עשוי היטב, מוגש במקצועיות ועם המון אהבה, טעים ביותר ולא יקר. צאו אליה ותגלו מקום כשר ונהדר שתרצו לשוב אליו עוד ועוד ועוד.
יש לנו הפתעה עבורכם, ולהפתעה הזו קוראים מסעדת "אנטריקוט" אילת. קל ללכת לאיבוד או לטבוע בתוך ים המסעדות ובתי העינוגים בעיר הדרומית, וקשה מאוד למצוא שם מקום אחד פשוט, מוצלח, הוגן במחיריו וממש טעים, כזה שנהדר לחזור אליו בכל פעם מחדש. ועוד אחד כשר!

כשנפתחה "אנטריקוט" חשבו בעליה לענות סופסוף על הצורך של תושבי העיר במקום ביתי, שלא יתהדר בנוצות תיירותיות, בפירוטכניקה, רעש וצלצולים, אלא יביא אל האילתים, בשקט ובצורה מדויקת, אוכל נהדר במחירים שמתאימים גם למי שלא נמצא בעיצומה של חופשה "בזבזנית". התוצאה – מסעדת בשרים הנחתכים לפי הזמנה במקום ונעשים על גריל פחמי הדר. הבשר הכשר החלק מצוין, וגם יתר המנות נהדרות.

"אנטריקוט" ממוקמת בשכונה הוותיקה באילת ולא במרכז התיירות. המקום, שפועל באילת כבר כשנתיים, מציג קונספט עיצובי המשדר פשטות מאוד משכנעת, ביתית וקולעת. תמצאו בו רהיטי עץ צנועים ויפים, רצפות פרקט, תאורה רכה וחמימה ואווירה מאוד הולמת שמלווה את הבילוי במסעדה.

את הבשרים של "אנטריקוט", כאמור, חותכים במקום ועל-פי משקל, לפי בחירתכם, ממשקל מינימום של 200 גרם ועד קילו. המחירים מחושבים בהתאם, והם אכן משתלמים ביותר. לדוגמה: על נתח הבית של ורד הצלע מובחר ומיושן תשלמו 20 ₪ ל-100 גרם, ועל פילה בקר – הנתח האיכותי בבקר, ללא שומן, רך ועדין תשלמו 25 ₪ ל-100 גרם. אפשר גם לבוא לקחת בשר להכנה בבית או כשיוצאים לעל-האש עם החברים והמשפחה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7071 מסעדות במאגר
”  “ על