מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 20.11.2017


לוופלים של "דולצ'ה" המון מילויים-רטבים-קרמים מעניינים, חלקם אלכוהוליים. טעמנו ארבעה, למרות שהיינו רק שלושה אנשים, כי הסקרנות ובלוטות הטעם עבדו שעות נוספות. פירורי השוקולד, שהגיע (כמו כל הוופלים, אלא אם כן תבקשו אחרת) בלוויית כדור גלידה וקצפת, היה משובח. ופל הבייליס היה בעל נוכחות ניכרת של הליקר המצוין ופינק בטעמיו, שוקו-ויסקי הפגין אלכוהוליות משכרת למדי ואילו ופל השמנת-קינמון הקסים בטעם ובעיקר בריחו המשגע. שימו לב: ניתן לבקש מראש התחשבות בדרגת המתיקות שאתם מעדיפים, שזה יופי.

חוץ מכל המתוק-המתוק הזה לא יכולנו שלא להזמין שתייה, שמציגה עוד אחת ממיומנויות המקום: פרישייקים. 'בננה-תמר' היה עמוס פרי וקרמי, ונלגם בהנאה צרופה, ואילו ה'אננס-קוקוס' הפגין טעמים אקזוטיים ראויים ביותר. רק גילי התעקשה שהיא רוצה לשתות "משהו חם ומיוחד", ועל כן קיבלה, בדיוק כפי תאוותה, את שוקו הבית – שוקו דולצ'ה – שוקולד בלגי עם קוקוס. לפי השתיקה שהגיעה מכיוונה, מלבד קולות הגמיעה הרעשניים משהו, אפשר היה לנחש שגם גילי, כמו כולנו, עומדת לצאת מ"דולצ'ה" מתוקה ומסופקת.
מאת: מערכת ROL
דולצ'ה מגיש: מתיקות בלגית-ירושלמית
ירושלים לא תמיד מצטיינת במתיקות. לפעמים קשה בה ומר, לפעמים חמוץ. כשמתחשק להציף את הפה והגוף במעדן מתוק, מלהיב וחמים, שיעניק לכם מיידית תענוג צרוף, אנחנו ממליצים על "דולצ'ה ופל-בר". אחריו הכל יראה אחרת...
מסעדה: דולצ'ה
דולצ'ה ופל-בר מרחוב עזה בירושלים הוא מקום קטן, לבבי וחמים, שמביא אלינו ניחוחות וטעמים בלגיים אותנטיים, שהולמים כל מזג אוויר וכל צורך. מכשירי הוופל של "דולצ'ה" ישמחו לקבל לתוכם מהבלילה המשובחת של המקום, להיאפות עבורכם במיוחד, ולהפיץ סביבם את ריחם המשכר של הוופלים. אחר-כך כל מה שיוותר הוא לבחור רוטב ממגוון האפשרויות המעלפות של המקום, או כמו שקוראים להם בעלי ה"דולצ'ה" – "חטאים מתוקים". כמובן שהמקום כשר (חלבי), ולכן משרת את כל סוגי הקהלים שוחרי המתיקות באשר הם שם, בירושלים, או אפילו כאלו שמגיעים במיוחד עד לדולצ'ה ממקומות מרוחקים יותר, רק כי זה שווה... וזה באמת שווה!

אל ה"דולצ'ה" יורדות מדרגות ומסבים בו לצד שולחן ביסטרו קטן שמסביבו כסאות בר חמודים. מוזיקת רקע נעימה מתנגנת כל העת, ומוסיפה נופך סימפטי לאווירה השלטת. את ה"דולצ'ה" עיצב האדריכל ניר פורטל, שאחראי גם על עיצובם של מסעדת "טיקה" מהרצליה פיתוח, של קפה ארומה, קפה Joe וקפה סקולה. פורטל הציב במקום בר מעוגל ומסוגנן ותאורה רכה, שיוצרים אטמוספרה נהדרת. המקום מושך אליו קהל צעיר וסימפטי ובהחלט נעים לבלות בו.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על