מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 23.11.2017


היינו מרוצות והמשכנו לעוד ראשונות. מנת פטריות יער חמות בחמאת בזיליקום שום, ריזלינג ולימון, גם היא הייתה מעולה, עם פטריות בשרניות ומתובלות באלגנטיות. הגיעה גם מנת צ'ילי קון קרנה – תערובת נפלאה של בשר עגל ושעועית שחורה עם עגבניות – שהוגשה עם נאצ'וס מקסיקני. גם המנה הזו הפתיעה בגדול. תבשיל הקון קרנה ניחן בטעם ביתי וטוב, ומעט פיקנטי, שהשתלב טוב עם הנאצ'וס. כל כך התענגתי מהטעם האיכותי שהחלטתי לאכול את התבשיל אפילו ללא הנאצ'וס.

השקנו כוסית יין הבית והמשכנו לעיקריות. תתפלאו לשמוע אבל עם כאלה ראשונות התיאבון ממש נפתח לנו. בחרנו בשלוש מנות מעולות. אנטריקוט כריסטופר – אנטריקוט 300 גרם על מצע חלת בצל או פירה, ברוטב ציר בקר ופירות יער שהיה נהדר. מנת נתח קצבים – נתח בשר משובח על הגריל – הגיעה לשולחננו ללא ציפיות, והפתיעה בגדול. הבשר היה נימוח ולא שומני, רך ונמס בפה. פשוט הפתעה לחיך. מזמן לא טעמנו מנת בשר כל כך טובה ואיכותית. לא פסחנו על מנת צלעות כבש בגריל פסים – בתיבול של רוזמרין, מלח גס ופלפל גרוס. המנה הייתה עסיסית להפליא. אנחנו פשוט לא הפסקנו לאכול ולשתות מהיין. ממש משתה חגיגי עשינו לנו! אני לא יודעת אם זו הכשרות או השיכרות שלי, המנות היו פשוט מהנות וטובות. כתוספות נלוות בחרנו בפירה, סלט ירוק ופוטטו, שהמשיכו את הקו האיכות של "קולומבוס".

קינחנו עם שלל קינוחי הבית הכשרים, תוך שאנחנו שומעים מהמלצרית שיש זוגות שהכירו ב"קולומבוס" ואפילו חוזרים אליה גם אחרי שנים, כדי לחגוג בר מצווה לילד. יש גם משפחות, הוסיפה המלצרית, עם שולחנות קבועים שתמיד סוגרות מעגל בחגיגות ב"קולומבוס". הסיפורים נשמעו הגיוניים לגמרי, כי אחרי שגילינו את "קולומבוס" גם אנחנו יודעות שאי-אפשר שלא להתאהב בה.
מאת: אודליה צדוק
מגלים אפיקים חדשים
מסעדת "קולומבוס" הוותיקה מהרצליה פיתוח מחייכת כבר מזה כשנתיים גם לשומרי הכשרות, ומביאה אליהם אוכל מושקע, טעים ומלא השראה אמריקאית מפנקת. עכשיו זה וודאי - המסעדה הגדולה (והמרהיבה) הזו מתאימה פשוט לכו-לם
ידידנו כריסטופר קולומבוס היקר סבב חצי עולם על מנת לגלות את אמריקה. אותה אמריקה שאנחנו כל-כך אוהבים. נדרשו ממנו הרבה זמן ומאמץ כדי לעשות את זה, וזה השתלם לו. לא סתם אני דואגת לפקוד את ניו-יורק אחת לשנה... לעומת זאת ידידנו הישראלי היקר 'מאיר קולומבוס' סבב באמריקה שנים רבות והחליט לגלות לישראלים את אמריקה, ובייחוד את המטבח האמריקאי. הוא הקים את מסעדת "קולומבוס" בהרצליה פיתוח לפני כ-17 שנים – מסעדה שמבוססת על טוהרת האוכל האמריקאי, שמותאם לכל המשפחה.

"קולומבוס" הייתה למסעדה הראשונה בארץ שהגישה המבורגר ענק, מנות כנפיים ומנת 'חלת בצל', שהינה מנת הדגל של המסעדה. שמועת 'חלת הבצל' הגיעה לאוזניי לפני כ-12 שנה. מנות כמוה, המוגשות מזה שנים במקום, מזמנות את הלקוחות הקבועים לשוב ל"קולומבוס" תמיד. לפני כשנתיים "קולומבוס" הפכה לכשרה, והצליחה לגרום לי סוף-סוף להגיע אליה ולחגוג את הטעמים.

השבוע לקחתי את דנה בת דודתי, על-מנת לבחון את השמועות על הבשרים המעולים והמנות המיוחדות של "קולומבוס". כשנכנסנו, גילינו את אמריקה. ל"קולומבוס" אולם רחב ידיים עם מאפיינים אמריקאיים אותנטיים. תוכלו לראות על הקירות: סירת קאנו, באנג'ו, תמונות ופסלי אינדיאנים ועוד. כמו כן יש גם חצר מקסימה, ואפשרות לעשות אירועים במקום.

להיות ב"קולומבוס" ולא לאכול חלת בצל זה כמו להיות בירושלים ולא לבקר בכותל, על כן תחילה הזמנו את
חלת הבצל, שהוגשה עם רוטב ברביקיו ורוטב שמנת (אל תטעו בשם – הכל כשר!), צ'ילי פיקנטי (המעולה והמפתיע). טעם המנה היה כטעם ההתגלות. המנה לא הייתה שמנונית מידי ושילבה את טעמי שבבי הבצל הקריספיים, שנמצאים על דפנות החלה. דנה התלהבה מהם מאוד. אני לעומת זאת אהבתי את המרקם הרך של הבצל שבפנים החלה. ממש מנה שמותאמת לכל המשפחה. התלהבנו!

הדפס כתבה שלח לחבר
7073 מסעדות במאגר
”  “ על